Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride 2011

Με νικητές τους Βασίλη Ψαρρό (μοτοσικλέτες) και Νίκο Μάρδα (αυτοκίνητα), ολοκληρώθηκε, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2011.

Η αυλαία του πρωταθλήματος «έπεσε» στο σκηνικό της Αττικής, σε έναν αγώνα με αφετηρία και τερματισμό το Κρυονέρι

O αγώνας που διοργανώθηκε από το Off Road Team συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων, 55 μοτοσικλέτες και 27 αυτοκίνητα, κάτι ελπιδοφόρο την δύσκολη αυτή εποχή της κρίσης. Ο καιρός στάθηκε αρωγός, καθώς η Κυριακή ήταν ηλιόλουστη, μετά από τις βροχές των προηγούμενων ημερών!

Η σφιχτή σχεδίαση της διαδρομής ανακάτευε ιδανικά παλιά ξεχασμένα δρομάκια της βορειοανατολικής Αττικής, με την παρουσία της πέτρας να είναι ελάχιστη σε «Αττική» διαδρομή. 4 μικροί κύκλοι παντρεύονταν μεταξύ τους, κρατώντας κοντά την ακτίνα στην οποία απλωνόταν η διαδρομή, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους θεατές να απολαύσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία τους αγωνιζόμενους.

Το χώμα ήταν ιδανικό, ενώ τελικά τα 120 χιλιόμετρα της Ειδικής Διαδρομής αποδείχτηκαν «Χρυσή Τομή» για τους αγωνιζόμενους, τόσο στο 4Χ4 όσο και στην μοτοσικλέτα. Μετά από άλλα 27 χιλιόμετρα πιο χαλαρής – απλής διαδρομής, οι αγωνιζόμενοι επέστρεψαν στον τερματισμό στο Κρυονέρι.

Με το 6ο Trail Ride έπεσε και η αυλαία στο Πρωτάθλημα Trail Ride 2011 και φυσικά αναδείχτηκαν οι Πρωταθλητές και οι Κυπελλούχοι! Η απονομή έγινε σε ένα απλό κλίμα, χωρίς βάθρο, ως μια ανάμνηση για τα 4 χρόνια χωρίς τον Αλέκο… Το επόμενο ραντεβού, θα δοθεί σε μια εκδήλωση προς τη μνήμη του, στις 5 Φεβρουαρίου στην Pista Terradura.

Αγωνιστικά, νικητής στη Γενική κατάταξη, αλλά και στην κατηγορία On-Off ήταν ο Βασίλης Ψαρρός με ΚΤΜ 640 LC4, που τερμάτισε την χρονιά αήττητος! 2ος πίσω του ο Παναγιώτης Τσουμάνης με ίδια μοτοσυκλέτα, ενώ 3ος στα On-Off ήταν ο Γιάννης Κασωτάκης με Yamaha XTZ Tenere 660.

Tο πεδίο ήταν ανοιχτό στην μάχιμη κατηγορία Enduro, όπου Μπισμπιρούλιας και Βλαχάκης θα έδιναν την υπερπάντων μάχη! Νικητής όμως του αγώνα ήταν ο Κώστας Χατζημιχάλης με Husaberg FE 570, αφήνοντας 2ο τον Μιχάλη Μπισμπιρούλια με το παλιό Suzuki DR 350, αλλά τελικό Πρωταθλητή της Enduro κατηγορίας! Ο Ζήκος Μπαφέτης με ΚΤΜ 250 EXCF ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου, ενώ 4ος ήταν ο Άγγελος Παντελίδης με ΚΤΜ 520 EXC, και 5ος τελικά ο Κώστας Βλαχάκης με ΚΤΜ 400 EXC που φαίνεται ότι δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον ώμο του.

Σπουδαία μάχη όμως, είχαμε και στην κλάση των Βετεράνων, όπου ο Λέανδρος Κατσαρός με ΚΤΜ 525 EXC κέρδισε καθαρά τον Άκη Κατσίβελα με Husaberg FE 390, που καταδιωκόταν με τη σειρά του από τον Χάρη Καμαρούλια με Yamaha WR 250 F που ήρθε 3ος στην κατηγορία.

Ο τίτλος όμως πήγε στον Χρίστο Κραστάνσκι καθώς οι πολλοί βαθμοί που είχε αποκομίσει από τον αγώνα των Καλαβρύτων ήταν  καθοριστικοί! Η Τίμη Κυριακοπούλου που μπορούσε μαθηματικά να διεκδικήσει τον τίτλο, έχασε την ευκαιρία καθώς εγκατέλειψε νωρίς λόγω τραυματισμού.

Στα Quad, όπου επίσης ο τίτλος ήταν ανοιχτός, η νίκη μπορεί να πήγε στον Τάκη Ιωνά με Kawasaki KFX 400, αλλά ο τίτλος έγειρε προς τον Αλέξανδρο Σούγιαννη με Can Am DS 450 X που τερμάτισε 2ος. Ο Κυριάκος Λαλίδης με Can Am Outlander 800 συμπλήρωσε το βάθρο, στον αγώνα με τις περισσότερες συμμετοχές στα Quad!

Tέλος, στην κατηγορία GPS o Χρήστος Σταμπολτζής με Can Am Outlander 1000 απέδειξε ότι κερδίζει όπου συμμετέχει! 2ος ήταν ο επανεμφανισθείς Σπύρος Περιβολάς με ΚΤΜ XC 525 και 3ος ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος με Can Am Outlander 800. Τιτλούχος όμως, ήταν ήδη ο απών σε αυτό τον αγώνα Νίκος Μπορομπόκας.

Στα αυτοκίνητα 4Χ4, στην κατηγορία Ζ1 οι Νίκος Μαρδάς – Κώστας Ανδρεόπουλος με Suzuki Jimny 1.6 κέρδισαν εύκολα τον Φώτη Κουτσουμπό με την νέα του συνοδηγό Ναυσικά Βασιλειάδου – Suzuki Vitara 2.0, ενώ στην 3η θέση τερμάτισαν οι Κώστας Σταματάκης και Χρήστος Τσαλιγόπουλος με Suzuki Jimny 1.6 παρόλη την ατυχία τους. Παρόλα αυτά κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο των Trail Ride!

Στην Ζ2 όπου και ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός, ο Μανώλης Νταής / Παπανικολάου – Γιώργος Πριόβολος με Jeep Wrangler 4.0 διέλυσε τον ανταγωνισμό παρόλο το ατύχημα που είχε το οποίο του στοίχησε 7 λεπτά! Αναδείχθησαν φυσικά και Κυπελλούχοι στην κατηγορία τους!

Μάνος Γεωργιάδης με Γιάννη Μαλταμπέ ανεβαίνουν στην 2η θέση με το Mitsubishi Pajero 3.0, ενώ στην 3η ήταν άλλη μια ομάδα από την λέσχη της Εύβοιας, οι Γιάννης Κραβαρίτης και Γιάννης Θεοδώρου με Jeep Wrangler 4.0 επίσης.

Στην κλάση κάτω των 2.000cc νικητές ήταν οι Δημήτρης Ράμπιας – Φώτης Παναγιωτόπουλος με Lada Niva 1.6, επικρατώντας άνετα των Δημήτρη Τζινιέρη – Ηλία Νικολάου με Suzuki Samurai 1.3. «Mitsos» και Θανάσης Στάικος με το Daihatsu Feroza 1.6 συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride 2011



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved