«Γλεντάνε» τη Ρεάλ τα πρωτοσέλιδα των Ισπανών! (photos)

«Γλεντάνε» τη Ρεάλ τα πρωτοσέλιδα των Ισπανών! (photos)

Χοντρή καζούρα και εκφράσεις… πεζοδρομίου στα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων την επόμενη του Clasico και της νέας νίκης της Μπαρτσελόνα μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ!

Το πλέον… εριστικό πρωτοσέλιδο, μετά τη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι αυτό της «Sport», εφημερίδας που πρόσκεινται φανερά στην Μπαρτσελόνα...

«Los putos amos del Βernabeu», αναφέρει στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα και σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει «Τα π…νάκια μας από το Μπερναμπέου»! Σε πιο ήπιο τόνο το πρωτοσέλιδο της «La Vanguardia» που αναφέρει «Μάθημα στο Μπερναμπέου» ενώ στον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι Μαδριλένοι αναφέρεται η «El Mundo Deportivo».

«Ήρωες και Κακοποιοί», αναφέρει το πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας που υποστηρίζει πως η Μπαρτσελόνα κέρδισε με «ποδόσφαιρο παρά τη βία. Ο Πέπε είναι ένας δημόσιος κίνδυνος». Πέρα πάντως από τους πανηγυρικούς τόνους στη Βαρκελώνη, υπάρχει και η αντίπερα όχθη. Η κριτική που γίνεται από τις εφημερίδες που πρόσκεινται στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ιδιαίτερα σκληρή σε όλα τα επίπεδα.

Από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας», με τα σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, μέχρι τον τρόπο που επέλεξε να «κατεβάσει» την ομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Η ατελείωτη ιστορία. Ο Μουρίνιο εξακολουθεί να μην μπορεί να νικήσει και τα επιχειρήματα κατά της Μπαρτσελόνα τελειώνουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Marca» που δεν παραλείπει να τα βάλει και με τον Πέπε για το χτύπημα στον Μέσι καθώς χαρακτηρίζει στο πρωτοσέλιδο ως απαράδεκτο τον Πορτογάλο αμυντικό.

Παράλληλα, η άλλη εφημερίδα της Μαδρίτης, η «As» τα βάζει κι αυτή με τον Ζοσέ Μουρίνιο για τον τρόπο που επέλεξε να παρατάξει τη Ρεάλ Μαδρίτης και τονίζει πως «Η Μουρινιάδα… συνεχίζεται», θέλοντας έτσι να δείξει πως ο Πορτογάλος τεχνικός βαδίζει σε λάθος δρόμο και δεν μπορεί να νικήσει με αυτόν τον τρόπο την Μπαρτσελόνα.

Πέρα βέβαια από τις κατ' εξοχήν αθλητικές εφημερίδες, το Clasico έχει θέση και στα πρωτοσέλιδα των υπόλοιπων εντύπων στην Ισπανία. Το «El Periodico» αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα σκόρπισε την απογοήτευση στη Μαδρίτη, ενώ η «20 Minutos» υποστηρίζει πως «Η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε και το Plan B του Μουρίνιο».

Το περιοδικό «El 9», που εκδίδεται την Καταλονία, αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα «έδωσε ένα ακόμα μάθημα ποδοσφαίρου στο Μπερναμπέου απέναντι σε μια Ρεάλ που ξέρει μόνο να παίζει σκληρά», ενώ η εφημερίδα «El Pais» υποστηρίζει ότι: «Η Μπάρτσα κυριάρχησε και στο clasico του κυπέλλου». Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και τα πρωτοσέλιδα των υπόλοιπων εφημερίδων στην Ισπανία που αφιερώνουν ύμνους για τους «μπλαουγκράνα» και… οίκτο για τους «μερένχες»!



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved