Βαλβέρδε: «Θα μας βοηθήσει ο Καζίμ...» (photos+videos)

Βαλβέρδε: «Θα μας βοηθήσει ο Καζίμ...» (photos+videos)

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Samsung γιόρτασαν την επί τρία χρόνια άριστη συνεργασία τους, ενώ ανακοίνωσαν την επέκτασή της για έναν ακόμα χρόνο. «Θα μας βοηθήσει μελλοντικά...» τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Καζίμ, ενώ από την πλευρά του ο Νταβίντ Φουστέρ επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει πάση θυσία στην Τούμπα.

Ολυμπιακός και Samsung βαδίζουν χέρι-χέρι εδώ και τρία χρόνια, κάτι που γεμίζει με ικανοποίηση τα στελέχη και των δύο πλευρών, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά στη σημερινή (01/02) εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν από πλευράς διοίκησης οι κ.κ. Μώραλης, Βρέντζος, Καραπαπάς, Δουρέκας και Κοβάσεβιτς, ενώ από το ποδοσφαιρικό τμήμα το «παρών» έδωσαν οι Βαλβέρδε, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Φουστέρ, Παπάζογλου, Μακούν, Αμπντούν και Ντιόγκο.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης - στην οποία παρουσιάστηκαν επίσημα τα δύο νέα μοντέλα της Samsung, το Nexus Galaxy και το Galaxy Note - τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Samsung Hellas, κος Λι, ο οποίος καλωσόρισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και εξήρε την συνεργασία των δύο εταιρειών…

«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την συνεργασία, την οποία έχουμε τόσο καιρό…» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κος Λι.

Από την πλευρά του πειραϊκού συλλόγου, μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος τόνισε:

«Ευχαριστούμε την Samsung για την όμορφη βραδιά… Είναι πολύ όμορφο που αυτή η εκδήλωση έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς πραγματοποιείται για τρίτη σερί χρονιά. Είναι αλήθεια ότι η συνεργασία μας με τη Samsung είναι πολύ καλή. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια φιλοσοφία για την κορυφή και γι’ αυτό αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας για μία ακόμη χρονιά. Σύντομα θα είμαστε σε θέση ν’ ανακοινώσουμε νέες εκπλήξεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μέσω του Olympiacos Smart TV…»

Ο κ. Βρέντζος έδωσε ως δώρο στον κ. Λι μία φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία στο πίσω μέρος της ανέγραφε το όνομα Samsung, ενώ είχε το νούμερο 1. Ο πρόεδρος της Samsung Hellas φόρεσε μάλιστα, την φανέλα των πρωταθλητών και φωτογραφήθηκε μ’ αυτήν.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκαναν τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Νταβίντ Φουστέρ.

 Βαλβέρδε: «Θα μας βοηθήσει σημαντικά ο Καζίμ…»

Τη μεταγραφή του Τούρκου Καζίμ, το επικείμενο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη λίστα του Ολυμπιακού στην UEFA ενόψει Europa League, σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων»…

-       Πόσο σημαντικό για τον Ολυμπιακό, ειδικά σε τέτοιες εποχές, να έχει τη στήριξη των χορηγών του;

«Η αλήθεια είναι ότι η Ευρώπη περνάει δύσκολες εποχές, μαζί και το σπόνσορινγκ. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο πλευρές, να υπάρχει αυτή η συνεργασία. Και οι δύο κερδισμένοι από αυτές τις συνεργασίες. Καλό είναι που υπάρχουν».

-       Ενισχύεται σημαντικά η ομάδα με την απόκτηση του Καζίμ;

«Πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει. Ψάχναμε πολύ καιρό κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει στα άκρα. Ξέραμε ότι υπήρχαν πολλές προτάσεις, χαιρόμαστε που είναι μαζί μας και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα μας βοηθήσει αρκετά».

-       Είναι στη νέα λίστα οι Ντιόγκο, Κάρολ και Καζίμ στην λίστα της ΟΥΕΦΑ;

«Έπρεπε να κάνουμε τρεις αλλαγές και είναι οι τρεις νέοι παίκτες που έχουν τοποθετηθεί».

-       Δύο λόγια για το ματς της Τούμπας;

«Είναι ένας αγώνας πολύ δύσκολος, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και δύσκολη έδρα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε. Είναι για εμάς ένας τελικός, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά εμείς πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε μπροστά. Και για τον ΠΑΟΚ σημαντικό το ματς. Και όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα θα είναι δύσκολα».

 Φουστέρ: «Μόνο νίκη στη Τούμπα, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια…»

 Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την απόκτηση του Καζίμ, αναφέρθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης:

«Πολύ σημαντικό για τις ομάδες να έχουν χορηγούς, όπως η Samsung. Είμαι θαυμαστής της συγκεκριμένης εταιρίας. Είναι πολύ καλό για την ομάδα που έχει την υποστήριξή της…

Ο Καζίμ είναι ένας παίκτης πάρα πολύ καλός, στη θέση που παίζει μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, είναι γρήγορος και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα…

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό ματς, όπως όλα από δω και πέρα είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχεια μας στο πρωτάθλημα. Εμείς πάμε να κερδίσουμε, γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Γνωρίζουμε πόσοι βαθμοί μας χωρίζουν από τον πρώτο. Πρέπει να πάμε αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς στην Τούμπα…

Είναι σημαντικό να έχει η ομάδα όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Θα κάνει το σύνολο πιο ανταγωνιστικό και θα κάνει τη δουλειά του προπονητή πιο εύκολη, για να επιλέξει τους πιο έτοιμους…»

Βαλβέρδε: «Θα μας βοηθήσει ο Καζίμ...» (photos+videos)



Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved