Αγγελόπουλος στο Onsports: «Να είμαι υγιής για να βοηθάω»

Αγγελόπουλος στο Onsports: «Να είμαι υγιής για να βοηθάω»

Ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος, κεντρικός αμυντικός του πρωτοπόρου του Βόρειου ομίλου, Εθνικού Γαζώρου, μίλησε  στο Οnsports για τη φετινή πορεία της ομάδας των Σερρών, το καλό κλίμα και τους προσωπικούς του στόχους.

Ο Εθνικός Γαζώρου έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα με τρεις εύκολες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βόρειου ομίλου. Ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, αποτελεί, ουσιαστικά, το «βράχο» στην αμυντική γραμμή της ομάδας των Σερρών κι έχει συμβάλει στο μηδέν παθητικό!

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στο Onsports, τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος του Εθνικού Γαζώρου ήταν η παραμονή στη Football League 2 κι από εκεί και πέρα ό, τι καλύτερο προκύψει για την ομάδα. «Δεν ξεκινήσαμε τη φετινή πορεία σαν φαβορί για άνοδο. Ο βασικός μας στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία, να σωθούμε και ό, τι καλύτερο. Δεν θέλουμε να χάνουμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και προσπαθούμε για το καλύτερο», ξεκαθάρισε ο Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε… «Βασικό συστατικό της καλής πορείας είναι η καλή οργάνωση που έχουμε σαν ομάδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό κι είναι σημαντικό το ότι εκτός από ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, όλοι είναι και πολύ καλά παιδιά».

Ο κεντρικός αμυντικός της νεοφώτιστης ομάδας ανέφερε πως δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και στάθηκε στη σταθερή διοίκηση που διαθέτει ο σύλλογος: «Οι περισσότερες ομάδες φέτος αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, εμείς ωστόσο δεν έχουμε προβλήματα, η διοίκηση παρέχει ασφάλεια και ηρεμία και είμαστε σε καλό επίπεδο».

Αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος δήλωσε πως θέλει να είναι υγιής για να δίνει τον καλύτερό του εαυτό: «Μοναδικός μου στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι, αλλά και τον προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος είναι προσωπικός μου φίλος. Αν είμαι υγιής και δεν αντιμετωπίζω αγωνιστικά προβλήματα, θα μπορώ να συμβάλω στο να φέρει η ομάδα μου θετικά αποτελέσματα».

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το πέρασμά του σε ομάδες τριών  διαφορετικών κατηγοριών και τόνισε πως οι διαφορές τους είναι μεγάλες: «Οι τρεις κατηγορίες έχουν χαώδεις διαφορές. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα αμφίρροπο. Ο πρώτος με τον τελευταίο δεν έχει μεγάλες διαφορές», ενώ για τη Γ’ Εθνική ανέφερε: «Όπως έχουν γίνει τα πράγματα, εάν μία ομάδα έχει σταθερή οργάνωση, διοικητική ηρεμία, καλό κλίμα και φυσικά το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό, μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία και να ορθοποδήσει».

Στη συνέχεια, έκανε μνεία και στη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα: «Ο Γάζωρος είναι ένα χωριό περίπου 1.000 κατοίκων. Προσπαθούμε με τα αποτελέσματά μας να το κάνουμε γνωστό στο ευρύ κοινό σε όλη την Ελλάδα. Η παρουσία του κόσμου για την ώρα είναι ικανοποιητική, όμως πιστεύουμε ότι αν συνεχίσουμε στα επιτυχή αποτελέσματα θα έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας».

Κλείνοντας, ζητήσαμε από τον Αγγελόπουλο να κάνει μια εκτίμηση για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στο πρωτάθλημα του Βόρειου ομίλου: « Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μπορώ να είμαι σε θέση να κρίνω 100% ποιες ομάδες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν άνοδο. Σίγουρα πάντως φαίνεται ότι θα γίνουν καλές μάχες με τη Νίκη Βόλου, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την ΑΕ Ποντίων».



Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved