Με ευχές και αισιοδοξία η κοπή πίτας  του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (photos)

Με ευχές και αισιοδοξία η κοπή πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (photos)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μία εκδήλωση που είχε συγκινητικές στιγμές, ενώ έκκληση για βοήθεια έκανε ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, παράγοντες και άνθρωποι που τόσα χρόνια στήριζαν τον Παναθηναϊκό.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, που έκοψε την πίτα, ιδιαίτερα συγκινημένος από την μεγάλη ανταπόκριση των προσκεκλημένων, είπε: «Κουραστήκαμε πολύ με το Πρωτοδικείο. Ο ταπεινός εγώ είχα αντιρρήσεις αλλά δεν εισακούστηκα. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κινδυνεύει ζητάμε την υποστήριξή σας την φιλική. Όχι από τη διαχείριση την φετινή. Κινδυνεύουμε από τις συσσώρευση των χρεών παρελθόντων ετών. Βοηθήστε μας. Συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας», δήλωσε ο Πρόεδρος μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο Γενικός αρχηγός της ομάδας, Πανίκος Χρυσοστόμου είπε: «Θα είχαμε βάλει λουκέτο πριν από καιρό αν δεν υπήρχε ο Πρόεδρος. Καταφέραμε να ανορθώσουμε τα τμήματα, αν και βρήκαμε πολλά χρέη. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον».

Οι βραβεύσεις

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση βραβεύτηκε ο  Παύλος Γιαννακόπουλος, το βραβείο του οποίου παρέλαβε ο Βασίλης Πιστιόλης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Διακογιάννης, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός και η παλιά αθλήτρια του μπάσκετ γυναικών, Χρύσα Στάμου Ζαχαρία.

Τα φλουριά

Ο Νίκος Στελάτος κέρδισε το φλουρί από το τμήμα του πόλο, από το γυναικείο μπάσκετ η Κατερίνα Σπαθάρη, από το γυναικείο βόλεϊ η Έλενα Χριστοδούλου, από το ανδρικό βόλεϊ ο Νίκος Αγγελόπουλος, από τα βαρέα σπορ ο Χαράλαμπος Σβινέλης και από τον στίβο το προπονητικό τιμ.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ακόμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,  η πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων αθλητών, Μαίρη Λομβάρδου, ο Στράτος Σωπήλης που εκπροσώπησε την ΠΑΕ και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης.

Χριστοδούλου: «Εύχομαι σε όλους υγεία»

Η παίκτρια του τμήματος βόλεϊ, Έλενα Χριστοδούλου, που κέρδισε το φλουρί είπε: «Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που κερδίζω το φλουρί και χαίρομαι που το κέρδισα σε μια εκδήλωση του Παναθηναϊκού. Εύχομαι σε όλα τους αθλητές του Παναθηναϊκού υγεία και στο δικό μας τμήμα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να πάνε όλα καλά στο ντέρμπι που έχουμε τη Δευτέρα με την ΑΕΚ».

Στελλάτος: «Νίκη με Χίο»

Ο πολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Στελλάτος είπε με τη σειρά του: «Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο το οποίο και θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το τμήμα του πόλο εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για τη χρονιά αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στη Χίο».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved