Νίκη στο ρελαντί για την Ξάνθη (photos+videos)

Νίκη στο ρελαντί για την Ξάνθη (photos+videos)

Την 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Skoda Ξάνθη, η οποία επικράτησε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της  Δόξας Δράμας, με σκορ 2-0.

{textlink02}

Ο Θρακιώτες δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλή απόδοση, αγωνίστηκαν σε… χαμηλές στροφές και στο τέλος ευτύχησαν να πανηγυρίσουν το τρίποντο, βελτιώνοντας αισθητά τη θέση τους στον πίνακα της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, η τυπικά γηπεδούχος Δόξα Δράμας, είχε καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, επέδειξε διάθεση για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά τελικά υποχρεώθηκε σε ήττα.

Η Ξάνθη ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, ήταν περισσότερο κινητική από τους γηπεδούχους και κατάφερε να προηγηθεί στο 20΄ με το γκολ του Μάνταλου.

Στη συνέχεια η Δόξα Δράμας ισορρόπησε το παιχνίδι, κράτησε μακριά από την εστία του Σέρεμετ τους επιθετικούς της Θρακιώτικης ομάδας, και προσπάθησε να εκδηλώσει επιθέσεις, πότε στην κόντρα,  και πότε με οργανωμένες ενέργειες.

Απόρροια της πίεσης που άσκησαν οι «μαυραετοί», ήταν μια κεφαλιά του Βέρτζου στο 25΄, υποχρεώνοντας τον Βιβιανί να παραχωρήσει με εκπληκτική απόκρουση κόρνερ και ένα φάουλ εκτελεσμένο από τον Κανακούδη, με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βιβιανί.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, του πρώτου ημιχρόνου, έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια έχοντας μοιρασμένα ποσοστά κατοχής – 50% - αλλά με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα Δράμας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε 1-1, όταν ο Σοϊλέδης βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Βιβιανί.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και να αναζητούν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 58΄όμως δέχθηκαν το 2-0 μετά από ολέθριο λάθος του Σέρεμετ – ο Πόι έκανε παράλληλη πάσα προς την εστία, με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του Σλοβένου τερματοφύλακα και να καταλήγει στα δίχτυα, γεγονός που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των παικτών της Δόξας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, δεν έδειξε τη διάθεση να πάρει πάνω της το παιχνίδι, να αναλάβει πρωτοβουλίες και να επιβάλλει τον ρυθμό της κι έτσι οι Δραμινοί, εκδήλωναν σε κάθε ευκαιρία επιθέσεις, συντηρώντας τον καλό ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ροή του αγώνα κύλησε χωρίς θεαματικές αλλαγές στην απόδοση των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον Δημήτρη Στυλιάρα, να βρει νικήτρια τη Skoda Ξάνθη με σκορ 2-0.

Θυμηθείτει την εξέλιξη της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_DOXA_XANTHI{/akamai}

Νίκη στο ρελαντί για την Ξάνθη (photos+videos)



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved