Η χρονιά ανήκε στους Πειραιώτες (photos+video)

Η χρονιά ανήκε στους Πειραιώτες (photos+video)

Οι πισίνες βάφτηκαν «ερυθρόλευκες» την χρονιά που πέρασε με τον Ολυμπιακό να στέφεται πρωταθλητής τόσο στην κατηγορία των ανδρών όσο και των γυναικών, αντίστοιχα * Θυμηθείτε στο Onsports τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς που πέρασε στο ελληνικό πόλο.

Αποχές, διαμαρτυρίες και η στέψη του Ολυμπιακού σε άνδρες και γυναίκες ως  πρωταθλητή ήταν τα πρωταγωνιστικά στοιχεία στο ελληνικό πόλο την χρονιά που πέρασε. Τα κλειστά κολυμβητήρια συμπλήρωσαν το άσχημο σκηνικό, το ατύχημα του εφόρου του Παναθηναϊκού Νίκου Πλυτά και ο τραυματισμός του Κώστα Φλέγκα στο μάτι του ήταν δύο ακόμα δυσάρεστα γεγονότα.

Το περασμένο καλοκαίρι οι ανακατατάξεις, οι αντικαταστάσεις προπονητών και  παικτών έδιναν και έπαιρναν, με την Χίο να… βομβαρδίζει την αγορά και να κερδίζει στο μεταγραφικό παζάρι. Η παραίτηση της Αλεξίας Καμμένου από το «τιμόνι» της Βουλιαγμένης μετά από πέντε χρόνια παρουσίας της σε αυτό, έκανε αίσθηση στο γυναικείο πόλο, όπως και ο ερχομός της κορυφαίας Ισπανίδας φουνταριστής στον Ολυμπιακό, Μπλάνκα Γκιλ.

Ας θυμηθούμε ορισμένες στιγμές στο ελληνικό πόλο την χρονιά που πέρασε:

Στις 27 Απριλίου ο Νίκος Δεληγιάννης αγανακτισμένος από τα όσα συμβαίνουν στο Ολυμπιακό και με τα οικονομικά προβλήματα αποφασίζει να παραιτηθεί από αρχηγός, αναφέροντας πως είναι θέμα ηθικής τάξης. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Ο έφορος του Παναθηναϊκού Νίκος Πλυτάς έπεσε θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα. Ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα και πλέον χαίρει άκρας υγείας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ. 

Η χρονιά για την Χίο μπορεί να μην είχε τελειώσει, ωστόσο οι νησιώτες έκαναν ήδη σχέδια για φέτος. Έτσι, οι πρώτες φήμες για την απόκτηση του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου είχαν αρχίσει να… οργιάζουν από το Φλεβάρη. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Και ενώ ο «Τεό» ετοιμαζόταν να σηκώσει κούπες με την Παρτιζάν αλλά με το μυαλό του να βρίσκεται στην επιστροφή του στην πατρίδα, ένας ακόμα μεγάλος Έλληνας αθλητής, ο Αντώνης Βλοντάκης ετοίμαζε βαλίτσες για Χίο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σύσσωμη η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού παρευρέθηκε στη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση για τη «σωτηρία» του Ερασιτέχνη. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Στις 2 Φλεβάρη, οι πολίστες του Ολυμπιακού αποφάσισαν να απέχουν από τους αγώνες. Η ήττα από τη Βουλιαγμένη με 16-3 για την ενδέκατη αγωνιστική δεν δημιούργησε βαθμολογικό πλήγμα στην «ερυθρόλευκη» ομάδα, της χάλασε όμως το σερί, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή μετρούσε 101 συνεχόμενα παιχνίδια με νίκη. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ. 

Δύσκολες ημέρες πέρασε ο πορτιέρο του Πανιωνίου Κώστας Φλέκας, που είχε υποστεί αποκόλληση του αμφιβληστροειδή. Ωστόσο, το ξεπέρασε και φέτος έχει κάνει εκπληκτική χρονιά. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ. 

Η Αλεξία Καμμένου μετά από πέντε χρόνια στον πάγκο της Βουλιαγμένης, έχοντας γευτεί ευρωπαϊκούς και ελληνικούς τίτλους αποφασίζει να βάλει ένα «στοπ» και αποχωρεί, δηλώνοντας ωστόσο πως η Βουλιαγμένη είναι η ομάδα της καρδιάς της και θα επιστρέψει εφόσον ορισμένα πράγματα αλλάξουν. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Στις 10 Μαΐου, ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο γυναικείο πόλο, μετά την ολοκλήρωση του τέταρτου τελικού. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών στέφθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας, σφραγίζοντας έτσι, μία δύσκολη χρονιά. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Η χρονιά ανήκε στους Πειραιώτες (photos+video)



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved