Mon dieu! Στον… Pateraz ο Σισέ!

Mon dieu! Στον… Pateraz ο Σισέ!

Τζεσικόπουλα what’s up!

Επιτέλους επέστρεψε ο Σισέ και τα πληκτρολόγια και η έμπνευση (και όχι μόνο) της υπογράφουσας πήραν φωτιά! Στην πυρά... λοιπόν!

Δεν έδωσα ούτε στοίχημα να φανταστείτε την περασμένη εβδομάδα αγαπουλίνια μου γιατί μου κόπηκε η ανάσα με το νέο ότι ο Σισέ παίρνει το πρώτο (…αεροπλάνο) κι έρχεται. Για όσους «ασθενείς» έχουν ασθενή μνήμη να θυμίσω ότι στο χόρτο με τον Παναθηναϊκό μπορεί να σκόραρε αλλά από την… εξέδρα έχει το σύνδρομο «καγκελώνω».

Πάλι καλά η Σελε-ΠΑΟ (.. ένεκα των χορευτικών) πήρε το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, που έκανε κρύοοοο, κι εγώ φορούσα αυτόν τον trendy πράσινο Χριστουγεννιάτικο σκούφο, που τον αγόρασα πριν το ματς γιατί αν έσκαγα με τον κόκκινο σκούφο μου, θα… έφευγα σαν το Τσάκα! Αχ! Αγάπες μου έρχονται… Χριστούγεννα, πρέπει να μπoύμε σε mood!

Αλλά εγώ, θα σας τα πω όλα… θα σας πω ότι ο Γάλλος (όχι παρτενέρ πλέον) έχει μετανιώσει τόσο με τη μεταγραφή του εκεί στους γραφικούς της Λάτσιο, που σε λίγο το Ρώμη-Αθήνα θα είναι μισό… πούρο δρόμος! Εύκολα.. πολύ εύκολα..Και μιας και είπα πούρο… το πιάσατε για το πού θα αναφερθώ;;; Μα… στην καψούρα μου!

Πριν καν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, μην σας πω πριν καν αρχίσει… η γλυκύτατη σύζυγος του Σισέ, η φίλη μου η Τζουντ ενημέρωσε μέσω του twitter: «Lady Jude Cisse: Ah hubby is going 2 visit The Pateraz family now, I miss the gorgeous & loyal Mrs Pateraz ☺».

Για όσους έχουν θέμα με τα αγγλικά, εγώ κάνω και μετάφραση δεν είμαι σαν εκείνους στο Dancing On Ice που μόνοι τους τα λένε ελληνικά και μόνοι τους τα ακούνε! Λοιπόν, Αγαπούλες σε ελεύθερη μετάφραση: «Ο αντρούλης μου θα πάει στο σπίτι της Πατερικής φαμίλιας, μου λείπει η πανέμορφη και πιστή κυρία Πατέρα»! Δηλαδή, μωρά μου, δηλαδή που λέει και η Έλενα η Παπαρίζου… ο Τζιμπρίλ έφυγε 5 λεπτά νωρίτερα για να πάει να δειπνήσει με τον αγαπημένο ΤΕΩΣ πρόεδρο αυτής της έρμης ΠΑΕ.

Βέβαια… ήταν και τυχερός ο Γάλλος που δεν έμεινε να πέσει πάνω και στην αποδοκιμασία του Τσάκα από τους οπαδούς!!! Όχι τίποτε άλλο αλλά ο Σισέ είναι και δίκαιος και θα έπαιρνε αμέσως το μέρος του Βλάση για… υποστήριξη, οπότε πάλι καλά που ΤΥΧΑΙΑ τον είχαν ειδοποιήσει να μην πέσει πάνω τους! ΑΠΑΠΑΠΑΠΠΑΠΑ… γεμάτη αντιφάσεις είναι αυτή η στήλη αλλά αυτός ο Σύλλογος είτε κερδίζει και είναι πρώτος είτε χάνει και είναι πρώτος, είτε είναι τελευταίος έχει ένα μοναδικό τρόπο να τρώγεται! Τςςςς…

Φυσικά και είναι αυτονόητο ότι η Jessica… βρήκε αμέσως ένα από τα άλλα δυο τραγούδια που παρουσιάστηκαν στο ΟΑΚΑ αφού οι ρίζες της εκ Βραζιλίας της το επιτρέπουν να έχει πρόσβαση σε οτιδήποτε τρελό ή απαγορευμένο (όπως το βίντεο του Ρόνι τις προάλλες).

Το «Danza Kuduro» είναι ένα από τα κομμάτια που έχουν «κλέψει» τη χορογραφία του τα Φερεϊρόπουλα!Ωστόσο, σας επέλεξα… μια παρωδία στην οποία έπεσα καθώς «ψαχνόμουν» για χάρη σας:

ΥΓ1. «ΑΕΚ εδώ… ΑΕΚ… εκεί και δεν πληρώνω τη ΔΕΗ…», νέο σύνθημα! ΑΓΑΠΩ!

ΥΓ2. Πρώτη ήττα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και βγήκαν τα «βαμπίρ» της υπερ-δημοσιογραφίας! Jesus… μην τους συγχωρήσεις στο τέλος της χρονιάς!

ΥΓ3. Τελικά ο αδερφός Ροναλντίνιο… δεν το διέψευσε το… παίξιμο! Εμ… κάτι ξέρει η στήλη!

ΥΓ4. Πάντως μέχρι στιγμής όλες οι μεγαλοομάδες για πριμ και χρωματιστά άλογα μιλάνε αλλά ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τη διαφορά!!! Money… money… money…

ΥΓ5. Στη βασική φωτό σας… δείχνω την τελευταία εμφάνιση της φίλης μποντιμπίλντερ (Παναγία μου), πλέον, Τζόντι Μαρς αλλά να σας εγώ την προτιμώ όπως… παλιά (photo gallery)! Εσείς;

Αισθάνομαι ότι… είπα πολλά, τα υπόλοιπα… έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα να τα «σκίσουμε» παρέα!

Φιλιά καυτά!

JESSICA!

jessica@onsports.dpg.gr



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved