Αστρολογία για όλους, Ταρό για όλους και όλοι στη μεγάλη γιορτή!

Αστρολογία για όλους, Ταρό για όλους και όλοι στη μεγάλη γιορτή!

Με μια διαφορετική εκδήλωση σε άκρως φιλικό κλίμα παρουσιάστηκαν τα επτά νέα βιβλία της εκδοτικής εταιρίας «Ερεχθηίδα». Καθηγητές της Αστρολογίας, Αστρολόγοι, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολλοί και καλοί φίλοι του ομίλου D.P.G. Group of Companies στον οποίο ανήκει και η Ερεχθηίδα, βρέθηκαν στον πολυχώρο «7» της Αργυροπούλου στην Κηφισιά και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους ίδιους τους συγγραφείς την παρουσίαση των πονημάτων τους.

 

«Τα Μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας» της κας Δέσποινας Γιαννακοπούλου

Η κα Δέσποινα Γιαννακοπούλου, συγγραφέας του βιβλίου «Τα μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας» μίλησε για το βιβλίο της, που εκδόθηκε σε νέο χρηστικό σχήμα, λύνοντας πάρα πολλές απορίες.

Τα «Μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας», αποτελούν ουσιαστικά τη... φυσική συνέχεια ενός πολύ δημοφιλούς έργου της συγγραφέως, που έχει ως τίτλο «Ωριαία Αστρολογία - Τα χαμένα κλειδιά».

Τα «Μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας» είναι ένα έργο που σκοπό έχει να εξοικειώσει τους σύγχρονους αστρολόγους με την θεωρία και την πρακτική της ελληνιστικής αστρολογίας. Παρά το εξειδικευμένο του βιβλίου αυτού, ο καθένας μπορεί να το διαβάσει με άνεση και να μπει στα μυστικά που σε προϊδεάζει ο τίτλος.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι υπόλοιποι συγγραφείς, οι οποίοι και μίλησαν ο καθένας για το βιβλίο του.

«Ταρό για Όλους» της κας Νίας Θεοφανίδου

Το βιβλίο «Ταρό για Όλους» προσπαθεί να ρίξει όσο γίνεται περισσότερο φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό. Στόχος του είναι όσοι ήδη το γνωρίζουν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από τις περιγραφές και τις ερμηνείες των καρτών και όσοι έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί του, να το αγαπήσουν και να κατανοήσουν τη δύναμη και τη λειτουργία του. Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα ταμπλό ριξίματος και 78 πρωτότυπες κάρτες που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτό, οι οποίες όχι μόνο αποκωδικοποιούν σε βάθος τη μυστική γλώσσα των συμβόλων του Ταρό, αλλά το συνδέουν και με την αστρολογία όπου κάθε κάρτα συσχετίζεται με κάποιο από τα τέσσερα στοιχεία, τους πλανήτες και τα ζώδια.

«Αστρολογία του 21ου Αιώνα» του κ. Γιάννη Ριζόπουλου

Ο Άνθρωπος-δημιουργός και οι κοσμικές επιρροές. Στην πρώτη και την δεύτερη ενότητα του βιβλίου, με την χρήση των κλειδιών της Ψυχολογικής Αστρολογίας αποκαλύπτεται ο άνθρωπος-δημιουργός που συναγωνίζεται με την μοίρα του γνωρίζοντας καλύτερα τις δυνατότητες του και εφαρμόζοντας τελικά την δική του αλήθεια. Τίποτε μεν δεν είναι τυχαίο, αλλά ούτε και προκαθορισμένο, αφού εμείς είμαστε οι παρατηρητές-αστάθμητοι παράγοντες που επηρεάζουμε το αποτέλεσμα και κάθε απόφαση που παίρνουμε χαράζει ένα διαφορετικό μέλλον. Η εξέλιξη της Συνειδητότητας και το πώς αυτή αποτυπώνεται στον ζωδιακό είναι το αντικείμενο της τρίτης ενότητας, με συμπεράσματα που επιβεβαιώνουν, συμπληρώνουν, αλλά και αμφισβητούν κάποιες από τις κλασικές αστρολογικές παραδοχές. Η τέταρτη ενότητα ανιχνεύει το αποτύπωμα των μεγάλων συνόδων στην εξέλιξη του πολιτισμού, ορίζοντας παράλληλα τις κοσμικές συνισταμένες της εποχής μας, το δυναμικό πλαίσιο δηλαδή, μέσα στο οποίο καλούμαστε να δράσουμε.

«Το Σταυροδρόμι της Αστρολογίας» του κ. Γιάννη Ριζόπουλου

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο ερμηνείας που γεφυρώνει την ανατολική με την δυτική σκέψη, τη μοίρα με την ελεύθερη βούληση και αλλάζει άρδην το αστρολογικό τοπίο. Χρησιμοποιώντας μόνον τις κύριες όψεις και τις βασικές πλανητικές ιδιότητες, αυτές που γνωρίζει κάθε σπουδαστής της Αστρολογίας, χωρίς ασυνεπή «άλματα» και «τραβηγμένες» ερμηνείες, το ωροσκόπιο αποκτά μια ρεαλιστική διάσταση, ανταποκρινόμενο σε γεγονότα και καταστάσεις που δύσκολα αποκαλύπτονται από μια παραδοσιακή προσέγγιση. Δεκαπέντε γνωστές προσωπικότητες, εννέα γεγονότα που έμειναν στην Ιστορία και το ωροσκόπιο της Ελλάδος, αποτελούν το πεδίο εφαρμογής της «ιδιοσυναστρίας» σε αυτήν την πρώτη έκδοση, ωστόσο το «μαγικό» στοιχείο της Συνθετικής μεθόδου είναι ότι έχει εμφανή αποτελέσματα στην συντριπτική πλειοψηφία των ωροσκοπίων. Ονόμασα την Συνθετική μέθοδο «Ο Ελληνικός δρόμος» γιατί ενώνει δύο αντιλήψεις, με τον ίδιο τρόπο που ο τόπος μας, αιώνες τώρα, είναι το χωνευτήρι των πολιτισμών.

«Μαθήματα Ερωτικής Αστρολογίας» της κας Βασιλικής Κόντη

Το θέμα των προσωπικών μας σχέσεων είναι πολύ πιο πολύπλοκο στις μέρες μας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί καταναγκαστικό γεγονός, αλλά προϊόν αμοιβαίας αγάπης, κατανόησης και προπάντων ελευθερίας. Με απλά βήματα και παραδείγματα από διάσημους έρωτες της Ιστορίας συμπεριλαμβάνει στις μεταξύ σχέσεις των ανθρώπων και σημεία – κλειδιά, όπως το Vertex ή αλλιώς μεταφυσικός ωροσκόπος, τους αστεροειδείς Έρως και Ψυχή τη Μαύρη Σελήνη και άλλους καρμικούς δείκτες που αποκαλύπτουν όχι μόνο το είδος και την ποιότητα της σχέσης, αλλά και την κατεύθυνση που θα πάρει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Δείκτες Γάμου ή διαζυγίου, καρμικές σχέσεις πάθους που δεν οδηγούν όμως πουθενά, σεξουαλική έλξη και καθόλου συναίσθημα, πίστη και απιστία, ανίχνευση των δεικτών μιας μακροχρόνιας ή μιας one night stand σχέσης είναι κάποια από τα θέματα που καταπιάνεται να καθοδηγήσει τους μελετητές της Αστρολογίας ώστε να αντιληφθούν τα σενάρια της ερωτικής ιστορίας που η μοίρα διάλεξε γι’ αυτούς ή απλά οι συνθήκες μιας κοσμικής αναγκαιότητας, προκειμένου να εξελιχθούν σαν άτομα και σαν ψυχές… Πέραν τούτου ποιος είναι αυτός που στα πρωταρχικά βήματα μιας σχέσης του, δεν θα ήθελε να ανακαλύψει από νωρίς τη δυναμική της, να αποκαλύψει τα δυνατά σημεία ή αντιθέτως τα μειονεκτήματα και να της δώσει όσο είναι δυνατόν φυσικά, τις δυνατότητες για να προχωρήσει; Μαθαίνοντας Αστρολογία μαθαίνουμε τον Εαυτό μας! Και επειδή οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν μόνο μέσα από τις προσωπικές τους σχέσεις, κάθε προσπάθεια έρευνας και μελέτης ανεβάζει τις προοπτικές επίτευξης κι επιτυχίας.

«Αστρολογικές Αναμνήσεις στο Boudoir» της κας Κατερίνας Σαλωνίκη

Στο βιβλίο αυτό τα κείμενα είναι ανεπεξέργαστα, διατηρώντας την αυθεντικότητα της στιγμής. Αποτελείται ουσιαστικά από 3 ενότητες. Στο πρώτο μέρος, συμπεριλαμβάνονται κείμενα που περιέχουν θεωρητικές αστρολογικές αναφορές και κάποια χιουμοριστικά κείμενα, που συνδυάζουν τα ζώδια με διάφορες δραστηριότητες. Συνεχίζοντας στο δεύτερο μέρος, υπάρχει η ανάλυση 32 ωροσκοπίων διασήμων, από το χώρο της αστρολογίας, της τέχνης και των γραμμάτων, της πολιτικής και της show biz. Τελειώνοντας, αναφέρεται σε συναστρίες διάσημων ζευγαριών, που οι σχέσεις τους άφησαν εποχή. Ο τίτλος του βιβλίου είναι εμπνευσμένος από το γαλλικό «boudoir», ένας χώρος που φιλοξενούσε εκτός από την περιποίηση των γυναικών και την ιδιωτική τους ζωή, ενώ μεταγενέστερα επεκτάθηκε σε ένα διακριτικό χώρο, με περισσότερες εκφάνσεις και για τους άνδρες. Αλλά και η ίδια η αστρολογία χαρακτηρίζεται από μια ιδιωτική πλευρά, η οποία πηγαίνει πολύ βαθιά, διεισδύοντας στο χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου.

«Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik» του κ. Karl-Heinz Ottinger

Η Uranian είναι αναμφισβήτητα η Αστρολογία του 21ου αιώνα και θα επεκταθεί και πέρα από αυτόν. Εξαιρετικά απλή, απαλλαγμένη από ερμηνείες κατά το δοκούν δίνει στον ενδιαφερόμενο-μελετητή μέσα σε εξαιρετικά σύντομο διάστημα να κατέχει τα μυστικά της πρόβλεψης του μέλλοντος. Μέσα από το βιβλίο «Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik-Uranian Astrology» θα καταλάβετε πως διδασκόμενοι αυτόν τον νέο αστρολογικό λογισμό θα μπορείτε να προβλέψετε με ακρίβεια αυτό που επιθυμείτε. Μέσα όμως από αυτό το βιβλίο θα μπορείτε να βρείτε τις προβλέψεις – τον τρόπο και τις επιβεβαιώσεις. Ποτέ η Αστρολογία δεν ήταν πιο απλή και σίγουρη. Ο Karl-Heinz σας δείχνει τον δρόμο να γίνετε οι αστρολόγοι του εαυτού σας.



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved