Πετάει ψηλά ο Κολοσσός! (photos)

Πετάει ψηλά ο Κολοσσός! (photos)

Το χρυσό χορηγό της παρουσίασε χθες βράδυ (19/12) σε ξενοδοχείο της Ρόδου, παρουσία πλήθος κόσμου, η ΚΑΕ Κολοσσός.

Στο «Mediterannean» βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά, στην παρουσίαση της χορηγίας από την Aegean Airlines, όπως επίσης και ο αντιπρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας Ευτύχιος Βασιλάκης και πλήθος πολιτικών και αθλητικών φορέων του τόπου. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γενικός διευθυντής της νησιώτικης ΚΑΕ, Κώστας Κώτσης, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Κολοσσού, Μιχάλης Κόκκινος.

Ο αντιπρόεδρος της Aegean Airlines, Ευτύχιος Βασιλάκης, ανέφερε σχετικά: «Σίγουρα, δεν ήταν τυχαία η επιλογή της εταιρείας να επιλέξει την ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός. Με την ομάδα έχουμε κοινά σημεία, παίζουμε καθαρά και ποιοτικά και είμαστε πρώτοι. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας αυτή η συνεργασία. Θεωρούμε τη Ρόδο ένα πολύ μεγάλο ελληνικό σταθμό και αυτό αποδεικνύεται ότι το καλοκαίρι στο νησί μένουν δύο αεροπλάνα και του χρόνου θα επιδιώξουμε να γίνουν τρία. Χωρίς να το υπόσχομαι, γιατί δεν ξέρω πότε θα γίνει, αλλά στόχος μας είναι να στελεχώσουμε τα αεροπλάνα μας με πλήρωμα καμπίνας από ντόπιους κατοίκους».

Με ανακοίνωσή του, ο Κολοσσός Ρόδου αναφέρει: «Αν μη τι άλλο αποτελεί ευτυχής συγκυρία το γεγονός πως η εταιρία που βραβεύθηκε ως best regional company για το 2011, η Aegean Airlines, είναι ο χρυσός χορηγός της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός. Με κοινούς στόχους, με όραμα για την κατάκτηση αιθέρων και των καλαθιών, η Aegean Airlines και η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός θα μας απογειώσουν και θα μας κάνουν να νιώσουμε περήφανοι για τις διακρίσεις τους, για τις νίκες τους, για τις επιτυχίες τους. Θα μας δικαιώσουν που πιστέψαμε σε αυτές. Που τις εμπιστευθήκαμε, που τις αγαπήσαμε». Η ΚΑΕ παρέδωσε στον αντιπρόεδρο της εταιρίας μία αναμνηστική φανέλα με το σήμα της Aegean Airlines.

Στην παρουσίαση του χρυσού χορηγού της ομάδας έδωσαν το παρών στελέχη της πολιτικής, της κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της Eκκλησίας, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νίκος Ζωίδης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς, οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Σαββής, Σάββας Διακοσταματίου και Μανώλης Καμπουρόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος του μειοψηφίας του Δήμου Ρόδου Γιώργος Χατζημάρκος, οι πρώην δήμαρχοι Χατζής Χατζηευθυμίου και Γιώργος Γιαννόπουλος, εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης, αντιπροσωπία τη 95 ΑΔΤΕ, του λιμεναρχείου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Πάππου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Άρης Σουλούνιας, ο πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου Μιχαήλ Μιχαήλ, ο πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ Μπάμπης Παλογιαννίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης τουριστικών πρακτόρων Ρόδου Κώστας Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης των Πηγών Καλλιθέας Γιάννης Περδίκης, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ψυλλάκης, η διευθύντρια των μεταναστευτικών υποθέσεων Πετρούλα Αποστολάκη, οι διευθυντές των τραπεζών, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Χαιρετισμούς έστειλαν ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης και οι βουλευτές Δωδεκανήσου, Γιώργος Κασσάρας και Μίκα Ιατρίδη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι με την ευγενική προσφορά του ομίλου Καμπουράκη Β.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved