Στον ίδιο Εργο-τέλη… θεατές! (photos+videos)

Στον ίδιο Εργο-τέλη… θεατές! (photos+videos)

Τι και αν στο τέλος καρδιοχτύπησε μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή του για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική αφού ο Σαρρής έκανε τα εύκολα... δύσκολα, ο Εργοτέλης αξιοποίησε για μία ακόμα φορά το «Παγκρήτιο» φθάνοντας σε ένα πολύτιμο τρίποντο επί του ΠΑΣ με 2-1, χάρις σε τέρματα του Φραγκουλάκη (15΄) και Κώτσιου (63' αυτ.). Ο Μπακαγιόκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 80’ .

{textlink02}

Ούτε… παραγγελιά να είχε κάνει την αναμέτρηση ο Εργοτέλης, ο οποίος θέλοντας να… σβήσει την απογοήτευση από την ήττα κόντρα στην Κέρκυρα και τις δικαιολογημένες  μουρμούρες για τη διαιτησία που τη συνόδεψαν, φιλοξενούσε στο Παγκρήτιο έναν  ΠΑΣ που δεν… δαγκώνει μακριά από τους «Ζωσιμάδες» (έχει κατακτήσει μόλις έναν βαθμό εκτός έδρας από τους 9 που έχει στο σακούλι του).

Όχι ωστόσο πως οι μέχρι πρότινος συγκάτοικοι τους Κρητικοί τα πάνε καλύτερα εκτός έδρας (έχουν την ίδια συγκομιδή), ωστόσο το Παγκρήτιο - έστω και άδειο - φέτος δίνει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Καραγεωργίου οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό το τρίποντο… αναπνοή που θα τους εδραίωνε στις θέσεις όπου φυσά αέρας σωτηρίας και ό,τι ήθελε προκύψει!

Ο Φραγκουλάκης έτσι, πριν καν καλά καλά… ιδρώσει η πρώτη φανέλα, υποχρέωνε εκείνη του Φεγκρούς να ανεμίσει στον ουρανό της εστίας του βγάζοντας με τα… νύχια το δυνατό σουτ του μόλις έξι δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα!

Παίρνοντας με το καλημέρα τα ηνία της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έγιναν το απόλυτο αφεντικό της, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ξεδιάντροπα τις προθέσεις τους! Αυτές δεν ήταν άλλες από το να στρογγυλοκαθίσουν στον βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη διαφύλαξη των νώτων τους! Ο Φραγουλάκης ωστόσο, από τη στιγμή που οι Γιαννιώτες δεν πήραν σοβαρά την απειλή του, αποφάσισε να τους… ξεβολέψει κάνοντας την πράξη! Με τη συμπλήρωση έτσι 15 λεπτών ο Μπούντιμιρ του έστρωνε με την… αερόσολα και αυτός με δυνατό σουτ έβαζε σε θέση οδηγού τον Εργοτέλη, στέλνοντας την μπάλα να «κουρνιάσει» στην αριστερή γωνία του Φεγκρούς.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, παρά το γεγονός πως ο Εργοτέλης διατηρούσε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αυτή δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας αφού οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν στην κατοχή τους την μπάλα λιγότερο χρόνο από τον μισό που έδειχνε το χρονόμετρο του γηπέδου! Κάπου εκεί όμως (35΄) οι φιλοξενούμενοι που μέχρι τότε έβγαιναν στην επίθεση με συχνότητα… 29ης Φεβρουαρίου, έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με τον Βίλα ωστόσο να καθυστερεί χαρακτηριστικά δίνοντας την ευκαιρία στον Γιαλούση - αφού βάλει το πόδι του στο πλασέ του Αλβανού - να στείλει την μπάλα στα ασφαλή χέρια του Καβουσάκη.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν δημιουργήθηκε ούτε υποψία ευκαιρίας με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν με… υπνωτισμό ακόμα και τα καρεκλάκια και πάνω που οι τηλεθεατές άρχισαν να φλερτάρουν είτε με το τηλεκοντρόλ, είτε με τον Μορφέα – αφού ούτε με την έναρξη του δεύτερου μέρους άλλαξε κάτι – το κεφάλι του Κώτσιου στο 63΄ βρέθηκε σε λάθος θέση τη σωστή  στιγμή, στέλνοντας άθελά του στην μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη.

Από τη στιγμή όμως που ο Λεάλ λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη του Εργοτέλη βρίσκοντας απέναντι του το οριζόντιο δοκάρι που συμμάχησε με τον Φεγκρούς στο 75΄, πέντε λεπτά αργότερα ήταν το πόδι του Σαρρή που βρέθηκε σε λάθος θέση, ξαπλώνοντας τον Μπακαγιόκο μέσα στην περιοχή του Καβουσάκη. Ο αμυντικός του Εργοτέλη, όχι μόνο έδωσε την ευκαιρία στον Ιβοριανό αφού στήσει τον Εργοτέλη να έντεκα βήματα να τον εκτελέσει βάζοντας και πάλι τον ΠΑΣ στον αγώνα, αλλά τρία λεπτά αργότερα είδε με δεύτερη κίτρινη τον δρόμο προς τα ντουζ, προσδίδοντας μια άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση. Οι απέλπιδες προσπάθειες ωστόσο των φιλοξενούμενων να αποδράσουν με τον βαθμό της ισοπαλίας δεν απέδωσαν καρπούς, παίρνοντας έτσι για μία ακόμα φορά τον δρόμο της επιστροφής στα Γιάννινα χωρίς βαθμό στις αποσκευές τους…

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_ERGOTELIS_GIANNENA_261111.flv{/akamai}

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης πατώντας εδώ

Στον ίδιο Εργο-τέλη… θεατές! (photos+videos)

Unsupported video


Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved