Χειμώνας; Δε νομίζω! (photos+videos)

Χειμώνας; Δε νομίζω! (photos+videos)

Μπορεί σε αρκετά μέρη της Ελλάδας να υπάρχουν χιόνια, όμως στις Ηνωμένες Πολιτείες τα όμορφα κορίτσια βρίσκονται στις παραλίες.

Το Onsports σας παρουσιάζει τα εννέα πιο «καυτά» μοντέλα που έχουν πάρει μέρος στα εξώφυλλα του Sports Illustrated, ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία.

9. Ιρίνα Σάικ

Από τα σταθερά μοντέλα του Sports Illustrated. Βρίσκεται στα εξώφυλλά του από το 2007 και ακόμα δεν έχει βρεθεί άνδρας που να έχει βαρεθεί να τη βλέπει. Η οικογένειά της πάντα είχε δημοσιότητα. Συγκεκριμένα ο σκύλος της, ήταν ένας από τους διάσημους που έπαιζαν στη ταινία «Ο Μάρλεϊ και εγώ». Η ίδια βρίσκεται σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το τελευταίο διάστημα.

8. Χίλαρι Ρόντα

Στα 24 της έχει βρει τον δρόμο της. Αυτός είναι στις παραλίες και στο… χόκεϊ. Συγκεκριμένα, από το σχολείο είχε μία έφεση στο συγκεκριμένο άθλημα με αποτέλεσμα να ανεβάζει τη θερμοκρασία στους πάγους. Το ύψος της είναι αρκετό και είναι ψηλότερη από το 65% των ανδρών σύμφωνα με έρευνα.

7. Τζέσικα Γκόμεζ

Τι βγάζει μία μίξη Σιγκαπούρης και Κίνας; Τη Τζέσικα Γκόμεζ φυσικά! Από το 2008 και μετά βρίσκεται αρκετά συχνά στο συγκεκριμένο περιοδικό, κάτι που αποδεικνύει ότι της αρέσει η δουλειά που κάνει.

6. Έστι Γκίντζμπουργκ

Από το Ισραήλ προέρχεται η ηθοποιός - μοντέλο που είναι μόλις 21 ετών. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, της αρέσει αρκετά ο στρατός και «φτιάχνεται» με τους ένστολους. Μετά είναι αρκετά εύκολο να καταλάβουμε γιατί στη χώρα της υπάρχει τόσο μεγάλη στρατιωτική δύναμη.

5. Μπρούκλιν Ντέκερ

Έγινε περισσότερο γνωστή από τον γάμο της με τον τενίστα, Άντι Ρόντικ. Βέβαια και από μόνη της κατάφερε να πάρει αρκετή δημοσιότητα, καθώς η ομορφιά της είναι αυτή που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να μην ξεχωρίσει. Κάτι που κάνει… μπαμ από χιλιόμετρα.

4. Τζούλι Χέντερσον

Από τα πλέον γνωστά μοντέλα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής  είναι η Τζούλι Χέντερσον. Είναι πολύ ψηλή κι αυτό την κάνει εντυπωσιακή. Βρίσκεται στα εξώφυλλα του Sports Illustrated από το 2007 και από τότε έχει πάρει μέρος σε αρκετά μεγάλα event μόδας.

3. Τζέσικα Γουάιτ

Τα περισσότερα χρήματά της τα βγάζει σαν μοντέλο η Τζέσικα Γουάιτ. Στον ελεύθερό της χρόνο, όμως, βρίσκεται πίσω από τα decks και κάνει τη DJ. Ποιος δεν το κάνει αυτό στις μέρες μας άλλωστε. Στην καριέρα της έχει περάσει και από ταινίες, καθώς πήρε μέρος στο Big Mammas House.

2. Κέιτ Άπτον

Η… rookie της χρονιάς, χωρίς καμία αμφιβολία. Το 20χρονο μωρό βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στο χώρο των μοντέλων και δεν σταματά να εντυπωσιάζει τους πάντες. Διαθέτει το απόλυτο πακέτο για μία γυναίκα. Εντυπωσιακό σώμα με πανέμορφο πρόσωπο!

1. Κρίσι Τέιγκεν

Στα 25 της βρίσκεται η Κρίσι Τέιγκεν και όσο μεγαλώνει… ομορφαίνει. Πολλοί λένε ότι θα κάνει καριέρα μοντέλου μέχρι τα 40 της, σύμφωνα με την σωματοδομή της. Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τους πιστέψουμε. Άλλωστε, η ίδια έχει ήδη μεγάλη εμπειρία, καθώς βρίσκεται στον χώρο από το 2006.

Πηγή φωτογραφιών Sports illustrated

Χειμώνας; Δε νομίζω! (photos+videos)



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved