«Πράσινη» επίσκεψη αγάπης στο «Μητέρα» (photos+videos)

«Πράσινη» επίσκεψη αγάπης στο «Μητέρα» (photos+videos)

Στο Ιδρυμα Βρεφών «Μητέρα» στο Ιλιον βρέθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12) ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να μοιράσει δώρα και χαρά στα μικρά παιδιά.

Μία μόλις εβδομάδα μετά την επίσκεψη στο Ιδρυμα «Ελπίδα», οι «πράσινοι» έδειξαν για μια ακόμα φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο με μία επίσκεψη που δεν θα είναι η τελευταία μέσα στις γιορτές, αφού ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να συνεχίσει την φιλανθρωπική του δράση σε μια προσπάθεια να προσφέρει το χαμόγελο σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Η «πράσινη» αντιπροσωπεία αποτελούμενη από το μέλος του ΔΣ, Στράτο Σωπήλη, τον επιχειρησιακό διευθυντή, Ευάγγελο Πέτσο, τον επιμελητή ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τους Λέτο, Κλέιτον, Ρούντολφ, Κουίνσι, Σιμάο, Σαριέγκι, Σεϊταρίδη, Μπιάρσμιρ, Πετρόπουλο, Ταμπάκη, Φουρλάνο, Λαγό και Μαυρία, έγιναν κατ’ αρχήν δεκτοί από τον διοικητή του ιδρύματος, Δημήτρη Βεζυράκη, που τους καλωσόρισε, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τους ξενάγησε σε όλους τους χώρους του ιδρύματος και τους παιδότοπους που παίζουν τα παιδιά.

Το Ιδρυμα Βρεφών «Μητέρα» είναι ένα ίδρυμα που φιλοξενεί παιδιά που δεν έχουν γονείς και το ίδιο κάνει ενέργειες, προκειμένου να βρει σ’ αυτά παρένθετους γονείς. Ο κ. Βεζυράκης εξήγησε στους «πράσινους» το σκοπό της λειτουργίας του ιδρύματος και τόνισε πως παρόλο που ένα ίδρυμα δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα παιδί, στο «Μητέρα» προσπαθούν να βρουν οικογένειες για να δώσουν τα παιδιά και πως έχουν φτάσει στο σημείο να βοηθούν οι ίδιοι κάποιες οικογένειες, προκειμένου να αναλάβουν  τη φροντίδα των παιδιών, ώστε αυτά να νοιώσουν την οικογενειακή θαλπωρή.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός και το «Μητέρα» θα συνεργαστούν, προκειμένου να μπορούν τα παιδιά από το ίδρυμα να πηγαίνουν στο γήπεδο και να παρακολουθούν αγώνες.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο κ. Σωπήλης τόνισε πως είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον Παναθηναϊκό να δίνει χαρά στα παιδιά και να βοηθά το έργο ιδρυμάτων όπως το «Μητέρα».

Οι «πράσινοι» παρέδωσαν στον διοικητή του ιδρύματος δύο αναμνηστικά, με το ένα να είναι ένα κάδρο της Ευρώπης με σημειωμένες τις πόλεις όπου ο Παναθηναϊκός έχει επιτύχει τα μεγάλα ευρωπαϊκά του διπλά.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη ο κ. Βεζυράκης είπε: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσουμε τα παιδιά που δεν έχουν γονείς. Είναι ένα έργο δύσκολο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σ’ αυτή μας την προσπάθεια έχουμε αρωγό τον Παναθηναϊκό. Τον ευχαριστούμε για την «υιοθεσία» που έκανε, προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα να βλέπουν τους αγώνες της ομάδας. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω, είμαι πολύ χαρούμενος που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας».

Ο κ. Σωπήλης από την πλευρά του είπε: «Σας ευχαριστούμε κι εμείς που επιλέξατε τον Παναθηναϊκό για τη σημαντική αυτή κίνηση».

Από πλευράς παικτών, ο Γιόσου Σαριέγκι τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτό το ίδρυμα για τα παιδιά. Αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων που είναι δύσκολα για όσους δεν έχουν οικογένεια, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε δίπλα τους και τα βλέπουμε να μας  αμογελούν. Δίνει και σε μας δύναμη αυτή η επίσκεψη για να παίξουμε και για λογαριασμό αυτών των παιδιών».

Ο Χάρης Μαυρίας  είπε: «Οτιδήποτε δίνει χαρά στα παιδιά είναι σημαντικό και πρέπει όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα βοηθήσουμε».

Οι «πράσινοι» μοίρασαν δώρα, μπάλες και φανέλες στα παιδιά και έγιναν δεκτοί απ’ αυτά με ιδιαίτερη θέρμη. Εκείνος όμως που πραγματικά αποθεώθηκε ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο που «πολιορκήθηκε» από δεκάδες πιτσιρίκια, τα οποία είχαν… κρεμαστεί στην κυριολεξία επάνω του, ζητώντας του επιτακτικά να τους υπογράψει αυτόγραφα στις μπάλες και τις φανέλες που τους είχε μοιράσει.

«Πράσινη» επίσκεψη αγάπης στο «Μητέρα» (photos+videos)



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved