Όρθιος με Μήτρογλου ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο (photos+videos)

Όρθιος με Μήτρογλου ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο (photos+videos)

Γκολ, πέναλτι, αποβολές, νεύρα, καλό ρυθμό. Τα πάντα είχε το ματς του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, στο οποίο κάθε ομάδα πήρε από έναν βαθμό. Προηγήθηκαν με τον Καμαρά (9’) οι γηπεδούχοι, ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μήτρογλου (79’). Ο σκόρερ των Περιστεριωτών και ο Εντζεγκέλε δεν ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση…

Το παιχνίδι του Αγρινίου ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Ο μεν Παναιτωλικός παρέμενε χωρίς τρίποντο από τις 11 Δεκέμβρη του 2011 και το εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ με αποτέλεσμα να έχει μπλέξει σε περιπέτειες. Ο δε Ατρόμητος, μετρούσε δύο διαδοχικές ήττες από Παναθηναϊκό και Αστέρα και απόρροια αυτών των αποτελεσμάτων ήταν να βρίσκεται στο -5 από τον ΟΦΗ και την 5η θέση (έστω και με ματς λιγότερο).

Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε επιθετικογενή ενδεκάδα χρησιμοποιώντας Θεοδωρίδη, Μουμίν, Καμαρά, Ονουάτσι και Χαριστέα, την ώρα που ο Γιώργος Δώνης επεφύλασσε δύο εκπλήξεις. Αφενός επέλεξε το 4-4-2 αντί του αγαπημένου του 4-3-3, αφετέρου έδωσε φανέλα βασικού στον Καραμάνο, που αγωνίστηκε δίπλα στον Μήτρογλου.

Η… κατάρα του 9’ και η απάντηση του «πρώην»  

Το πούλμαν στην εστία του Ιτάνζ θα πρέπει να τοποθετεί ο Ατρόμητος στο 9’ κάθε αναμέτρησης, καθώς φαίνεται πως είναι το… καταραμένο λεπτό για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Σε εκείνο το χρονικό σημείο δέχθηκε το γκολ στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο 9’ βρέθηκε πίσω στο σκορ και στη σημερινή αναμέτρηση. Και μάλιστα από «δικό» του παιδί. Σε μια αντεπίθεση του Παναιτωλικού, η οποία ήρθε ως συνέχεια μιας χαμένης ευκαιρίας των φιλοξενούμενων (στο 8’ ο Επστάιν προτίμησε να σουτάρει από πλάγια αριστερά αντί να πασάρει στον Μήτρογλου και ο Τσενάμο μπλόκαρε τη μπάλα), ο Αντι έβγαλε την πάσα στον Χαριστέα και ο ήρωας του 2004 την έστρωσε με τη μία στον Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος δεν έχασε καθόλου χρόνο, έπιασε δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ιτάνζ και τους φίλους του Παναιτωλικού στα ουράνια.

Το γρήγορο γκολ έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που σε κάθε τους επίθεση φάνταζαν επικίνδυνοι. Στο 19’, μάλιστα, έφτασαν κοντά στο 2-0 όταν ο Καμαρά έπαιξε πανέμορφα το «1-2» με τον Ονουάτσι, ωστόσο το πλασέ του δεν βρήκε στόχο για… λίγο. Κάπου εκεί ήταν που ξύπνησε και ο Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» έβαλαν τη μπάλα κάτω και σταδιακά άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, είχαν τρεις καλές στιγμές. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φυτανίδη στο 23’ πέρασε λίγο άουτ, ενώ μετά το πλασέ του Καραγκούνη στο 26’ έπειτα από κάθετη του Επστάιν, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ντολεζάι και άλλαξε πορεία. Ο Τσενάμο έδειξε καλά αντανακλαστικά και κράτησε το μηδέν (με τα πόδια), κάτι που έκανε και στο 41’ αποκρούοντας με γροθιές το δυνατό σουτ του Επστάιν.

Οπισθοχώρηση, επιμονή και δίκαιη ισοφάριση

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Δώνης πέρασε στο ματς τον Μπρίτο αντί του Καραγκούνη, ενώ λίγο αργότερα ο Τεννές έριξε στη μάχη τον Κούσα στη θέση του Θεοδωρίδη, ώστε να δώσει βοήθειες στους στόπερ και να κλείσει τους χώρους. Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αμφότερες με τον Καραμάνο. Ο νεαρός αστόχησε τόσο στο 53’ με το κεφάλι αν και αφύλαχτος, όσο και πέντε λεπτά αργότερα όταν βγήκε τετ α τετ με τον Τσενάμο έπειτα από ασίστ του Μήτρογλου, αλλά δεν πλάσαρε καθόλου καλά (πάνω από τα δοκάρια η μπάλα). Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, επέλεξε να δώσει χώρους και κάποια στιγμή το πλήρωσε. Ο Πίτου Γκαρσία, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 65’ αντί του Καραμάνου, έβγαλε στο 75’ πανέξυπνη ασίστ στον Μήτρογλου. Ο φορ των φιλοξενούμενων έφυγε στην πλάτη του Εντζεγκέλε, ο οποίος τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή. Ο Τριτσώνης καταλόγισε πέναλτι και απέβαλε (σωστά) τον κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού. Ο Μήτρογλου ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών και τα τελευταία δέκα λεπτά απέκτησαν ακόμα πιο δραματικό χαρακτήρα.  Παρά τις προσπάθειες των παικτών  των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 μάλλον αφήνει ανικανοποίητους και τους δύο προπονητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Μποζατζίδη, ο Τριτσώνης απέβαλε και τον Μήτρογλου στο 94’ για αγκωνιά στον Αντι (δεν τον δικαίωσε το ριπλέι, καθώς επαφή υπάρχει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για χτύπημα). Η απόφαση αυτή εξόργισε τον Δώνη με αποτέλεσμα να αποβληθεί τελικά και αυτός για διαμαρτυρία!

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_PANAITOLIKOS_ATROMITOS_050212{/akamai}

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ

Όρθιος με Μήτρογλου ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο (photos+videos)



Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved