Στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός (photos)

Στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός (photos)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Πανιωνίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 89-69 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και δυσκόλεψαν τους «πρασίνους», ειδικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χτυπώντας κάτω από το καλάθι με τον Στέφεσον. Στη συνέχεια όμως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, βρίσκοντας σχετικά εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι με τον Μάικ Μπατίστ να κάνει πολύ καλό παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 27-23 και τον Πανιώνιο να βρίσκονται κοντά στο σκορ, χωρίς να έχει χάσει την επαφή.

Στη συνέχεια τη… σκυτάλη πήρε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος συνέχισε τη καλή δουλειά που είχε ξεκινήσει ο Μπατίστ στο πρώτο δεκάλεπτο, κάτω από το καλάθι. Έτσι οι «πράσινοι» άρχισαν να αυξάνουν τη διαφορά από τον Πανιώνιο που δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό που ανέπτυξαν οι γηπεδούχοι. Αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με 50-37 υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν άφησαν τον Πανιώνιο να συνεχίσει να βρίσκονται κοντά στο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβασε… ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και συνέχισε να παίζει καλά σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να συνεχίσει να κρατάει μία διαφορά ασφαλείας από το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 20 πόντους προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου για το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ουσιαστικά «καθάρισε» με αυτόν τον τρόπο την υπόθεση νίκη. Το τρίτο δεκάλεπτο, ολοκληρώθηκε με τους «πρασίνους» να προηγούνται με 69-49 και τον Πανιώνιο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Όπως ήταν φυσικό, η τελευταία περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό όμως να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, προσπάθησε να… ψαλιδίσει τη διαφορά, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κατακτήσουν τους δύο βαθμούς της νίκης (89-69) και να παραμείνουν στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα της Α1 Ανδρών μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Σώμος, Θεωνάς
Δεκάλεπτα: 27-23, 50-37, 69-49, 89-69.
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 8, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 16, Λόγκαν 6, Σάτο 6, Τσαρτσαρής 5 (1), Διαμαντίδης 6, Βουγιούκας 14, Καλάθης 2, Σμιθ 2, Καϊμακόγλου 7, Γιασικεβίτσιους 11.
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 8 (2), Κις 9 (1), Αθανασούλας, Στίβεσον 13, Ντίμπλερ 11 (3), Γιάνκοβιτς 5, Καββαδάς 4, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 2, Νάτζφεϊ 14 (2), Παραγυιός 3.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσα από το live του Onsports, πατώντας ΕΔΩ.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved