Δόξα… σοι ο Θεός! (photos+video)

Δόξα… σοι ο Θεός! (photos+video)

Έπρεπε να περάσουν 14 αγωνιστικές, προκειμένου να καταφέρει η Δόξα να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, «σβήνοντας» τον Αστέρα της Τρίπολης.

Η ομάδα της Δράμας μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε, καθώς προηγήθηκε στο 7’ με γκολ του Ουέλινγκτον και «πάτησε» για ένα ημίχρονο τους Αρκάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη βελτίωσαν την απόδοσή τους, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και παρέμειναν χωρίς νίκη εκτός έδρας. Να σημειωθεί πως οι οπαδοί του Ηρακλή πραγματοποίσαν έξω από το Καυτανζόγλειο ειρηνική διαμαρτυρία, με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές.

Ο Αστέρας μπορεί να έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, με το σουτ του Έγκον να περνάει άουτ, όμως η Δόξα Δράμας ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Μάλιστα στην πρώτη της ευκαιρία στο 7’ κατάφερε να σκοράρει, το μόλις τρίτο της γκολ στο πρωτάθλημα, με σουτ του Ουέλιγκτον, ύστερα από λάθη της άμυνας των Αρκάδων. Αυτό το γκολ έδωσε… φτερά στα πόδια των παικτών του Μάκη Κατσαβάκη, που είχαν την εύνοια του αέρα στο πρώτο ημίχρονο, που έβγαιναν πολύ εύκολα στην περιοχή του Χακόμπο.

Οι παίκτες του Αστέρα θυμήθηκαν τον… κακό εαυτό που παρουσιάζουν εκτός έδρας και αδυνατούσαν να κρατήσουν μπάλα, ενώ έκαναν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή που επέτρεπαν στους «Μαυραετούς» να μπαίνουν στην αντίπαλη περιοχή και να χάνουν ευκαιρίες. Η ομάδα του Κατσαβάκη έφτασε κοντά στην επίτευξη δεύτερου τέρματος με τον Αμπουμπακάρι να στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χακόμπο στο 33’. Ο Αστέρας ήταν ακίνδυνος επιθετικά στο πρώτο μέρος.

Ο Σάκης Τσιώλης με την έναρξη του δευτέρου μέσους έκανε δύο αλλαγές, βάζοντας στο ματς τους Σολάκη και Άλβαρεζ αντί των Έγκον και Χουανίτο, με τον δεύτερο να είναι τραυματίας. Και όντως, η εικόνα των Αρκάδων βελτιώθηκε, καθώς άρχιζαν να πιέζουν τη Δόξα για να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 56’ σουτ του Φορμίκα έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Βέρτζος, ενώ στο 61’ ο Σολάκης δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η Δόξα είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο, προσπαθώντας να βγάλει αντεπιθέσεις.

Ο Αστέρας διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο την επόμενη καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει την έχασε στο 85’ με τον Σέρεμετ να αποκρούει με τα πόδια το σουτ του Ουσέρο. Οι παίκτες της Δόξας ήθελαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, ενώ οι Αρκάδες δεν έδειχναν ικανοί να σκοράρουν. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «Μαυραετούς» να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στη Super League...

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Δόξα Δράμας – Αστέρας Τρίπολης

Δόξα… σοι ο Θεός! (photos+video)



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved