Παπούλιας: «Αν ήμουν εγώ κυβέρνηση θα έδινα λύσεις»

Παπούλιας: «Αν ήμουν εγώ κυβέρνηση θα έδινα λύσεις»

Οι «ασημένιες» πρωταθλήτριες στο Αϊντχόφεν, η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Τις 13 πολίστριες του Γιώργου Μορφέση, το τεχνικό τιμ του συλλόγου, ανθρώπους της ΚΟΕ και τον Γενικό Γραμματέα, Πάνο Μπιτσαξή υποδέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας προκειμένου να τους συγχαρεί για μεγάλη επιτυχία τους στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, στο οποίο κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Τα δώρα

Τα κορίτσια προσέφεραν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια μία μπλούζα με όλες τους τις υπογραφές και μία ελληνική σημαία. Από την πλευρά του, ο κ. Παπούλιας τους έπλεξε το εγκώμιο και τις συνεχάρη για την μεγάλη τους επιτυχία. Τους είπε χαρακτηριστικά: «Προσφέρετε μία δροσερή αύρα, τη διακεκαυμένη περίοδο που περνάμε. Είναι σημαντικό πως προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Έχουμε χάσει τη δύναμή μας αλλά εσείς με τις επιτυχίες σας, μας κάνετε εθνικά υπερήφανους. Γνωρίζω ότι διατηρείτε παράπονα και τα παράπονά σας είναι δίκαια. Μακάρι να ήμουν εγώ στην Κυβέρνηση και να έδινα λύσεις σε κάποια θέματα. Έχετε πέσει θύματα μιας δύσκολης περιόδου για την ελληνική κοινωνία. Αποτελείται την χρυσή εξαίρεση, αφού δίνοντας το εκατό τις εκατό της ψυχής σας και με πενιχρά μέσα, καταφέρνετε να παραμένετε στην κορυφή του κόσμου».

Το «πείραγμα» της Λαρά

Τους αποκάλυψε ακόμα, πως είδε όλα τα παιχνίδια από την τηλεόραση με εξαίρεση αυτό του τελικού, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στις αθλήτριες να χαριτολογήσουν. «Κύριε Πρόεδρο ήσασταν το γούρι μας. Κρίμα που δεν είδατε τον τελικό για αυτό χάσαμε», είπε η Γιούλη Λαρά.

Τα παράπονα του Διαθεσόπουλου

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος είπε: «Ερχόμαστε για τρίτη φορά σε λίγους μήνες στο Προεδρικό Μέγαρο. Και αυτό, γιατί είμαστε αυτοί που φέρνουμε τις μεγάλες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό και στην ελληνική κοινωνία. Πρόεδρε, έχετε δείξει ότι είστε κοντά στα αθλήματα μας και στον αθλητισμό γενικότερα». Ο κ. Διαθεσόπουλος εστίασε και στα προβλήματα, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα πως πρέπει να δοθούν λύσεις ενόψει Ολυμπιακής χρονιάς. «Θέλουμε λύσεις, χρειαζόμαστε λύσεις ειδάλλως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μορφέση αλλά και της Αλεξάνδρας Ασημάκη, που έχει τιμηθεί ως η κορυφαία στον κόσμο.

Τα λόγια του Μορφέση

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς η επίσκεψή μας στο Προεδρικό Μέγαρο για μία ακόμα χρονιά. Προβλήματα υπήρχαν και υπάρχουν. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατευθύνει πως πρέπει να βρεθούν οι λύσεις. Χρειαζόμαστε τις λύσεις γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Επειδή ακούστηκαν πολλά για τη δυσαρέσκεια των κοριτσιών τις τελευταίες ημέρες σχετικά με όσα διαδραματίζονται, υπάρχει πικρία στα κορίτσια αλλά σεβόμαστε τους θεσμούς», είπε ο Γιώργος Μορφέσης.

Το αίτημα της Ασημάκη

«Ζητάμε λύσεις, δεν έχει δοθεί καμία λύση στα προβλήματά μας. Αποτελεί μεν τιμή η επίσκεψή μας στον Πρόεδρο αλλά θα πρέπει να δοθούν λύσεις. Τα μηνύματα του Προέδρου ήταν ευδιάκριτα», είπε η Ασημάκη.



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved