Σαν στο... σπίτι τους οι «πράσινες» στο Ρέντη (photos)

Σαν στο... σπίτι τους οι «πράσινες» στο Ρέντη (photos)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το κλειστό του Ρέντη με 3-0 σετ για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών, συνεχίζοντας τις... περσινές του συνήθειες.

Το θέαμα και η ποιότητα είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν το βράδυ της Παρασκευής και δεν έκαναν τον κόπο να… περάσουν από το κλειστό του Ρέντη. Αυτό ουδόλως απασχολεί πάντως τον Παναθηναϊκό, που πέρασε εύκολα από την έδρα του Ολυμπιακού, παίρνοντας «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Η Κωνσταντίνου ήταν η καλύτερη παίκτρια του γηπέδου, κουβαλώντας το βάρος της επίθεσης των «πρασίνων», τη στιγμή που η Ρομάνια… ανταγωνιζόταν στην απέναντι πλευρά του φιλέ τη Νοσέκοβα στις άστοχες προσπάθειες.

Αν και πρωτάρα σε ντέρμπι «αιωνίων», η Κύπρια πήρε την ομάδα της από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη, στο πρώτο δύσκολο ματς του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα.

Τον ίδιο ρόλο προσπάθησε να παίξει η Νοσέκοβα για τον Ολυμπιακό, στην αρχή τουλάχιστον του αγώνα, δεν άργησε όμως να βγει εκτός ρυθμού, χωρίς να έχει την απαραίτητη βοήθεια από τη Σίμανιτς. Οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν ένα ολόκληρο σετ στον αντίπαλο χωρίς να χρειαστεί να τον κουράσουν, από δικά τους λάθη.

Αδυναμία να διατηρήσει το πάνω χέρι

Ο Τέλης Σωτήρχος είδε την ομάδα του να ξεκινάει καλά, αλλά μετά το 21-21 να… κοιμάται. Ένα σερί 4-0 για τις φιλοξενούμενες τέλειωσε το σετ υπέρ του Παναθηναϊκού, ενώ η αδυναμία να διατηρήσει το προβάδισμα και να αντιδράσει στοίχισε στον Ολυμπιακό και στο β΄ σετ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 10-5, αλλά κάπου εκεί τα… φώτα έσβησαν, με τις «πράσινες» να κάνουν το 12-12 και, με τη βοήθεια των «ερυθρόλευκων» λαθών, το 14-21.

Με την ψυχολογία στα ύψη από το 2-0 στην αντίπαλη έδρα, ο Σπύρος Χουντουμάδης ήξερε ότι και η φετινή επίσκεψη στο κλειστό του Ρέντη θα τον έβρισκε νικητή.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

-Χουντουμάδης: «Μας δίνει δύναμη»

-Τ. Σωτήρχος: «Δώσαμε λιγότερο από το 50%»

-Μυλωνά: «Σε όσους μας έχουν ξεγραμμένες»

-Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ηγέτης»

-Μακρόπουλος: «Μας κάνουν υπερήφανους»

Τα σετ: 21-25, 17-25, 22-25.

Ολυμπιακός (Τέλης Σωτήρχος): Κοσμά 1 (1/11 επ., 54% υπ.), Σίμανιτς 5 (4/15 επ., 1 μπλοκ), Γιακουμή 8 (1 άσος, 7/8 επ.), Νοσέκοβα 16 (14/24 επ., 29% υπ., 2 μπλοκ), Χριστοδούλου 3 (1/1 επ., 2 μπλοκ), Δηλαβέρη (λ, 44% υπ.), Μπουζουνιεράκη

Παναθηναϊκός (Σπύρος Χουντουμάδης): Κωνσταντίνου 14 (14/20 επ., 46% υπ.), Νιέβα 6 (2 άσοι, 3/13 επ., 1 μπλοκ), Γιουράνι 14 (14/28 επ.), Χατζηνικολάου 7 (1 άσος, 4/9 επ., 2 μπλοκ), Καρπουζά 5 (1 άσος, 3/9 επ., 1 μπλοκ), Φερέιρα 2 (1/2 επ., 1 μπλοκ), Μυλωνά (λ, 29% υπ.), Χριστοδούλου 1 (1 άσος), Κουτσιβίτη

Θυμηθείτε το LIVE:

{coveritlive}4e802e564a{/coveritlive}



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved