Nέα Bentley Continental – Σειρά V8

Nέα Bentley Continental – Σειρά V8

Τα νέα μοντέλα Continental GT και GTC με κινητήρες V8 θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Διεθνή Έκθεση - Auto Show στο Ντιτρόιτ τον επόμενο μήνα.

Δύο νέα μοντέλα Bentley Continental V8 θα παρουσιαστούν στο διεθνές Auto Show στο Ντιτρόιτ στις 9 Ιανουαρίου 2012.

Ο νέος τετράλιτρος κινητήρας των V8 Continental GT Coupe και GTC Cabrio, με δύο turbo, πετυχαίνει εξαιρετικές αποδόσεις ισχύος-εκπομπών στην κατηγορία  των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων.
Τα χαρακτηριστικά του είναι:

Εξαιρετικός λόγος ισχύος προς εκπομπές σε συνδυασμό με την κλασσική ισχύ της Bentley και ροπή από έναν νέο τετράλιτρο twin-turbo V8 κινητήρα.

Εκπλήρωση της περιβαλλοντικής δέσμευσης της Bentley για νέα ιπποδύναμη που θα αποφέρει 40% βελτίωση σε εξοικονόμηση καυσίμου και σε εκπομπές CO2.

Εξελιγμένες τεχνολογίες που περιλαμβάνουν άμεση εκκίνηση, μεταβλητό εκτόπισμα και ένα νέο βραχύ οκτατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η νέα σειρά μοντέλων V8 έρχεται να συμπληρώσει τις ναυαρχίδες W 12 GT και GTC των 6 λίτρων.

Ο νέος κινητήρας V8 αποδίδει μέγιστη ισχύ 500 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και έχει ροπή 660 Nm που κυριαρχεί σε όλες σχεδόν τις στροφές, από τις 1.700 στις 5.000 το λεπτό, συνεχίζοντας την παράδοση της Bentley για αξιοθαύμαστες αποδόσεις. Σε συνδυασμό με ένα καινούργιο οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, έχει χρόνο επιτάχυνσης κάτω των 5 δευτερολέπτων για εκκίνηση 0 – 100 χλμ και ανώτατη ταχύτητα που ξεπερνά τα 290 χλμ.

Τα νέα μοντέλα Continental V8 πετυχαίνουν εξαιρετικές αποδόσεις στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων σε εξοικονόμηση καυσίμου και εκπομπές CO2 και μπορούν να ταξιδεύουν για πάνω από 800 χλμ. με ένα μόνο γέμισμα του ρεζερβουάρ. Τα πλήρη επίσημα στοιχεία θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2012.

Η άφιξη των νέων Continental V8 μοντέλων εκπληρώνει την περιβαλλοντική δέσμευση της Bentley για την παραγωγή μιας νέα ιπποδύναμης που θα αποφέρει 40% εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών ρύπων CO2.   
Τα νέα  χαρακτηριστικά του κινητήρα V8 μεταβλητού εκτοπίσματος με ένα ιδιαίτερα υπερμοντέρνο σύστημα ελέγχου κινητήρα, εγγυώνται μία άψογη και ανεπαίσθητη μετάβαση από την ταχύτητα V8 στην V4 με ένα ελαφρύ πάτημα στο γκάζι.

Η νέα τεχνολογία V8 επίσης διαθέτει άμεσο ψεκασμό,  χαμηλής τριβής ρουλεμάν, σύστημα διαχείρισης θερμότητας, σύστημα φόρτισης για την ανάκτηση ενέργειας και καινοτόμο συσκευασία φορτιστή turbo για μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Ο νέος V8 κινητήρας θα είναι διαθέσιμος σε δύο μοντέλα: την Continental  GT και την Continental GTC. Εκφράζοντας τον ισχυρό, μυώδη χαρακτήρα τους, τα μοντέλα αυτά ξεχωρίζουν με το μαύρο στιλπνό πλέγμα με πλαίσιο και κεντρική μπάρα από χρώμιο, το σήμα «B» της Bentley από κόκκινο βερνίκι, και από το μαύρο πλέγμα του μπροστινού προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος, μοναδικές απολήξεις εξάτμισης «με σχήμα οκτώ» από χρώμιο, ένα μαύρο βολάν και το σήμα «B» της Bentley στο πορτμπαγκάζ από κόκκινο βερνίκι τονίζουν το σπορ, μοντέρνο χαρακτήρα των νέων V8.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, και προαιρετικά ζάντες έξι ακτίνων 21 ιντσών με συνταρακτικό φινίρισμα Diamond Black (αποκλειστικά για την Continental V8) ή Diamond Silver.

Μέσα στην καμπίνα, η οροφή από υφασμάτινες πτυχές,  τα νέα  σύγχρονα Dark Fiddleback βερνίκια από ευκάλυπτο, τα δερμάτινα καθίσματα στους δύο προαιρετικούς χρωματικούς τόνους και μία μικρή κεντρική κονσόλα αποτελούν τη συνέχεια της φρέσκιας, σπορ σχεδίασης.

Τα δύο νέα μοντέλα της Continental θα προσφέρονται μαζί με τις εξάλιτρες, 12-κύλινδρες ναυαρχίδες Continental GT και GTC, οι οποίες συνεχίζουν να συναρπάζουν με το συνδυασμό της μεταξένιας λεπτότητας και της υπέρτατης δύναμης του W12 Continental twin-turbo κινητήρα που στην πιο ισχυρή του μορφή αποφέρει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα 631 ίππων.

Από τα εγκαίνια της αρχικής GT το 2003, η γκάμα της Continental με τον W12 κινητήρα ενδυναμώνεται συνέχεια με πάνω από 50.000 πωλήσεις παγκοσμίως, γεγονός που αναδεικνύει το εργοστάσιο της Bentley στο Crewe ως τον μεγαλύτερο κατασκευαστή 12-κύλινδρων κινητήρων στον κόσμο. Η ιστορία των W12 συνεχίζεται και παραμένει η απόλυτη έκφραση της δύναμης του μηχανολογικού σχεδιασμού της Bentley.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved