Πόσο μας έλειψες… Νίβες!

Πόσο μας έλειψες… Νίβες!

Μία από τις πιο σέξι γυναίκες της Ευρώπης βρισκόταν την περυσινή σεζόν στην Ελλάδα με την απουσία της πλέον να είναι κάτι παραπάνω από… αισθητή.

Ήταν τέλη Δεκέμβρη… Σαν αυτές τις μέρες καλή ώρα. Η… βόμβα που περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΚ για να τρέξουν στα γκισέ για να αγοράσουν εισιτήρια δεν ήρθε ποτέ.

Κάποια στιγμή… κάποιος Ντίνο Ντρπιτς έκανε την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο. Πολύ πιθανό να μην ασχολήθηκε και κανείς με τη πάρτη του. Την επόμενη ημέρα βέβαια, σε όλες τις εφημερίδες το όνομά του ήταν πρωτοσέλιδο.

Βέβαια, αυτό που έλειπε για να πάρει όλη τη δόξα ήταν και μία φωτογραφία του. Καμία όμως! Παντού η είδηση ήταν ότι στην Αθήνα θα έρθει η Νίβες Σέλσιους και όχι ο Ντίνο Ντρπιτς.

Βλέποντας μία φωτογραφία της καταλαβαίνει ο κάθε νοήμων άνδρας ότι η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε μια από τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων ετών.

Η αποχώρηση του Κροάτη αμυντικού από το ρόστερ της ΑΕΚ το προηγούμενο καλοκαίρι φάνηκε σαν μία κακόγουστη φάρσα. Δεν ήταν όμως. Η Νίβες θα έφευγε μία και για πάντα από την Ελλάδα.

Το σοκ ήταν μεγάλο. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η Νίβες θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας…

Σεξ εδώ και τώρα!

Η Νίβες εκτός από την εμφάνισή της, έχει και τον εσωτερικό χαρακτήρα που ζητάει ο κάθε άνδρας. Είναι εθισμένη στο σεξ. Θέλει τον άνδρα τώρα… θα τον πάρει τώρα!

Ήταν παραμονές του αγώνα Κροατία-Αγγλία για τα προημιτελικά του Euro 2008. Αν και αργά το βράδυ, οι προβολείς του γηπέδου «Μάξιμιρ» στο Ζάγκρεμπ όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η αναμέτρηση, ήταν αναμμένοι. Όχι, οι φροντιστές του σταδίου δεν διευθετούσαν τις• τελευταίες αναγκαστικές λεπτομέρειες πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Υπεύθυνος γι αυτό,• «ιδρώνοντας» τη φανέλα και το χορτάρι, δεν ήταν άλλος από• έναν διεθνή Κροάτη που ακούει στο όνομα Ντίνο Ντρπιτς και χρησιμοποιούσε το στάδιο αποκλειστικά για προσωπική του χρήση. Και πάλι όχι! Ο Ντίνο δεν «είχε μείνει πίσω» σε φυσική κατάσταση και ακολουθούσε κάποιο εντατικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ντίνο εκείνη τη νύχτα επιβεβαίωνε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι το «Μάξιμιρ» είναι και «γαμώ τις έδρες».

Αν ήταν η πρώτη του φορά, ίσως μετά το τέλος του «προσωπικού του αγώνα» να είχε κανονιστεί φιέστα με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Για τον Ντίνο όμως- που μετά από αυτή του την ενέργεια έχω αποκτήσει κάθε δικαίωμα να τον αποκαλώ με το «μικρό του»- ήταν απλά η πραγματοποίηση μιας φαντασίωσής του!•Εντάξει, το «απλά» είναι απλά «τρόπος του γράφειν» αλλά ο διεθνής Κροάτης• φέρνοντας τις συζυγικές του υποχρεώσεις στον χώρο εργασίας εκείνη τη νύχτα, κέρδισε αρκετούς πόντους στη συνείδηση και στην υπόληψη• κάθε άντρα. Συνδυάζοντας αναμφισβήτητα δυο από τις μεγαλύτερες αρσενικές επιθυμίες, τη μπάλα με τις. «μπάλες»••κατέκτησε επάξια μια θέση στο πάνθεον της ιστορία των «αυθεντικών» αρσενικών.

Και μπορεί τόσο ο ίδιος, όσο και οι άδειες εξέδρες του «Μάξιμιρ» (όχι, ούτε τιμωρημένος ήταν!) να κρατούσαν επτασφράγιστο το μυστικό, ωστόσο η σύζυγος του δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε το στόμα της κλειστό!

«Ο Ντίνο είχε συνεννοηθεί με τους ανθρώπους του σταδίου να κρατήσουν ανοιχτά τα φώτα για εμάς και εκπλήρωσε το όνειρό του να κάνει σεξ στο κέντρο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Ήταν πολύ σκανδαλιστικό», αποκάλυψε η Νίβες Κέλσιους, μοντέλα-τραγουδίστρια-ηθοποιός και βασικός πρωταγωνιστής διαφόρων άλλων φαντασιώσεων, ως πρώην «κουνελάκι» του Playboy σε τηλεοπτική συνέντευξη, για την προώθηση του βιβλίου της «Γυμνή αλήθεια» στις 22 Ιανουαρίου 2009.

Η απαγωγή του Λιόν

Αρκετές περιπέτειες έχει περάσει η Νίβες Σέλσιους τα τελευταία χρόνια. Απολαμβάνοντας τις διακοπές της στο ΚΡΚ, νησί της Αδριατικής Θάλασσας, ένα ζευγάρι Βρετανών, προσπάθησαν να απαγάγουν τον γιό της, Λιόν ο οποίος έμοιαζε με την Μαντίλ ΜακΚαν, η οποία είχε εξαφανιστεί στην Αγγλία. Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις αποδείχθηκε ότι οι γονείς του αγνοούμενου κοριτσιού έκαναν λάθος.

Το… παράπονό της

Το περιοδικό «Nuts» έκανε το… λάθος να την κατατάξει στην 24η θέση με τις πιο σέξι γυναίκες ποδοσφαιριστών. Εδώ που τα λέμε, η Νίβες όντως αξίζει κάτι παραπάνω. Κάτι που υποστήριξε και η ίδια: ««Είμαι πολύ όμορφη, δεν είναι ρεαλιστικό να είμαι στην 24η θέση. Ανήκω παραπάνω».

Δείξε μου την… ταυτότητά σου…

Στις αναρίθμητες φωτογραφήσεις της, μπορεί κανείς να δει ότι δεν έχει διάθεση να κρύψει κάτι.• Την ίδια διάθεση έδειξε και στα όργανα της τάξης όταν ξαφνικά την σταμάτησαν μια φορά στο Ζάγκρεμπ τις πρώτες πρωινές ώρες για να κάνουν της έλεγχο. Ζητώντας• άδεια οδήγησης και ταυτότητα, το 28χρονο μοντέλο και ποπ-σταρ όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της, αλλά αφού προσέβαλε πρώτα τους αστυνομικούς, στη συνέχεια έβγαλε τη φανέλα της και δείχνοντας το πληθωρικό της ντεκολτέ, τους είπε: «Αυτή είναι η ταυτότητά μου...».

Πόσο μας έλειψες… Νίβες!



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved