Νέα BMW X6

Νέα BMW X6

Η BMW X6 είναι το πρώτο μοντέλο Sports Activity Coupé σε όλο τον κόσμο που παραμένει μοναδική χάρη στο συνδυασμό σπορ συμπεριφοράς και κορυφαίας λειτουργικότητας.

Επιλεκτικές αλλαγές στη σχεδίαση και τον εξοπλισμό διαμορφώνουν το προφίλ της νέας BMW X6 η οποία συνεχίζει να ξεχωρίζει στην premium AWD κατηγορία. Δύο είναι οι παράγοντες που συντελούν στην αμείωτη δημοτικότητα του μοντέλου: αφενός η εκφραστική σχεδίαση που παντρεύει τις σπορ και κομψές γραμμές ενός coupé με τη δυναμική μιας BMW X, αφετέρου η οδηγική εμπειρία που προσφέρουν οι πανίσχυροι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo με το AWD σύστημα xDrive.

Έξυπνες αλλαγές στη φυσιογνωμία της νέας BMW X6 υποδηλώνουν την υπεροχή της μέσα από ένα αποκλειστικό σπορτίφ στυλ. Οι στάνταρ προβολείς ομίχλης τοποθετούνται σε ματ πλαίσια στο πάνω τμήμα των εξωτερικών αεραγωγών δίνοντας έμφαση στο πλάτος του αυτοκινήτου. Η εντυπωσιακή τρισδιάστατη σχεδίαση του πλαισίου και οι νέες μπάρες, ελαφρώς κεκλιμένες στο κάτω τμήμα, καθιστούν τη μάσκα άμεσα αναγνωρίσιμη. Η γωνία των μπαρών έρχεται ‘πρόσωπο’ με το κάτω τμήμα των προβολέων δημιουργώντας έτσι μία πρόσθετη οριζόντια γραμμή που τονίζει το φαρδύ μετατρόχιο και το στιβαρό στήσιμο της νέας BMW X6.

Αντί των στάνταρ φώτων bi-xenon, η νέα BMW X6 είναι το πρώτο όχημα στην κατηγορία που εφοδιάζεται προαιρετικά με προσαρμοζόμενους προβολείς LED.

Οι τρισδιάστατοι φωτεινοί δακτύλιοι των προβολέων LED είναι εντυπωσιακά «κομμένοι» στα πάνω και κάτω άκρα τους, ενώ επικαλύπτονται από μια πρόσθετη σειρά λυχνιών LED. Οι πηγές φωτός για τη μεσαία και μεγάλη σκάλα είναι μονάδες LED τοποθετημένες σε οριζόντια μπάρα στο κέντρο, διοχετεύοντας φως στα κάτοπτρα μπροστά. Στη νέα BMW X6 M, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED προσφέρονται στάνταρ.

Η νέα σχεδίαση των πίσω φώτων τεχνολογίας LED προάγει το δυναμικό στυλ στο πίσω τμήμα της νέας BMW X6. Τα πίσω φώτα αποτελούνται πλέον από δύο σειρές λυχνιών LED που μέσω μια αρμονικής φωτεινής δέσμης συνθέτουν τη νυχτερινή ταυτότητα της μάρκας.

Το γεγονός ότι είναι οριζόντια ευθυγραμμισμένα και εκτείνονται στα πλάγια δίνουν έμφαση τόσο στο πλάτος του αυτοκινήτου όσο και στην ομαλή μετάβαση από το πλαϊνό στο πίσω τμήμα.

Η γκάμα εξωτερικών χρωμάτων της νέας BMW X6 αποτελείται από δύο μη μεταλλικές και οκτώ μεταλλικές αποχρώσεις, ανάμεσα στις οποίες Marrakech Brown metallic, Orion Silver metallic και Midnight Blue metallic. Η γκάμα στάνταρ εξοπλισμού της νέας BMW X6 περιλαμβάνει επίσης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Με την 8-κύλινδρη BMW X6 xDrive 50i διατίθεται τώρα νέα δίχρωμη ζάντα με διπλές ακτίνες. Προαιρετική είναι μία δίχρωμη ζάντα αλουμινίου 20 ιντσών με ακτίνες Υ. Προαιρετικό για όλες τις εκδόσεις BMW X6 είναι ένα καπό με εντυπωσιακό ‘θόλο’ που υπογραμμίζει τη δυναμική εμφάνιση του Sports Activity Coupé.

Η στάνταρ δερμάτινη ταπετσαρία Nevada διατίθεται τώρα και σε απόχρωση Vermilion Red. Η πολυτελής ταπετσαρία από δέρμα nappa προσφέρεται σε δύο αποχρώσεις Black και Ebony White. Η νέα BMW X6 προσφέρεται στάνταρ σαν τετραθέσιο μοντέλο. Προαιρετικά διατίθεται τριθέσιος, πίσω πάγκος. Ο χώρος αποσκευών προσφέρει 570 λίτρα που μπορούν να φτάσουν τα 1.450 με την αναδίπλωση των πλατών των πίσω καθισμάτων.

Με το λανσάρισμα της νέας BMW X6, ο συνδυασμός κορυφαίας εμφάνισης, ευέλικτης συμπεριφοράς και εξαιρετικής απόδοσης που χαρακτηρίζει το Sports Activity Coupé προάγεται σε νέα επίπεδα. Οι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες BMW TwinPower Turbo που διατίθενται για τη BMW X6 προσφέρουν εντυπωσιακή ελκτική ισχύ και αξιοσημείωτη κατανάλωση.

Ο V8 της BMW X6 xDrive50i παράγει 407 ίππους, ενώ η BMW X6 xDrive35i με εν σειρά 6-κύλινδρο βενζινοκινητήρα με 306 ίππους υπόσχεται ανώτερες σπορ επιδόσεις. Οι εν σειρά 6-κύλινδροι diesel των BMW X6 xDrive40d και BMW X6 xDrive30d παράγουν 306 και 245 ίππους αντίστοιχα.

Για περαιτέρω μείωση των οξειδίων του αζώτου (NOx) από τα καυσαέρια, η BMW X6 xDrive30d μπορεί να εφοδιάζεται με BMW BluePerformance Technology από την άνοιξη του 2012.



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved