Μοίρασε «Ελπίδα» ο Παναθηναϊκός (photos+videos)

Μοίρασε «Ελπίδα» ο Παναθηναϊκός (photos+videos)

Την «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ», επισκέφτηκε σήμερα (4/01) η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μοιράσει δώρα και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» παραβρέθηκε σύσσωμη στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να γράψουν τις ευχές τους σε χάρτινες μπάλες, τις οποίες τοποθέτησαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στην είσοδο του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, έβγαλαν φωτογραφίες με κάποια από τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί και τα οποία στο άκουσμα της είδησης άφιξης της ομάδας μπάσκετ του εξάστερου, έσπευσαν να υποδεχτούν τα ινδάλματά τους.

Κατόπιν ανέβηκαν στα δωμάτια για να δουν και να δώσουν τις ευχές τους στα υπόλοιπα παιδιά, στα οποία μοίρασαν δώρα και φανέλες του Παναθηναϊκού, ενώ ξεναγήθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου από ανθρώπους της «Ελπίδας».

Από πλευράς Παναθηναϊκού μίλησαν ο Δημήτρης Ιτούδης καθώς και ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο ασίσταντ κόουτς του «τριφυλλιού» είπε: «Θεωρώ ότι το έργο που επιτελείται εδώ είναι τεράστιο. Οι ευεργέτες του κτιρίου αυτού με επικεφαλής  την Κ. Μαριάνα Βαρδινογιάννη αλλά και όλοι οι φορείς και όλοι οι  νοσηλευτές, γιατροί και γενικότερα όλο το προσωπικό, έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο έργο. Τα ποσοστά ίασης είναι πολύ υψηλά. Η επίσκεψή μας εδώ θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που μπορεί α προσφέρει σαν κοινωνική προσφορά η ομάδα του  Παναθηναϊκού.

Όπως συζητήσαμε και με τους υπεύθυνους, το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν χαρά και ουσιαστικά λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας στα παιδιά, φωτογραφηθήκαμε μαζί τους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς και η συνέχεια αυτού του έργου όλων των φορέων και όλων των εργαζομένων είναι η δική  μας η ευχή: Nα αυξηθεί και να υπάρξουν καλύτερα ποσοστά ίασης. Να μην υποφέρουν τα παιδιά γιατί τα παιδιά χρειάζονται χαρά, υγεία και παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ερωτώμενος στη συνέχεια για τη νέα σεζόν και τη πορεία του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Ιτούδης είπε: «Εύχομαι να έχει ο Παναθηναϊκός υγεία και όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Να έχει επίσης υψηλού επιπέδου προπονήσεις, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο».

Οσο για τους στόχους της ομάδας και αν μέσα σ’ αυτούς είναι οι τίτλοι και τη φετινό χρονιά  τόνισε: «Στόχος είναι να παίξουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Από τη στιγμή που θα είμαστε όλοι μαζί θα γίνει αυτό και αυτό. Προπονούμαστε καλύτερα τώρα γιατί έχουμε περισσότερους παίκτες. Η ποιότητα της προπόνησης ανεβαίνει.  Μέσα στους στόχους είναι και οι τίτλοι. Αυτό θα έρθει βήμα βήμα. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Αυτή είναι και η ευχή μας για το 2012. Ηδη οι παίκτες είναι στο παρκέ και ευχόμαστε να παραμείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν».

Από την πλευρά του ο Kώστας Καϊμακόγλου είπε: «Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ κι εγώ από τη μεριά μου καλή χρονιά και πάνω απ’ όλα με υγεία. Να συμπληρώσω ότι η ομάδα μας κάθε χρόνο κάνει τέτοιες κινήσεις κι είναι πολύ σημαντικό. Είναι ελάχιστο ως μηδαμινό η επίσκεψή μας σε ένα τέτοιο νοσοκομείο. Νομίζω ότι οι πραγματικοί μαχητές και αυτοί που δείχνουν πώς πρέπει να μάχεσαι για τη ζωή είναι όλα αυτά τα παιδιά αλλά και όλοι οι νοσηλευτές που δίνουν τη δική τους μάχη για να κάνουν αυτά α παιδιά καλά. Νομίζω ότι δίνουν ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους μας και για μας τους αθλητές αλλά και για τους υπόλοιπους ανθρώπους να μάθουν πως πρέπει να μάχεσαι για τη ζωή κάθε δευτερόλεπτο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά που κάνουν αυτή την προσπάθεια, το καθένα να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Ο διευθυντής του Νοσοκομείου Παίδων, Μανώλης Παπασάββας τόνισε για την επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού»:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο νοσοκομείο τους πρωταθλητές Ευρώπης την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο παίκτες μοίρασαν δώρα, αγάπη και χαρά στα παιδιά, Είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά αυτά και τον αγώνα ζωής που κάνουν».

Όταν του ζητήθηκε να διηγηθεί κάποιο περιστατικό από την επίσκεψη των παικτών στα παιδιά, ο κ. Παπασάββας είπε:

«Είχαμε πάει στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και ένα αγοράκι ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τον Διαμαντίδη και είχαν μια πολύ ένθερμη συνομιλία. Το παιδί του ευχήθηκε να έχει πάντα επιτυχίες ο Παναθηναϊκός».



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved