Μόνιμος κάτοικος ρετιρέ ο Πλατανιάς, 1-0 και τον Πιερικό!

Μόνιμος κάτοικος ρετιρέ ο Πλατανιάς, 1-0 και τον Πιερικό!

Τι και αν δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του… Τι και αν υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από μισή ώρα αγώνα… Ο Πλατανιάς ξεπέρασε και το εμπόδιο του μαχητικού Πιερικού στο κάστρο του Μάλεμε (5 νίκες, 1 ισοπαλία) χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιρτσέτα στο 16΄, συνεχίζοντας τον καλπασμό του προς τα μεγάλα σαλόνια της Super League!

Μόνο δάφνες ποιότητας δεν διεκδικούσε η αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο, με τον πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο του μικρού σε διαστάσεις γηπέδου των Χανίων να αποτελεί τροχοπέδη στη διάθεση των 22 ποδοσφαιριστών να παίξουν ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας ως στόχο να πλησιάσουν τις προνομιούχες θέσεις, ανέλαβαν από το πρώτο σφύριγμα τα ηνία της αναμέτρησης, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Χανιώτες ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μιρτσέτας μόλις στο 16΄ έστησε μπάλα και Πιερικό στα 11 βήματα (μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ναζλίδης από τον Τσιντώτα) εκτελώντας τον νεαρό πορτιέρο των «μελανόλευκων» για το 1-0. Παρά την ψυχρολουσία του τέρματος ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου δεν έχασαν την αυτοπεποίθηση τους και διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, έψαξαν την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Λαζαρίδη (πέραν το σουτ του Ελευθεριάδη στο 43΄το οποίο έδιωξε) αφού οι περιορισμένοι σε παθητικό ρόλο γηπεδούχοι είχαν χτίσει... τείχος στα μετόπισθεν, κυνηγώντας με αντεπιθέσεις το δεύτερο τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση ούτε στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Πλατανιάς (αφού μπήκε δυνατά για να καθαρίσει το παιχνίδι) υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πάγκαλου με δεύτερη κίτρινη στο 58΄. Μια απόφαση που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών, από τη στιγμή που οι Κρητικοί αξίωσαν πέναλτι στην ανατροπή του επιθετικού τους ωστόσο ο Σφακιανάκης τον τιμώρησε για «θέατρο»!

Σαν σε ριμέικ του πρώτου ημιχρόνου που καθιστούσε επιτακτική ανάγκη τα κολλύρια στους 600 περίπου θεατές που παρακολούθησαν δια ζώσης την αναμέτρηση, η υπεροχή του Πιερικού ο οποίος έλεγχε τον ρυθμό, όχι μόνο δεν καρποφόρησε ποτέ, αλλά ο Λαζαρίδης δικαιολόγησε το ψωμί του μόνο στη φάση του 89΄νικώντας τον Κουτσοσπύρο σε τετ α τετ, βάζοντας και αυτός το… χέρι του στο υπερπολύτιμο τρίποντο της ομάδας του Καβακά που συνεχίζει να εντυπωσιάζει παραμένοντας στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.

Από την άλλη, ο Πιερικός μετά την ισοπαλία με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ Κατερίνης, έχασε μία ακόμα ευκαιρία να μπει στην εξάδα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης, Ραπτάκης, Τζανής, Κουρτεσιώτης Παληγεώργος, Δέντσας (76' Μαραγκός), Γκονζάλες (82' Παπαζούδης), Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος, Μιρτσέτα (60' Δράμι), Ναζλίδης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τσιντώτας, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Κωτσιόπουλος (76' Κόιτς), Ιντζόγλου, Τόσκας, Πέντα (46' Μπλαζέφσκι), Κουτσοσπύρος, Γκουγκουλιάς, Ελευθεριάδης (68' Πουρτουλίδης).



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved