Ας προσέξει έστω την υπογραφή του!

Ας προσέξει έστω την υπογραφή του!

Ήταν παραμονές του αγώνα Κροατία-Αγγλία για τα προημιτελικά του Euro 2008...

Αν και αργά το βράδυ, οι προβολείς του γηπέδου «Μάξιμιρ» στο Ζάγκρεμπ όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η αναμέτρηση, ήταν αναμμένοι. Όχι, οι φροντιστές του σταδίου δεν διευθετούσαν τις· τελευταίες αναγκαστικές λεπτομέρειες πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Υπεύθυνος γι αυτό,· «ιδρώνοντας» τη φανέλα και το χορτάρι, δεν ήταν άλλος από· έναν διεθνή Κροάτη που ακούει στο όνομα Ντίνο Ντρπιτς και χρησιμοποιούσε το στάδιο αποκλειστικά για προσωπική του χρήση. Και πάλι όχι! Ο Ντίνο δεν «είχε μείνει πίσω» σε φυσική κατάσταση και ακολουθούσε κάποιο εντατικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ντίνο εκείνη τη νύχτα επιβεβαίωνε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι το «Μάξιμιρ» είναι και «γαμώ τις έδρες». Κυριολεκτικά!

Τη... Ντρπιτς-ε στη σέντρα

Αν ήταν η πρώτη του φορά, ίσως μετά το τέλος του «προσωπικού του αγώνα» να είχε κανονιστεί φιέστα με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Για τον Ντίνο όμως- που μετά από αυτή του την ενέργεια έχω αποκτήσει κάθε δικαίωμα να τον αποκαλώ με το «μικρό του»- ήταν απλά η πραγματοποίηση μιας φαντασίωσής του!·Εντάξει, το «απλά» είναι απλά «τρόπος του γράφειν» αλλά ο διεθνής Κροάτης· φέρνοντας τις συζυγικές του υποχρεώσεις στον χώρο εργασίας εκείνη τη νύχτα, κέρδισε αρκετούς πόντους στη συνείδηση και στην υπόληψη· κάθε άντρα. Συνδυάζοντας αναμφισβήτητα δυο από τις μεγαλύτερες αρσενικές επιθυμίες, τη μπάλα με τις. «μπάλες»•·κατέκτησε επάξια μια θέση στο πάνθεον της ιστορία των «αυθεντικών» αρσενικών.

Και μπορεί τόσο ο ίδιος, όσο και οι άδειες εξέδρες του «Μάξιμιρ» (όχι, ούτε τιμωρημένος ήταν!) να κρατούσαν επτασφράγιστο το μυστικό, ωστόσο η σύζυγος του δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε το στόμα της κλειστό!

«Ο Ντίνο είχε συνεννοηθεί με τους ανθρώπους του σταδίου να κρατήσουν ανοιχτά τα φώτα για εμάς και εκπλήρωσε το όνειρό του να κάνει σεξ στο κέντρο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Ήταν πολύ σκανδαλιστικό», αποκάλυψε η Νίβες Κέλσιους, μοντέλα-τραγουδίστρια-ηθοποιός και βασικός πρωταγωνιστής διαφόρων άλλων φαντασιώσεων, ως πρώην «κουνελάκι» του Playboy σε τηλεοπτική συνέντευξη, για την προώθηση του βιβλίου της «Γυμνή αλήθεια» στις 22 Ιανουαρίου 2009.

Απαγωγή και έξοδος

Παρά το γεγονός όμως πως ο πανύψηλος (1,93) Κροάτης, αν και αμυντικός απέδειξε ότι παίζει «πολύ καλή μπάλα» και στο κέντρο, οι διοικούντες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (όπου αναδείχθηκε και άνηκε ο ποδοσφαιριστής), περισσότερο ως μαγάρισμα της έδρας τους το εξέλαβαν.· Ντροπιασμένοι από το σκάνδαλο που «σημάδεψε» την ομάδα τους αποφάσισαν να του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Οι περιπέτειες όμως του ζευγαριού δεν σταματάνε εκεί. Το καλοκαίρι του 2008 και ενώ οι δύο τους έκαναν διακοπές στο ΚΡΚ (νησί της Αδριατικής Θάλασσας), ένα ζευγάρι Βρετανών προσπάθησε να απαγάγει τον· κατάξανθο γιό τους, Λιόν, καθώς τον πέρασε για τη μικρή Μαντίλ ΜακΚαν, ένα μικρό κοριτσάκι από την Αγγλία της οποίας η υπόθεση εξαφάνισης είχε απασχολήσει έντονα και για πολύ καιρό τον βρετανικό -και όχι μόνο- Τύπο!

Το «άτακτο κουνελάκι» και η φανέλα με το «69»

Ο Ντρπτς με εξαιρετική και την αγωνιστική του παρουσία στη Ντιναμό από το 2000 μετρώντας 201 συμμετοχές 13 γκολ και κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Κροατίας, δεν θα δυσκολευτεί να βρει ποδοσφαιρική στέγη στην Καρλσρούη.

Δεν ξέρουμε αν το ζεύγος, πριν υπογράψει επιθεώρησε το «Γουαιλντ παρκ στάντιον », έδρα της Καρλσρούης, αλλά οι «πικάντικες» αναφορές που· ακολουθούσαν τον «ασυγκράτητο» ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσαν να περιοριστούν σε ένα «σύνηθες μπαλαμούτιασμα» στο κέντρο ενός γηπέδου• πόσο μάλλον όταν τον ακολουθεί ένα χαριτωμένο κουνελάκι.

«Το 69, το 69!» φέρεται να προέτρεψε· «το κουνελάκι» τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό σε μια προσπάθεια να κρατήσει ψηλά και την ποδοσφαιρική καριέρα του. Εκείνος δεν είχε παρά να ζητήσει με περηφάνια από τη νέα του ομάδα τη φανέλα με το νούμερο «69».

Το θέμα έφθασε μέχρι την γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία- πληροφορούμενη το ροζ σκάνδαλο και τις δηλώσεις της συζύγου του- αποφάσισε να επιβάλει ποινή στον Κροάτη,· αφαιρώντας του φυσικά το «τιμημένο» νούμερο για τους προφανείς λόγους.

«Εγώ μαζί με τον Ντίνο διαλέξαμε να πάρει τη φανέλα με το νούμερο 69. Δυστυχώς, όμως, δεν τον άφησαν να την φορέσει. Είχαμε συμφωνήσει με την ομάδα. Οι διοικούντες πίστευαν μάλιστα ότι ήταν καλή ιδέα. Η ομοσπονδία, όμως, είχε άλλη άποψη και αρνήθηκε»! δήλωσε δημόσια γεμάτη παράπονο και πόνο ψυχής η Κροάτισσα καλλονή ξεχνώντας για λίγο την οργή που της προκάλεσε η ανάδειξή της σε 24η πιο όμορφη γυναίκα ποδοσφαιριστή από το περιοδικό Νατς.· «Είμαι πολύ όμορφη, δεν είναι ρεαλιστικό να είμαι στην 24η θέση. Ανήκω παραπάνω», ήταν τα λόγια της 28χρονης η οποία έχει μια ζωή ...βίος και πολιτεία, έχοντας φθάσει μέχρι τα δικαστήρια με τον πατέρα της για μια πολύ σοβαρή οικογενειακή διαμάχη που είχαν.

Μπούστο αυτή, οπίσθια αυτός!

Στις αναρίθμητες φωτογραφήσεις της, μπορεί κανείς να δει ότι δεν έχει διάθεση να κρύψει κάτι.· Την ίδια διάθεση έδειξε και στα όργανα της τάξης όταν ξαφνικά την σταμάτησαν μια φορά στο Ζάγκρεμπ τις πρώτες πρωινές ώρες για να κάνουν της έλεγχο. Ζητώντας· άδεια οδήγησης και ταυτότητα, το 28χρονο μοντέλο και ποπ-σταρ όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της, αλλά αφού προσέβαλε πρώτα τους αστυνομικούς, στη συνέχεια έβγαλε τη φανέλα της και δείχνοντας το πληθωρικό της ντεκολτέ, τους είπε: "Αυτή είναι η ταυτότητά μου...".

Σε αντίθεση με την πιο τρελή της εμπειρία που «θα μείνει για πάντα μυστικό» δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει την επιθυμία της να το κάνει στην οροφή του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»! Η έμμεση υπόδειξή της για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ντίνο, ωστόσο, δεν συγκίνησε κανέναν αφού το «βελούδινο» διαζύγιο με τη Καρλσρούη μετά από 33 συμμετοχές σε δύο σεζόν- καθώς οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να καλύψουν το υψηλό για τη δεύτερη κατηγορία συμβόλαιό του- τον άφησε χωρίς ομάδα από τον περασμένο Απρίλιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αιτία βρίσκεται στους λανθασμένους διαπραγματευτικούς χειρισμούς που έχει κάνει ο ίδιος αλλά είναι και τα τερτίπια του ζεύγους που τον καθιστούν ποδοσφαιριστή προς αποφυγήν για πολλές ομάδες (η περίπτωσή του απασχόλησε «επιδερμικά» και τους αιώνιους).
«Θέλαμε πολύ να τον πάρουμε στην ομάδα μας γιατί είναι καλός παίκτης αλλά του αρέσει υπερβολικά να δείχνει τα οπίσθια του στους οπαδούς της Χάιντουκ (σ.σ ο μεγάλος αντίπαλος της Ντιναμό)και για αυτό σταματήσαμε τη μεταγραφή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο άλλοτε διευθυντής της Μπεσίκτας, Σινάν Ενγκίν.


Μαζί να έρθετε στην Αθήνα...

Όλα τα παραπάνω είμαι σίγουρος πως θα αποτελέσουν ένα απλό αποκύημα της φαντασίας, μετά και το φωτογραφικό αφιέρωμα. Αν ποτέ βέβαια διαβάσατε το κείμενο... Μεταξύ μας, κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει γι αυτό. Εμείς πάλι προσμένουμε την άφιξή του στη χώρα μας, όσο κανενός άλλου ποδοσφαιριστή και κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει γι αυτό. Αν πάλι αποδειχθεί κατώτερος των ποδοσφαιρικών προσδοκιών και συστάσεων που τον συνοδεύουν(για τις άλλες, ούτε λόγος)• ποιος ξέρει... Ίσως τελικά ακολουθήσει άλλη καριέρα και στο πρόσωπό του βρούμε τον συμπρωταγωνιστή που θα «ανάψει» επιτέλους την Τζούλια. Προσωπικά, αν κάποιο βράδυ δω- χωρίς προφανή λόγο- τους προβολείς του ΟΑΚΑ αναμμένους, δεν θα διστάσω να περάσω μια βόλτα. Πότε δεν ξέρεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα 'μαι μόνος...

Ας προσέξει έστω την υπογραφή του!



Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved