Γιατρικό για Παναθηναϊκό στην «κολασμένη» Νέα Σμύρνη (photos+videos)

Γιατρικό για Παναθηναϊκό στην «κολασμένη» Νέα Σμύρνη (photos+videos)

Αν και κακός, ο Παναθηναϊκός με την πρώτη του ανατροπή στη σεζόν νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και πήρε δύσκολη νίκη, χωρίς τον προπονητή του που νοσηλεύεται στο «Υγεία».

{textlink02} 

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε για δεύτερη φορά φέτος γκολ σε πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι δεν είχε στον πάγκο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν κατέρρευσε και ανέτρεψε το σκορ για να φτάσει στους 26 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ που έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι «πράσινοι» και πάλι δεν είχαν καλή εικόνα, ωστόσο έδειξαν αρκετό πάθος και θέληση για τη νίκη που επανέφερε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, απέναντι στον πολύ μαχητικό Πανιώνιο που πάλεψε τηρουμένων των αναλογιών για να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

Στα αρνητικά του παιχνιδιού, η διαιτησία του Κωνσταντινέα που έκανε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αλλά και τον κόσμο στη Νέα Σμύρνη. Έκρηξη στο φινάλε του ματς, με τους οπαδούς του Πανιωνίου να εκτοξεύουν καθίσματα και αντικείμενα στη γωνία του κόρνερ, κατά παικτών του Παναθηναϊκού και βοηθού, με ένα από αυτά να χτυπά το Γιώργο Καραγκούνη.

Χωρίς εκπλήξεις από Γκόμεζ – Μάντζιο

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη ήταν οι αναμενόμενες, με τον Άκη Μάντζιο να στηρίζεται στις γνωστές λύσεις, καθώς κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ελευθερόπουλος, με τους Κρικβέλια, Σιόβα, Τσότσαλιτς και Πεκτάκη να είναι οι τέσσερις της άμυνας από τα αριστερά προς τα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Κουμορτζί, Γουνδουλάκης και Ρόκας, με τους Σκέμπρι και Σάμαρη να είναι τα στηρίγματα του μοναδικού προωθημένου, Κούτσι.

Στον αντίποδα, ο Ζοσέ Γκόμεζ – που αντικατιθστά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα – δεν έκανε κανέναν πειραματισμό και ακολούθησε κατά γράμμα τα όσα είχε ήδη ετοιμάσει ο συμπατριώτης του προπονητής. Έτσι, κάτω απο τα δοκάρια ήταν ο Καπίνο με τον Σπυρόπουλο στο αριστερό άκρο και τον Καντέ να παίρνει τη θέση του Σαριέγκι δίπλα στον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας με τον Μαρίνο να πηγαίνει στο δεξί άκρο αντί του Βύντρα. Στη μεσαία γραμμή παρατάχθηκαν Σιμάο και Κατσουράνης, με τους Κουίνσι και Ζέκα στα άκρα, την ώρα που οι Κλέιτον και Λέτο συνεργάστηκαν στην επίθεση.

Σκέμπρι και... τρέχει!

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε στο χορτάρι του γηπέδου της Νέας Σμύρνης δείχνοντας πως θέλει περισσότερο το παιχνίδι και κατάφερε νωρίς να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Οι «κυανέρυθροι» στο 9' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά τη σέντρα του Πετκάκη και την κεφαλιά του Κούτσι, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καπίνο, ο Σκέμπρι βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή για να βάλει τους «κυανέρυθρους» μπροστά στο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός για περίπου δέκα λεπτά έδειχνε να τα έχει χαμένα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να απειλήσει σε κάποιες περιπτώσεις την εστία του Ελευθερόπουλου. Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που ως το φινάλε του πρώτου μέρους είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαν κάποια καλά σουτ με Κουίνσι, Λέτο και Ζέκα, ωστόσο δεν μποόρεσαν στα πρώτα 45' να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των «κυανέρυθρων».

Ισοφάριση... πάνω στην ώρα

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός μπήκε ξανά θέλοντας να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι που κατάφερε, ωστόσο στο πρώτο τέταρτο δεν κατάφερε και πάλι να γίνει απειλητικός. Τη λύση έδωσε ο συνήθης ύποπτος, Λέτο, όταν στο 60' πήρε τη μπάλα από δεξιά, πέρασε τον Κβιρκβέλια κι αυτός τον ανέτρεψε με τον Κωνσταντινέα να δείχνει την άσπρη βούλα μετά από υπόδειξη του βοηθού Τάτση. Ο Αργεντινός πήρε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, γτια να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Το κακό για το «τριφύλλι» ήταν ότι μετά το γκολ δεν πίεσε όπως αναμενόταν για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά άφησε τον Πανιώνιο να αναθαρρήσει και να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων με αποτέλεσμα στο 64' να χαθεί μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Σκέμπρι πλάσαρε από τη μικρή περιοχή, όμως η μπάλα σταμάτησε πάνω στο σώμα του Μαρίνου και δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Τη λύση ο «Κατσούρ»

Ο Παναθηναϊκός σταδιακά άρχισε να βρίσκει ξανά τα πατήματά του, μετά από ένα πεντάλεπτο... χάους στη Νέα Σμύρνη, με το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων να έρχεται στο 74' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Πανιωνίου. Ο Λέτο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μπουμσόνγκ πήρε κεφαλιά που κόντραρε στον Κουμορτζί και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, ο Ελευθερόπουλος φάνηκε να διώχνει μέσα από τη γραμμή και τελικά ο Κατσουράνης... σιγούρεψε το γκολ με ωραίο πλασέ από αριστερά για το προβάδισμα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη.

Απο εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος θέλησε να ανοιχτεί για να φτάσει με τη σειρά του στην ισοφάριση, ο Μάντζιος στερήθηκε μια αλλαγή από την αναγκαστική αλλαγή του Ελευθερόπουλου την ώρα που ο Παναθηναϊκός φαινόταν πλέον πιο σίγουρος για το αποτέλεσμα. Στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό στις αντεπιθέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πλέον να διαχειρίζονται σωστά το ματς, έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Λέτο στις καθυστερήσεις και... κινδύνευσαν από τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου που εκτόξευσαν καθίσματα και αντικείμενα στο κόρνερ, με ένα από αυτά να βρίσκει τον Καραγκούνη και το ματς να τελειώνει στο... 97' μετά από τις διακοπές, κάτω από έκκρυθμο κλίμα στην «Πλατεία».

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_PAN_PAO{/akamai}

Θυμηθείτε το pregame της αναμέτρησης

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Γιατρικό για Παναθηναϊκό στην «κολασμένη» Νέα Σμύρνη (photos+videos)



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved