Καρεκλιά στην... πλάτη του ποδοσφαίρου! (videos+photos)

Καρεκλιά στην... πλάτη του ποδοσφαίρου! (videos+photos)

Μια καρέκλα που δέχτηκε πάνω του ο βοηθός διαιτητή Σπύρος Γουργιώτης, οδήγησε -ορθότατα- τον Μιχάλη Βοσκάκη στην οριστική διακοπή του παιχνιδιού Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ, στο 15ο λεπτό!

{textlink02}

Το πλαστικό κάθισμα εκτοξεύτηκε προς τον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά που βρίσκονταν οι οπαδοί του Εθνικού Αστέρα και βρήκε τον Γουργιώτη στον αριστερό ώμο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Αμέσως βρέθηκε δίπλα του ο διαιτητής του αγώνα, κ. Βοσκάκης, ο οποίος χωρίς δεύτερη συζήτηση κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον άμεσο συνεργάτη του.

Η αρχικά προσωρινή διακοπή έγινε οριστική όταν διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός και απαιτήθηκε η μεταφορά του Γουργιώτη στο νοσοκομείο. Ο Βοσκάκης ζήτησε από τους αρχηγούς των δύο ομάδων να καλέσουν τους συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια.

Οπως ενημέρωσε ο πρόεδρος των γηπεδούχων Βασίλης Αδαμάκης, ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα του Εθνικού Αστέρα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Καισαριανής να κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο ΠΑΟΚ παίρνει τη νίκη - πρόκριση με 3-0.

Σύμφωνα με τον γιατρό που εξέτασε τον Γουργιώτη, η καρέκλα έσκισε ένα μυ της ωμοπλάτης του (θλαστικό τραύμα 12 εκατοστών) και θα μεταφερθεί για περαιτέρω εξετάσεις στο «Λαϊκό» αφού δεν μπορεί να σηκώσει το χέρι του και να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις.

Ποτέ δεν είναι αργά...

Κάποτε έπρεπε να γίνει... Το φαινόμενο της ρήψης αντικειμένων προς τους διαιτητές και τους παίκτες πρέπει να αποτελέσει παρελθόν για τα ελληνικά γήπεδα. Και μόνοι αρμόδιοι για να το επιβάλλουν, διότι -δυστυχώς- μόνο με την επιβολή μπορούμε να δούμε άσπρη μέρα, είναι οι Ελληνες διαιτητές.

Πέφτει το αντικείμενο, πηγαίνουν στα αποδυτήρια, τέλος του αγώνα, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας... Ομάδες, παράγοντες, οπαδοί... Το παραμυθάκι της ατιμωρησίας πρέπει να τελειώσει για όλους. Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έγινε ό,τι έγινε στο γήπεδο της Καισαριανής. Ως εκ τούτου δικαιολογία δεν υπάρχει καμία. Ενας βοηθός διαιτητή χτυπήθηκε από ένα πλαστικό κάθισμα σε ματς που δεν κρίνεται ως υψηλού κινδύνου. Και μια ομάδα, ο Εθνικός Αστέρας στην προκειμένη περίπτωση, κινδυνεύει με βαρύτατη καμπάνα ως αποτέλεσμα αυτής της ηλίθιας ενέργειας ενός τύπου που καμία απολύτως επαφή δεν πρέπει να έχει με την καθημερινότητα.

Τέτοιοι τύποι υπάρχουν πολλοί. Και δυστυχώς, κινούνται ανάμεσά μας. Αν τελικά κατορθώσει η Αστυνομία να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει, καλό θα είναι να καθυστερήσει η δίκη του για λίγο καιρό, μέχρι να ψηφιστεί το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Για να δικαστεί με τα νέα δεδομένα που περιλαμβάνονται σε αυτό και να οδηγηθεί για όποιο διάστημα κρίνει η ποινική δικαιοσύνη, σε κάποια από τις φυλακές της χώρας.

Μήπως και με αυτό τον τρόπο του παραδειγματισμού, επιτευχθεί ο στόχος της αποβολής όλων αυτών των ανεγκέφαλων από τα ελληνικά γήπεδα. Και σε αυτή τη λογική θα πρέπει να ενταχθεί και το χθεσινό περιστατικό με την επίθεση εις βάρος του Καλόπουλου και φυσικά όλα τα περιστατικά που έχουν προηγηθεί και δεν είναι λίγα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα από το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved