Γιόρτασαν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ (photos)

Γιόρτασαν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ (photos)

Στο κλειστό της Πυλαίας διεξήχθη σήμερα το πρωί (29/01) η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ.

Το παρών έδωσαν τα μέλη της ακαδημίας του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς και παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, εξάλλου η εκδήλωση ήταν ουσιαστικά αφιερωμένη σε εκείνα. «Προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο και σας ευχαριστούμε επειδή είστε πάντα εδώ και μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Είναι σίγουρο ότι γίνονται και λάθη, τα οποία προσπαθούμε να διορθώσουμε. Στόχος μας είναι να επιβραβεύσουμε τους καλύτερους μαθητές, γιατί πιστεύουμε ότι το μπάσκετ μπορεί να είναι διέξοδος και να βοηθήσει τα παιδιά, αλλά πρέπει να συνδυάζεται και με τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στο σχολείο. Ειδικά για τη φετινή εκδήλωση είναι πολύ σημαντικό που έχουμε μαζί μας και τα παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS», ανέφερε στον εναρκτήριο λόγο του ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ και υπεύθυνος του Junior Basketball Program, Νίκος Σταυρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, Γιώργος Μπασδάκης, επεσήμανε: «Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για αυτή την πρόσκληση να συμμετάσχουμε σε αυτή την εκδήλωση, αλλά και τη βοήθεια που όλοι προσφέρουν. Είμαστε κοντά στον ΠΑΟΚ, όπως και ο ΠΑΟΚ είναι πάντα κοντά μας, εδώ και πολλά χρόνια. Είναι δύσκολοι καιροί, υπάρχει ανάγκη για στήριξη κι εμείς βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη και τώρα είναι κοντά μας».

Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ που αρίστευσαν στις επιδόσεις του στο γυμνάσιο την προηγούμενη σχολική χρονιά. Τις απονομές έκανε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό που σε αυτή την γιορτή είναι κοντά μας και τα παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS. Ο ΠΑΟΚ, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, είναι όαση. Να ξέρετε ότι τα παιδιά σας είναι σε πολύ καλά χέρια, γίνεται μεγάλη προσπάθεια και ήδη δύο αθλητές από τα τμήματα υποδομής είναι στις εκδηλώσεις της πρώτης ομάδας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και του Α.Σ. ΠΑΟΚ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο οποίος βράβευσε την ομάδα Κορασίδων του ΠΑΟΚ (τις αθλήτριες, τον προπονητή Ευριπίδη Μελετιάδη και το γενικό αρχηγό Βασίλη Αγγελίδη) για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, δήλωσε: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Ο κ. Σταυρόπουλος έχει τη στήριξη και της ΚΑΕ, αλλά και του ΑΣ ΠΑΟΚ, ασχολείται πάρα πολύ με τις ακαδημίες κι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε καλούς αθλητές και άξιους ανθρώπους, αλλά και να φτάσουν έως την ανδρική ομάδα. Με τις δυσκολίες της εποχής εκεί πρέπει να κινηθούμε, με τα δικά μας παιδιά. Όσο θα είμαστε στη διοίκηση αυτή θα είναι η προσπάθειά μας, μαζί με το μεγάλο στόχο της εξυγίανσης, ώστε σε 2-3 χρόνια να μπορούμε  να βρούμε το δρόμο μας, που δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστεί η ομάδα. Είναι σημαντικό ότι ο ΠΑΟΚ είναι το μοναδικό σωματείο που έχει τόσες επιτυχίες στα τμήματά του».

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με τους αθλητές του ΠΑΟΚ που είναι μέλη των εθνικών ομάδων. Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, που υποστήριξε: «Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη. Η προσπάθειά μας είναι να μπορέσουν τα παιδιά να μάθουν σωστά το μπάσκετ, να έχουν φιλοδοξίες και να μπορέσουν να τις εκπληρώσουν. Να μπορούν να αντιμετωπίσουν σωστά και τις νίκες, αλλά και τις ήττες και να ξέρετε ότι τα παιδιά, όπως και οι ομάδες, χρειάζονται τη στήριξη όλων στα δύσκολα». Ακολούθησαν τα διαγωνιστικά παιχνίδια, στα οποία συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών από τα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου του Βορρά» αλλά και τα παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, ενώ στην κοπή της πίτας το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Με ανακοίνωσή τους: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ Junior Program θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια συλλογής αντικειμένων και υλικών για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, μεταξύ των οποίων ήταν και αθλητές της ανδρικής ομάδας, σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αλλά κυρίως οι απλοί φίλαθλοι και φίλοι του ΠΑΟΚ, γονείς των αθλητών των ακαδημιών, που πάντα και με κάθε τρόπο είναι κοντά στον ΠΑΟΚ και τις προσπάθειές του, όποιες κι αν είναι αυτές, εντός κι εκτός γηπέδου».



Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved