«Διπλό» Ευρώπης ο ΟΦΗ, 1-0 τη Δόξα (photos)

«Διπλό» Ευρώπης ο ΟΦΗ, 1-0 τη Δόξα (photos)

Νίκη… πεντάδας για τον ΟΦΗ, ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο, χάρις σε τέρμα του Ουκάρ (30’) σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική.

{textlink02}

Οι Κρητικοί ήλεγχαν τον αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του και δεν δυσκολεύτηκαν σημαντικά από τους «μαυραετούς», οι οποίοι μετά από πέντε αγώνες στην Super League, συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη. Παράλληλα, οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν έχουν καταφέρει να… ματώσουν τα αντίπαλα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τζόρντι Λόπεζ στο 92' για χτύπημα στον Αραβίδη.

Με αμφισβητούμενη φάση ξεκίνησε το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο, καθώς μόλις στο 6’ ο Μάντζιος βρήκε στην αντεπίθεση για τον ΟΦΗ, ο Βέρτζος τον ακολούθησε, ο επιθετικός των Κρητικών βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή από το μαρκάρισμα του αμυντικού των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση, παρά τις δικαιολογημένες φωνές των «ασπρόμαυρων» για πέναλτι.

Στην συνέχεια, η Δόξα προσπάθησε να βγει με αξιώσεις προς τα καρέ του Κάρολ, αλλά στη μοναδική στιγμή που απείλησε σημαντικά, συνέβαλε παίκτης του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα, ο Γαλανόπουλος θέλησε να γυρίσει την μπάλα στον πορτιέρο της ομάδας του με το στήθος, αλλά η «στρογγυλή θεά» βρήκε στον ώμο του, πήρε περίεργη τροχιά και… ανάγκασε τον έμπειρο τερματοφύλακα να «απογειωθεί» για να διώξει.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, ο ΟΦΗ βρέθηκε μία… ανάσα από το γκολ, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Ουκάρ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σέρεμετ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί απείλησαν για μία ακόμα φορά από στημένη φάση, αυτή τη φορά με… δράστη τον Ταυλαρίδη, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία των γηπεδούχων.

Φαίνεται πως τα δύο «καμπανάκια» από τους παίκτες του ΟΦΗ δεν… ξύπνησαν τους ποδοσφαιριστές των Δραμινών και κυρίως τον Ντίνο Σέρεμετ, ο οποίος στο 30’ έκανε ολέθριο λάθος, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ουκάρ και άνοιξε το σκορ.

Συγκεκριμένα, ύστερα από γύρισμα του Τριποτσέρη προς τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αυτός καθυστέρησε, ο Μάντζιος που ακολούθησε τη φάση, έκλεψε την μπάλα, έκανε το γύρισμα, ο Βέρτζος δεν μπόρεσε να διώξει και σε κενή εστία ο Ουκάρ δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα των «μαυραετών».

Στη συνέχεια, η Δόξα Δράμας θέλησε να αντιδράσει, αλλά τόσο η προσπάθεια του Ρούτση στο 35’ όσο και αυτή του Λεάντρο στο 43’ δεν προκάλεσαν καμία ανησυχία στον Κάρολ.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο ΟΦΗ διατηρούσε την ελαφρά υπεροχή, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης. Από την άλλη, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προσπάθησε να αλλάξει το… ρου, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Βάντερσον για να δώσει άλλη… πνοή στην επίθεση.

Ωστόσο, η πρώτη καλή στιγμή στην «επανάληψη» ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Σίσιτς να εκτελεί απ’ ευθείας το φάουλ, αλλά ο Σέρεμετ ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε… αισθητά, με τους Δραμινούς να μην μπορούν να βρουν τους διαδρόμους για την εστία του Κάρολ, καθώς οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί στην ανασταλτική τους λειτουργία.

Ωστόσο, από τη στιγμή που το σκορ παρέμενε στο «εύθραυστο» 1-0 έδινε ελπίδες στους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλησαν να.. αντιδράσουν, έστω και στα τελευταία λεπτά. Όμως… υπολόγιζαν χωρίς τον «ξενοδόχο», ήτοι τον Ρόι Κάρολ.

Στο 80’ ο Αραβίδης έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο πορτιέρο του ΟΦΗ αντέδρασε σωστά και απέκρουσε, ενώ στο 89’ ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε… όχι στην απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαμπόρ από καλή θέση.

Όμως, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, τα… αίματα άναψαν, όταν ο Αραβίδης μάρκαρε τον Τζόρντι Λόπεζ, αυτός βρέθηκε στο έδαφος, όμως με χτύπημα στην… κίνηση, βρήκε στο στήθος τον άσο της Δόξας, ο οποίος βρέθηκε με τη… σειρά του στο χορτάρι και ο διαιτητής Ντίτσος απέβαλε σωστά με απ’ ευθείας κόκκινη τον Ισπανό μέσο των φιλοξενούμενων.

Θυμηθείτε την αναμέτρηση και το PRE-GAME του αγώνα, όπως σας την προσέφερε το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.



Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved