Νέα... θεμέλια στην ΑΕΚ με την πρόταση του Ντέμη (photos)

Νέα... θεμέλια στην ΑΕΚ με την πρόταση του Ντέμη (photos)

Έγινε δεκτή η πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη, σύμφωνα με την οποία οι μέτοχοι θα πρέπει να βάλουν λεφτά στην ΑΕΚ, ανάλογα με το ποσό που τους αναλογεί.

Όπως ανακοίνωσε το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΚ, Κώστας Καπετανάκης έγινε δεκτή η πρόταση του Ντέμη να πληρώσουν όλοι οι μέτοχοι του 2004 τα χρέη τους: «Ετοιμάζεται ανακοίνωση πήγε πολύ καλά η συζήτηση υπήρχε απόλυτη ενότητα από όλους. Ακούστηκαν πολλά πράγματα. Θα γίνουν πολλά και συγκεκριμένα βήματα.    

Η πρόταση Ντέμη έγινε δεκτή από τον Παππά και από όλους να πληρώσουν οι μέτοχοι του 2004 τα χρέη τους.Να σταματήσει η παραφιλολογία και γι' αυτό θα μπει ορκωτός λογιστής»

Ο Ντέμης είχε ξακαθαρίσει και στη συνάντηση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να συζητηθεί η πρόταση «Θεμέλιο 21» ότι θα πρέπει να μπουν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ και συγκεκριμένα να βάλει ο καθένας τα χρήματα που του αναλογεί.  Ο Παππάς, αλλά και η πλειοψηφία συμφώνησαν με αυτή την πρόταση, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Καπετανάκης μετά το τέλος της συνάντησης, η οποία κράτησε περισσότερο από επτά ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δέσμευση των Νικολαϊδη,Παππά, Κανελλόπουλο και Κούλη, ότι δηλαδή αν βγει πόρισμα που αποδεικνύει ότι υπάρχουν χρέη τότε θα καταβάλλουν το ποσό που τους αναλογεί, θα συζητηθεί στη συνάντηση που θα έχει η διοικητική ομάδα του 2004, την Τρίτη (31/1).

Παράλληλα, βγήκε και ανακοίνωση από το «Θεμέλιο 21», όπου γίνεται αναφορά στη συγκρότηση σε σε σώμα της επιτροπής στρατηγικού σχεδιασμού, όπου πρόεδρος θα είναι ο Βούρος, επίτιμος ο Τροχανάς και τη θέση των αντιπροέδρων θα καταλάβουν οι Μπάγεβιτς, Παπαιωάννου και Οικονομόπουλος.

Ο Γιάννης Βούρος κατά την έξοδό του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: «Την Τετάρτη θα ανακοινωθούν διεξοδικά τα όσα συζητήθηκαν. Ήταν πολλά τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος. Το Θεμέλιο 21 είναι ο υγιής πνεύμονας της ΑΕΚ».

Η πρόταση Οικονομόπουλου

Στη συνάντηση συζητήθηκε και η πρόταση του Χάρη Οικονομόπουλου, σύμφωνα με την οποία αν θέλει κάποιος ΑΕΚτζής μπορεί να διευκολύνει την ΑΕΚ με την μορφή δανείου, το οποίο θα αποπληρωθεί από τα χρήματα που υπολογίζει να πάρει η Ένωση από την υπόθεση Ψωμιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της συζήτησης ο Μιχάλης Τροχανάς πρότεινε τον Γιάννη Βούρο ως πρόεδρο του «Θεμέλιο 21». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΑΕΚ από τέσσερις ανθρώπους χωρίς να πει ονόματα, ενώ υποστήριξε ότι η ΑΕΚ δεν έχει χρέη!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης από την πλευρά του διαφώνησε: «Χρέη υπάρχουν. Είπα τη γνώμη μου δημοσίως, να πληρώσουμε τα χρέη. Αφού συμφωνεί και ο κ. Παππάς να βάλουμε έναν ορκωτό λογιστή στην ΑΕΚ να βρει τι αναλογεί στον καθένα. Έτσι θα μάθει κι ο κόσμος τι ακριβώς έχει γίνει. Και πάνω από όλα έτσι θα εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της ΑΕΚ. Η πρώτη κουβέντα που πρέπει να γίνει είναι να βρούμε λύση για τα χρέη. Αν εξασφαλίζουμε ότι η ομάδα ζει συζητάμε και την πρόταση σας κύριε Τροχανά. Αυτή τη στιγμή είναι ανεδαφική και δεν πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτήν».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την πλευρά του είπε: «Να είμαστε ειλικρινείς στην ΑΕΚ. Γύρισα 2 φορές, συγνώμη είπα αλλά δεν έκανα τίποτα. Το πώς έφυγα και γιατί δεν έχει σημασία. Ενότητα θέλουμε κύριοι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αν βγούμε από εδώ χωρίς ενότητα τελείωσε η ιστορία. Εγώ ΑΕΚ πάντα θα είμαι, το ξέρω μέσα μου. Σημασία έχει να βρούμε επιτέλους το πως θα είμαστε όλοι μαζί. Χωρίς την ενότητα δεν κάνουμε τίποτα».

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, στην υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη, Χάρης Οικονομόπουλος εμφανίστηκε σίγουρος. «Μπορώ και προσωπικά να εγγυηθώ ότι τα 21 εκατομ. ευρώ τα οποία έχουν δεσμευτεί στους λογαριασμούς των παιδιών του Ψωμιάδη θα επιστραφούν στην ΑΕΚ. Αρα το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ταμειακό. Τόσο σίγουρος είμαι ότι θα κερδίσει τη δίκη η ΑΕΚ».

Ο Πέτρος Παππάς δεσμεύτηκε να καλύψει τα χρέη για τα οποία είναι υπεύθυνος: «Δεσμεύομαι να καλύψω μέρος του ταμειακού προβλήματος αρκεί να το πράξουν και οι άλλοι μέτοχοι. Έχω τη δέσμευση του κ. Νοτιά ότι θα συμμετέχει σε ό,τι αποφασιστεί εδώ».

Άμεση λύση ζήτησε στη συνέχεια ο Ντέμης Νικολαΐδης: «Απόψε, το αργότερο μέχρι αύριο πρέπει να μάθουμε από τον ορκωτό λογιστή της ΑΕΚ τι μας αναλογεί και να τα πληρώσουμε». Ο Γιάννης Βούρος έκανε λόγο για το ταμειακό πρόβλημα που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Υπάρχει δυνατότητα να μπουν άμεσα από όλους εδώ μέσα χρήματα προκειμένου να καλυφθούν άμεσα τα 6,5 εκατομ. ευρώ ώστε να βγει η σεζόν; Δεν έχουμε χρόνο πλέον».

Η απάντηση ήρθε από τον Τάκη Κανελλόπουλο: «Αρνούμαι οποιαδήποτε ανάμειξη για όσα συνέβησαν από τον Ιανουάριο του 2009, όταν και παραιτήθηκα και εντεύθεν. Συμφωνώ όμως να βρεθεί  τι αναλογεί στον καθένα». Εκείνη τη στιγμή ήρθε η αποκάλυψη του Μιχάλη Τροχανά: «Σας λέω επίσημα και απόλυτα σοβαρά ότι υπάρχουν 4 άτομα που θέλουν να πάρουν την ΑΕΚ. Και αυτή τη στιγμή επεξεργάζονται όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βούρος μίλησε και για το θέμα του γηπέδου: «Τέλος στην απονομή ευθυνών! Κοιτάζουμε όλοι μπροστά. Το κομμάτι του γηπέδου θα είναι ο πολιορκητικός μας κριός (σ.σ Πολιορκητικός κριός  ήταν επιθετικό όπλο που χρησιμοποιούταν σε πολιορκίες). Θα έχουμε σύντομα την τροπολογία που θα μας επιτρέπει την ανέγερση γηπέδου 32.000 θέσεων».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την αποχώρησή του είπε: «Θα γίνουν πολλά πιστεύω. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε προσπάθεια όλοι μαζί ενωμένοι μέχρι το τέλος και να βρούμε αυτό που χρειάζεται. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πιο ψηλά. Υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχει λύση. Θα σας την πει ο κ. Τροχανά».

Ο Κούλης φεύγοντας από το ξενοδοχείο δεν έκρυψε κι αυτός την αισιοδοξία του: «Είμαστε αισιόδοξοι, υπάρχει ενότητα που είναι σημαντικό για να βρεθεί άμεση, αλλά και μακροπρόθεσμη λύση. Θα είναι άνθρωποι που θα ασχολούνται full time και αυτό εμείς επειδή έχουμε δουλειές και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνεχώς. Θα βγει ανακοίνωση που θα αναλύει όλο το πλάνο»

Θυμηθείτε πως σας μετέδωσε το Onsports τη συνάντηση που έγινε:

{coveritlive}11af22ee32{/coveritlive}



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved