Χόρτασαν... θέαμα Παναιτωλικός και Κέρκυρα (photos+videos)

Χόρτασαν... θέαμα Παναιτωλικός και Κέρκυρα (photos+videos)

Μπορεί το 1-1 ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Κέρκυρα να μην αφήνει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες σε ό,τι αφορά το βαθμολογικό σκέλος, ωστόσο το θέαμα αντάμειψε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγρινίου.

Ο Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 6’ για τους γηπεδούχους, με απευθείας κόρνερ στο 26’ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους ο Γραμμόζης

Η Κέρκυρα μπορεί να αισθάνεται περισσότερο ικανοποιημένη καθώς πήρε εκτός έδρας βαθμό και προσπέρασε τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας πλέον 12 βαθμούς, ωστόσο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού θα μπορούσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Το ίδιο μπορεί όμως να υποστηρίζει και ο Παναιτωλικός που κατά διαστήματα είχε πολύ καλή εικόνα και σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες έτσι ώστε να πάρει το τρίποντο και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την παραμονή του στη Super League.

Πως έπαιξαν…

Ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε τον Μπλάζιτς για τη θέση κάτω από τα δοκάρια και τους Άντι, Ντολεζάι, Κούσα και Παλαιολόγο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Μουμίν, Μητρόπουλος και Σιόντης με τους Καμαρά και Μπουμάλ να ειναι τα στηρίγματα του μοναδικού προωθημένου, Καραμαλίκη.

ο Χάβι Γκράθια από την πλευρά του επέλεξε τον Αναστασόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Σακελλαρίου, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς και Γκουστάβο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Οσμάν και Γραμμόζης ενώ στα άκρα κινήθηκαν οι Καλαντζής και Αγρίτης, με τον Ιωάννου να συνεργάζεται στην επίθεση με τον Μάρτιν.

Φορτσάτος Παναιτωλικός, κομβικός Γραμμόζης

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που μπήκε πολύ δυνατά και με τη δύναμη της έδρας θέλησε να φτάσει πρώτος στο γκολ και να μπει σε θέση οδηγού στο ματς. Η πρώτη μεγάλη στιγμή μάλιστα έγινε πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, αφού στο 54’’ ο Καραμαλίκης βρέθηκε απέναντι από τον Αναστασόπουλο αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν νικητής στη «μονομαχία».

Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και στο 6’ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για το προβάδισμα. Μετά από ωραία μπαλιά προς τον Σιόντη που είχε προωθηθεί στη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας, ο Βέντσελ ανέτρεψε καθαρά τον παίκτη του Παναιτωλικού με τον διαιτητή Κουκουλάκη να δείχνει, σωστά, την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανρί Καμαρά και δεν αστόχησε για το 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Η Κέρκυρα από αυτό το σημείο κι έπειτα άρχισε να ισορροπεί την κατάσταση, αν και ο Παναιτωλικός είχε τις δικές του στιγμές με τον Καμαρά σε τρεις περιπτώσεις να φτάνει κοντά στο δεύτερο γκολ, και με κινητήριο μοχλό τον αρχηγό της, Δημήτρη Γραμμόζη, διεκδίκησε με αξιώσεις την ισοφάριση. Οι «Φαίακες» κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 26’ όταν ο Γραμμόζης… εξέθεσε τον Μπλάζιτς σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ παρά τις ευκαιρίες που είχαν και οι δυο ομάδες το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα που «σφράγισε» τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών στο πρώτο μέρος.

Φάσεις ναι, γκολ όχι…

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες παρουσίασαν ακόμα πιο όμορφο θέαμα ωστόσο το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο στο μεγαλύτερο μέρος του. Ο Μπάμπης Τεννές θέλησε να αλλάξει πράγματα στην εικόνα του Παναιτωλικού και πέρασε στο ματς τους Μπελεβώνη και Πασά ενώ ο Χάβι Γκράθια επέλεξε να ρίξει στο ματς τον Μπάρκογλου για να δώσει περισσότερη δύναμη στην επιθετική του γραμμή.

Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες με τον Παναιτωλικό να έχει τη σημαντικότερη στο 58’ όταν από σέντρα του Καμαρά ο Πασάς έκανε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και ο Αναστασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, κρατώντας το 1-1 για την Κέρκυρα η οποία δεν κλείστηκε και «χτύπησε» το ματς χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ παρά και την είσοδο ενός ακόμα επιθετικού, με τη χρησιμοποίηση του Τσίγκα, προς το τέλος του παιχνιδιού.

Στα τελευταία λεπτά, από το 80’ κι έπειτα, ο Παναιτωλικός πίεσε ακόμα περισσότερο για να γίνει αυτός η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη φτάνοντας σε ένα δεύτερο γκολ ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τόσο η κινητικότητα του Καμαρά όσο και οι προσπάθειες του Άντι από αριστερά δεν έφεραν αποτέλεσμα καθώς στο 90’ ο Αναστασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό φάουλ του Ντολεζάι ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε γκολ του Παναιτωλικού με, αμφισβητούμενη, υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού Τάτση.

Έτσι, το 1-1 «σφράγισε» τις προσπάθειες των 22 παικτών για όλο τη διάρκεια του παιχνιδιού με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στη «μάχη» που δίνουν για την παραμονή τους στη Super League.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση, πατώντας εδώ.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_PANAITOLIKOS_KERKYRA{/akamai}

Χόρτασαν... θέαμα Παναιτωλικός και Κέρκυρα (photos+videos)



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved