Νέος πρόεδρος της ΑΕΚ ο Δημητρέλος (photos)

Νέος πρόεδρος της ΑΕΚ ο Δημητρέλος (photos)

Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα είναι τελικά ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε μετά τη Γενική Συνέλευση που έγινε στα Σπάτα. Διέψευσε τις επαφές με άλλες ομάδες για ΑΦΜ ο Σταύρος Αδαμίδης, μόνο 2,5 εκατ. ευρώ η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ο γνωστός δικηγόρος θα είναι οριστικά ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, παρά τις αντιρρήσεις που υπήρχαν από ορισμένους, έχοντας διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου. Όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ μένουν ως έχουν.

Μετά την ανάδειξή του σε πρόεδρο της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε προς τους μετόχους: «Είμαι κατεστραμμένος, διέλυσα το σπίτι μου και την οικογένειά μου. Καταστράφηκα οικονομικά και μπαίνω μπροστά μόνο ως μεταβατικός. Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να πάει σε πρωτοδικείο».

Παράλληλα, από τον Σταύρο Αδαμίδη διαψεύστηκαν οι σκέψεις ή οι επαφές ότι η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες για ΑΦΜ.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου να είναι μόνο 2,5 εκατ. ευρώ, καθώς η ΑΕΚ δεν μπορεί να πληρώσει τα κόστη που χρειάζονται για να βγει το ενημερωτικό δελτίο που απαιτείται.

Στη ΓΣ είχε βρεθεί και αντιπροσωπεία του κλαμπ «Πειρατές του ονείρου». Κατά την αναχώρησή τους έβγαλαν πανό, το οποίο ανέφερε: «11 λόγοι να πληρώσετε τα χρέη σας, 2004 αιτίες να φύγετε...»

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν στη ΓΣ ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ο πρόεδρος του «Θεμέλιο 21», Γιάννης Βούρος, ο Μιχάλης Τροχανάς, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης, ο μέτοχος Νάσος Θανόπουλος, τα μέλη των Supporters, Γιώργος Γρυζμπολάκης, Ηλίας Μπόβαλης και Ηλίας Μπρουσιάνος, αλλά και ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος είναι επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου.

Νωρίτερα, πρώτος το λόγο είχε πάρει ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος μεταξύ άλλων ενημέρωσε για το θέμα του γηπέδου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο Μιχάλης Τροχανάς. Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος δέχθηκε φραστική επίθεση από μικρομετόχους μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν έχουν αποδώσει καρπούς οι επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές.

Το Onsports βρίσκεται στα Σπάτα και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις...

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Δημητρέλος παραχώρησε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA FM

Ο Σταύρος Αδαμίδης προχώρησε σε δήλωση με αφορμή την αποχώρησή του από την προεδρία

Ο Γιάννης Βούρος μίλησε για κοσμογονικές αλλαγές στην ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ, στο οποίο δεν μετέχει ο Σταύρος Αδαμίδης



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved