«Αστέρας» Ευρώπης οδηγεί τον ΟΦΗ (photos+videos)

«Αστέρας» Ευρώπης οδηγεί τον ΟΦΗ (photos+videos)

Με πρωταγωνιστές τους Σίσιτς και Παπουλή, ο ΟΦΗ «καθάρισε» με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» και με δύο παιχνίδια λιγότερα χτυπάει την πόρτα της πρώτης πεντάδας, που οδηγεί στα play offs. Στη νίκη επί του Ολυμπιακού έδειξε ότι έμεινε η ομάδα της Τρίπολης.

{textlink02}

O Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με σχήμα 4-3-3 και τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας, τον Γαλανόπουλο στο δεξί άκρο, τον Μπουλούτ στο αριστερό, τους Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Σουμπίνιο στη μεσαία γραμμή, τον Μάντζιο στην κορυφή της επίθεσης, με τον Παπουλή στα δεξιά και τον Σίσιτς στα αριστερά.

Από την άλλη πλευρά, ο Σάκης Τσιώλης παρέταξε τον Αστέρα με σύστημα 4-1-4-1 και τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια, τους Πουλίδο, Μπαρτολίνι στο κέντρο της άμυνας, τον Τσαμπούρη στα δεξιά, τον Φορμίκα στα αριστερά, τον Χουανίτο μοναδικό αμυντικό χαφ, τους Ροτζέριο και Αλβάρες πιο μπροστά του, με τον Ουσέρο στα δεξιά, και τον Ράγιος στα δεξιά, ενώ μοναδικό προωθημένος ήταν ο Περόνε.

Ο ΟΦΗ είχε καλύτερη κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο, με τους Παπουλή και Σίσιτς να προσπαθούν να βρουν τον Μάντζιο. Ωστόσο, οι δύο πλάγιοι του Αστέρα, Τσαμπούρης και Φορμίκα, είχαν κλείσει καλά τους δύο ακραίους της κρητικής ομάδας, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην φτάνει στον επιθετικό του ΟΦΗ.

Αντίθετα, ο Αστέρας προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ενώ από το 36' και μετά, με την είσοδο του Μπρέσκα αντί του Ουσέρο έγινε πιο δραστήριος και απείλησε με μεγαλύτερες αξιώσεις την εστία του Κάρολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κρητική ομάδα μπήκε πιο δυνατά και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ και πολύ γρήγορα και στην ουσία στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο. Σκόρερ ήταν ο Σίσιτς, ο οποίος στο 50' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χακόμπο, μετά από σέντρα του Παπουλή.

Ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησε στο 56' να κάνει πιο επιθετικό τον Αστέρα, βγάζοντας τον Αλβάρες και περνώντας στη θέση του τον Χούλι. Ωστόσο, πριν καλά καλά οι παίκτες πάρουν τις θέσεις τους στο γήπεδο, ήρθε το 2-0 για τον ΟΦΗ.

Πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι με το πρώτο γκολ. Ο Παπουλής εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Χακόμπο στο φάουλ του Σίσιτς και με κοντινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Από το 66' ο Αστέρας τα έπαιξε όλα για τη νίκη, καθώς ο Τσιώλης επέλεξε να παίξει με δύο επιθετικούς, καθώς έβγαλε από το γήπεδο τον Ράγιος και πέρασε τον Μπακασέτα δίπλα στον Περόνε.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Αντίθετα, ο Ζόρντι Λόπες στις καθυστερήσεις με ωραίο απευθείας σουτ, μετά από σέντρα του Χόρχε Λόπες, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_OFI_ASTERAS_031211{/akamai}

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ

«Αστέρας» Ευρώπης οδηγεί τον ΟΦΗ (photos+videos)



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved