Τα έκανε όλα ο Σιαλμάς στη Λιβαδειά (photos+videos)

Τα έκανε όλα ο Σιαλμάς στη Λιβαδειά (photos+videos)

Ο Δημήτρης Σιαλμάς με δύο δικά του τέρματα χάρισε το τρίποντο - ανάσα στην ΑΕΚ, στον αγώνα με τον Λεβαδειακό (2-0), αλλά άφησε την ομάδα του και με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (82') - Φωνάζουν για τη διαιτησία του Παππά οι Βοιωτοί.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ πήγε εν μέσω «αναβρασμού» και διοικητικών εξελίξεων που έχουν φέρει αναταραχή σε όλα τα επίπεδα, ο Σιαλμάς ήταν αυτός που «καθάρισε» και με δυο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του για να φτάσει στους 36 βαθμούς, επιστρέφοντας στα «τρίποντα» μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική απέναντι στη Δόξα.

Ο φορ της ΑΕΚ ωστόσο «κατάφερε» να χαλάσει  την εικόνα που «έχτισε» σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού όταν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82’ του αγώνα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια κι άφησε το «δικέφαλο» με δέκα παίκτες ως το τέλος του παιχνιδιού.

Χωρίς δυνάμεις και εμφανώς επηρεασμένος από τα συνεχή παιχνίδια παρουσιάστηκε ο Λεβαδειακός ο οποίος, με εξαίρεση κάποιες ατομικές ενέργειες των Φαβάλι και Κόρμπου, δεν απείλησε την εστία της Ένωσης και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και κάποιες «φωνές» για τις αποφάσεις του Παππά στο δεύτερο μέρος όπου είχε και την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς για να ισοφαρίσει πριν δεχθεί το δεύτερο γκολ που «τελείωσε» το ματς.

Με Γεωργέα και Ρίκκα στα χαφ η ΑΕΚ

Με τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Μελισσά, Λισγάρα, Τομάς και Μουλόπουλο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα ξεκίνησε το ματς για τον Λεβαδειακό ο Γιώργος Παράσχος. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Κόρμπος και Ζησόπουλος, ενώ ο Ζαουί κινήθηκε αριστερά, ο Φαβάλι δεξιά και τον Πόποβιτς πίσω από τον Ζουρούδη που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Κωστένογλου επέλεξε τον Κωνσταντόπουλο για τη θέση του τερματοφύλακα και τους Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά και Κοντοέ από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Ρίκκα και Γεωργέας με τον Λεονάρντο στο αριστερό άκρο, τον Μπέλεκ στο δεξι και τον Χοσέ Κάρλος πίσω απο τον μοναδικό προωθημένο Σιαλμά.

Το… ζωγράφισε ο Σιαλμάς

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει ιδιαίτερες συγκινήσεις και μεγάλες φάσεις μπροστά στις εστίες των δυο ομάδων. Τα πολλά λάθη εκατέρωθεν στη μεσαία γραμμή δεν άφησαν το παιχνίδι να βρει ιδιαίτερο ρυθμό και παρά τις προσπάθειες των Λεονάρντο και Χοσέ Κάρλος να περάσουν κάθετες μπαλιές στους Σιαλμά και Μπέλεκ δεν υπήρξε αποτέλεσμα για τους «κιτρινόμαυρους». Στον αντίποδα ο Λεβαδειακός απείλησε με δύο μακρινά σουτ από τους Ζησόπουλο και Κόρμπο με το δεύτερο να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον Κωνσταντόπουλο.

Όλα αυτά μέχρι το 34’ όπου ο Σιαλμάς πέτυχε το… γκολ της αγωνιστικής κι ένα από τα ομορφότερα ως τώρα στη σεζόν. Ο επιθετικός της ΑΕΚ πήρε τη μπάλα από αριστερά, πέρασε τρεις παίκτες του Λεβαδειακού και με αριστοτεχνικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» του Κυριακίδη για το προβάδισμα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά που παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

«Dimi» κερνούσε, Σιαλμάς έπινε

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περίπου την ίδια εικόνα με τα πρώτα 45 λεπτά. Ο Λεβαδειακός ήθελε αλλά… δεν μπορούσε, με αποτέλεσμα να μην απειλεί την εστία του Κωνσταντόπουλου, ενώ η ΑΕΚ έδειχνε να έχει «κάτσει» στο προβάδισμά της και να μην «καίγεται» για το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού κάνοντας διαχείριση του σκορ.

Ο Παράσχος θέλησε να ρισκάρει με τη συμμετοχή των Ναπολεόνι, Βασιλείου και Σουμπίνιο αλλά δεν βρήκε λύσεις με εξαίρεση τη φάση του 62’ όπου ο Τομάς αφύλακτος στη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά και είδε τον Κωνσταντόπουλο να του λέει «όχι» με εξαιρετική επέμβαση. Έτσι, στο 72’ από εκτέλεση φάουλ του Χοσέ Κάρλος ο Σιαλμάς με προβολή έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ «τελειώνοντας» το παιχνίδι ουσιαστικά.

«Φωνές» από Λεβαδειακό

Ο ρυθμός στη συνέχεια άλλωστε έπεσε ακόμα περισσότερο και το μόνο που… διατάραξε την… ησυχία στη Λιβαδειά ήταν η φάση του 82’ όπου ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού πρόσθεσε ένα αρνητικό στοιχείο στην «εξίσωση» της παρουσίας του στο ματς. Ο Σιαλμάς λοιπόν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Μουλόπουλο κι έτσι άφησε την ΑΕΚ με δέκα παίκτες στο υπόλοιπο του ματς, χωρίς ωστόσο αυτό να κοστίσει στην Ένωση.

Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική τροπή αν το γκολ του Ναπολεόνι στο 90’ είχε κατακυρωθεί και δεν είχε ακυρωθεί λανθασμένα ως οφσάιντ από το βοηθό Δημόπουλο, κάτι που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων καθώς ήδη είχαν παράπονα για μια ανατροπή του Βασιλείου μέσα στην περιοχή όπου ο Παππάς έδειξε «παίζεται». Παρόλα αυτά, τίποτα δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα με την ΑΕΚ να φεύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λιβαδειά.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_LEVADEIAKOS_AEK_070112{/akamai}

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Pre Game του αγώνα

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Τα έκανε όλα ο Σιαλμάς στη Λιβαδειά (photos+videos)



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved