Δεν έκανε… σεφτέ ο Ηρακλής (photos)

Δεν έκανε… σεφτέ ο Ηρακλής (photos)

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής παραμένει ο Ηρακλής που γνώρισε σήμερα την ήττα μέσα στο Καυταντζόγλειο από τον Αχιλλέα Τριανδρίας με 0-2.

Εκανε έτσι το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στον 2ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, καθώς μετρά ήδη μία ήττα (τη σημερινή), μία ισοπαλία (Νέα Καλλικράτεια) και ένα παιχνίδι που έχει διακοπεί (Εθνικός Νέου Αγιονερίου), ενώ έχει αναβληθεί ο αγώνας του με τον Ολυμπιακό Κυμίνων.

Αντίθετα, ο Αχιλλέας Τριανδρίας έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τη σημερινή να είναι η τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα σε τέσσερις αγώνες και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, ενώ αντίθετα ο Αχιλλέας ήταν αποτελεσματικός και μετουσίωσε σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που πραγματοποίησε.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο είχε δύο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τη μία μάλιστα απ ‘ αυτές στο πρώτο μόλις λεπτό του αγώνα εντυπωσιακή, αναγκάζοντας τους αμυντικούς του Αχιλλέα να αποκρούσουν πάνω στη γραμμή σουτ του Τσιλιανίδη. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Πόπτσης πιάνει κεφαλιά που όμως έφυγε άουτ. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία του,όμως, o «Γηραιός» την έχασε στο 20ό λεπτό, όταν ο Μαυρίδης βρήκε τον Σαράφογλου, το σουτ του οποίου προσέκρουσε στο δοκάρι. Η μπάλα έφτασε στον Ποζίδη που πραγματοποίησε νέο σουτ που έφυγε μόλις άουτ.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του έπεσε και ο Αχιλλέας άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (43') ο Δημογκίκας εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της αμυντικής γραμμής του «Γηραιού» άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Σα να μην έφτανε αυτό, έξι λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου (51') ο Αχιλλέας πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Μυλωνά. Ο παίκτης της ομάδας της Τριανδρίας δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Ξανθόπουλο και δεν λάθεψε απέναντι από τον Αθανασιάδη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή και «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους και διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

O Hρακλής μετά το γρήγορο δεύτερο γκολ δεν κατάφερε να συνέλθει, του έλειψε το καθαρό μυαλό και έτσι οι προσπάθειές του να μειώσει το σκορ ήταν χωρίς αποτέλεσμα.

Η καλύτερη ευκαιρία του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα δοκάρι του Γαλάνη στο 66ο λεπτό του αγώνα.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αθανασιάδης, Φοιτάς (78΄ Σαμπανίδης), Ποζίδης, Ηρακλής, Πόπτσης, Γαλάνης (73΄ Τριανταφυλλίδης), Μαυρίδης, Καρανδρέας, Τσιλιανίδης, Σαράφογλου, Κρυστάλλης (46΄ Παπαστεργίου).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ: Μπογδάνος,, Λιάρος, Χαρίσης, Πανίδης, Παπαδόπουλος, Τσακαλίδης, Μακρής (36΄ Τούνιος), Δημογκίκας, Μυλωνάς (75΄ Ιωσηφίδης), Ξανθόπουλος, Βακουφάρης.

* Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν τον αγώνα στη μνήμη δύο οπαδών του Ηρακλή που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

* Κάγκελα ύψους δύο μέτρων είχαν υψωθεί μπροστά από τα επίσημα.

* Ενταση επικράτησε στο 60ό λεπτό όταν παρουσιάστηκε κινητικότητα στο πέταλο, με αποτέλεσμα να τρέξουν προς τα εκεί πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν αντικείμενα προς την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων.



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved