«Πάνθηρας» ο Πανιώνιος, 2-0 την Κέρκυρα (photos+videos)

«Πάνθηρας» ο Πανιώνιος, 2-0 την Κέρκυρα (photos+videos)

Ακόμη μια σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στη Super League. Κέρδισε με 2-0 την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, με γκολ των Κούτσι και Σκέμπρι.

Αναμενόμενη ήταν λίγο πολύ η 11άδα του Πανιώνιου. Ο Άκης Μάντζιος επανέφερε κάτω από τα δοκάρια τον Σιδεράκη, ενώ έριξε στα... βαθιά τον Πιέρ, τοποθετώντας τον δίπλα στον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, με τον Πετκάκη στα δεξιά και τον Ρόκα στα αριστερά.

Την τριάδα των χαφ αποτέλεσαν οι Όμο, Ρόβας και Σάμαρης, ενώ την «αιχμή του δόρατος» στην επίθεση αποτέλεσε για ακόμη μια φορά ο Κούτσι, έχοντας στα δεξιά του τον Σκέμπρι και στα αριστερά του τον Μενδρινό.

Χωρίς εκπλήξεις ήταν και η 11άδα της Κέρκυρας, με τον Γκαλίνοβιτς να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, τους Μαϊστόροβιτς και Βέντσελ να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας δεξιά τον Γκουστάβο και αριστερά τον Σακελλαρίου.

Αμυντικά χαφ ήταν ο Οσμάν με τον Ερίθε, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την Κέρκυρα, έχοντας πιο μπροστά τους τον Γραμμόζη. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μαρτίν, με τον Καλαντζή στα αριστερά και τον Αγρίτη στα δεξιά.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι και έδωσε την ευκαιρία στην Κέρκυρα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να φανεί απειλητική στα πρώτα λεπτά. Οι «Φαίακες» είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν γρήγορα τρεις επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Σιδεράκη.

Στο 4΄με τον Αγρίτη, στο 12’ με τον Μαρτίν και στο 17’ με τον Καλαντζή. Η Κέρκυρα δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι στο διάστημα της υπεροχής της και όσο περνούσε η ώρα, ο Πανιώνιος ανέβαζε την απόδοσή του.

Από τα μέσα του πρώτου μέρους, οι «κυανέρυθροι» ισορρόπησαν το παιχνίδι και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες, η μία στο 26’ με τον Σάμαρη και η άλλη στο 38’ με τον Κούτσι, περιορίζοντας την Κέρκυρα σε παθητικό ρόλο.

Έχοντας από μια αλλαγή στην 11άδα τους ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το παιχνίδι, με τον Γουνδουλάκη να μπαίνει στο γήπεδο αντί του Ρόβα, σε μια προσπάθεια του Μάντζιου να κάνει πιο επιθετικό τον Πανιώνιο και τον Γιάντση να παίρνει τη θέση του Αγρίτη για την Κέρκυρα.

Μοιρασμένο ήταν το δεύτερο ημίχρονο στο ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ, χωρίς πάντως να... σκοτώνονται. Από τη στιγμή που κανείς δεν μπόρεσε να πάρει το χώρο του κέντρου, η μπάλα άρχισε στη συνέχεια να πηγαίνει πάνω-κάτω.

Το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά από το 60’ και μετά, με την Κέρκυρα να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες, τη μία στο 61’ με τον Γραμμόζη και την άλλη στο 65’ με τον Καλαντζή, με τον Σιδεράκη να λέει «όχι». Πολύ καλή ευκαιρία είχε στο 66’ και ο Πανιώνιος με την κεφαλιά του Γουνδουλάκη, την οποία απέκρουσε ο Γκαλίνοβιτς.

Όπως πήγαινε το παιχνίδι, ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ, είτε από τη μία είτε από την άλλη ομάδα. Ωστόσο, αυτή που ευτύχησε να χαμογελάσει ήταν ο Πανιώνιος. Στο 61’ ο Γουνδουλάκης με μια εκπληκτική μπαλιά τρύπησε την άμυνα της Κέρκυρας, έβγαλε τον Κούτσι τετ α τετ και ο Φινλανδός στράικερ νίκησε τον Γκαλίνοβιτς για να κάνει το 1-0 για τον «Ιστορικό». Το τελικό 2-0 για τον Πανιώνιος πέτυχε στο 88' ο Σκέμπρι απο κοντά, μετά από ασθενή απόκρουση του Γκαλίνοβιτς.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_PANIONIOS_KERKIRA_280112{/akamai}


Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση Πανιώνιος – Κέρκυρα.

«Πάνθηρας» ο Πανιώνιος, 2-0 την Κέρκυρα (photos+videos)



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved