ΠΑΟ θρησκεία, έτσι γιορτάζει η Θύρα 13 (photos+video)

ΠΑΟ θρησκεία, έτσι γιορτάζει η Θύρα 13 (photos+video)

Με μια μεγάλη σε όγκο και παλμό εκδήλωση στο «Απόστολος Νικολαΐδης», η Θύρα 13 γιόρτασε τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε δίπλα στον Παναθηναϊκό.

{textlink02}

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διοργάνωσαν μια γιορτή αποκλειστικά για όσους έχουν… πράσινα αισθήματα και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως άνοιξε και η Θύρα 14 για να χωρέσει τους φίλους του Παναθηναϊκού, μέλη της Θύρας 13 και μη, που ξεπέρασαν τις 4000 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο κάλεσμα των φίλων του «τριφυλλιού», για τη συμπλήρωση 45 χρόνων του αρχαιότερου συνδέσμου φιλάθλων στην Ελλάδα, ανταποκρίθηκαν άνθρωποι από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού και από όλα τα αθλήματα. Ο μόνος που ενώ ήταν δεδομένο πως θα δώσει το «παρών» και τελικά δεν τα κατάφερε, ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αφού νοσηλεύεται εμπύρετος. Αποθεώθηκε πάντως από τον κόσμο.

Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν ο επιχειρησιακός διευθυντής, Βαγγέλης Πέτσος, και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Τάσος Τεντζέρης, ενώ βραβεύτηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ζαχαρίας Πιτυχούτης. «Εδώ μέσα ιδρώσανε πολλοί. Πρόεδροι έβαλαν πολλά λεφτά αλλά κάποιοι έδωσαν το αίμα τους και πέθαναν για τον Παναθηναϊκό. Σε αυτούς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας. Σας αγαπάω. Είστε οι καλύτεροι. Είστε οι αγαπημένοι μου», είπε ο άλλοτε άσος των «πράσινων» που μαζί με την πλακέτα του πήρε κι ένα… καπνογόνο!

Στη «Λεωφόρο» βρέθηκαν και οι παλαίμαχοι της ομάδας μπάσκετ, Ντέιβιντ Στεργάκος, Ανδρέας Παπαντωνίου και Απόστολος Κόντος που τιμήθηκαν, ενώ ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ήταν αυτός που… αποθεώθηκε πραγματικά από τον κόσμο όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με το γιό του. «Σας αγαπάω πάρα πολύ και θα είστε στην καρδιά μου πάντα», είπε στα ελληνικά και εμφανώς συγκινημένος ο Σέρβος.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο έφορος του τμήματος πόλο, Νίκος Πλυτάς, μαζί με όλη την ομάδα και τον αρχηγό, Γιώργο Τσόκα, που δήλωσε: «Αν εμείς φαινόμαστε πρωταγωνιστές θέλω να σας πω ότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές. Σας θέλουμε δίπλα μας και σας ευχαριστούμε πολύ».

Επίσης, το «παρών» έδωσε και ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Σωτήρης Πανταλέων, που υποσχέθηκε πως ποτέ δε θα προδώσει την ομάδα, εκεί ήταν και οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ, όπως και το τμήματα πυγμαχίας που βραβεύθηκε για το πρώτο πρωτάθλημα που πήρε μετά από 13 χρόνια!

Αξίζει να σημειωθεί πως προβλήθηκε και βίντεο των οπαδών της Ραπίντ Βιέννης που απέστειλαν τα χρόνια πολλά τους, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που χάθηκαν άδικα. Παράλληλα, τιμήθηκαν μορφές της Θύρας 13 όπως ο «Ντόκεν», που δεν μπόρεσε λόγω ασθένειας να παραστεί αλλά έδωσε το «παρών», αλλά και ο γιός του αδικοχαμένου «Τέξας» από το Γκύζη.

Τη ψυχαγωγία των φιλάθλων ανέλαβε αρχικά το συγκρότημα «Soundtruck» και στο τέλος της εκδήλωσης το συγκρότημα «Delivers of Rock», που διασκεύασε μάλιστα και τον ύμνο της ομάδας σε ροκ εκδοχή! Ωραίες οι σκηνές στο φινάλε με τα φώτα να έχουν σβήσει και τα καπνογόνα να κάνουν τη νύχτα… μέρα, κάτι φυσικά που έγινε και στο ξεκίνημα της εκδήλωσης με τα συνθήματα για τα 45 χρόνια της Θύρας 13 και τον Παναθηναϊκό, να δονούν την ατμόσφαιρα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες είχαν απλωθεί τα πανό από την εκπληκτική τριπλή χωρογραφία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ, για τα 45 χρόνια της Θύρας 13, με τους οργανωτές της «πράσινης» εξέδρας να λένε προς το φινάλε της γιορτής ότι η χωρογραφία που θα γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο δεύτερο γύρο, δε θα έχει προηγούμενο…

ΠΑΟ θρησκεία, έτσι γιορτάζει η Θύρα 13 (photos+video)



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved