Ροναλντίνιο… ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!

Ροναλντίνιο… ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!

Ποιο ραντεβού για τον Ροναλντίνιο;! Φέρτε τον… χτες στην Ελλάδα αφού όπως και να το κάνουμε το ταλέντο του είναι «ικανοποιητικά» ΜΕΓΑΛΟ σε εποχές δύσκολες και ξενερουά… Όσοι διαβάσετε το κείμενο τα μεσάνυχτα καλώς, γιατί μετά θα πρέπει  να «αυτοκαταστραφεί»!

Τζεσικόπουλα… ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, καλησπέρα!

Τι σηματάκι να βάλω… «Χ» ή «ΧΧΧ»! Ψάχνω κι εγώ ολημερίς κι ολονυχτίς στα βραζιλιάνικα ιστολόγια να βρω πληροφορίες για το Τσακο-ραντεβού αλλά και για τη ζωή του «Ρόνι» γιατί θέλω να σας καλύπτω αγαπούλες μου στα πάντα… θέλω να σας δίνω το κάτι παραπάνω!Αλλά ποιος να μου το έλεγε ότι από τις απλές πλην αποκλειστικές ειδήσεις του Onsports, τύπου «γυρίζει το… μπιφτέκι ο κ. Στεφάν», που σε κάποιους άνοιξαν την όρεξη και παρήγγειλαν κοψίδια και σε κάποιους άλλους… κίνησαν την περιέργεια για ανωμαλίες (άκουσον άκουσον τι κάνει ένα μπιφτέκι!), θα έπεφτα πάνω στον Ροναλντίνιο τσίτσιδο;;;;;! Άτιμο ιντερνέτ… με ξεσήκωσες νυχτιάτικο!

Ο σαρδανάπαλος… ήταν σε βίντεο και χαμογέλαγε σας λέω (αλλά δεν μου επιτρέπεται να σας το δείξω το βίντεο) και… «έπαιζε» αλλά δεν έπαιζε με μπάλα ποδοσφαίρου-ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΑΟΥ! Καταγγέλλω ότι αυτά τα βίντεο βγαίνουν «τσουπ» από μόνα τους και πόσο μάλλον όταν η υπογράφουσα ότι τη ρωτήσει αυτό το μαραφέτι, του λέει «ENTER». Περάστε κόσμε!

Το βιντεάκι δεν είναι σοκαριστικό, όχι. Σοκολατένιο είναι και τον δείχνει αραχτό και χαλαρό να κάνει Cyber Sex, άντε ας το πω ευγενικά. Τώρα να σας πω… δεν το βάζω το χέρι μου στη φωτιά μωρά μου! ΟΧΙ! Δεν ξέρω αν πληκτρολογεί παράλληλα και σε i-pad και λέει στον Τσάκα πόσα θέλει! Απαππαππαπαπα… διαστροφή σκέτη είμαι.

Διάρκεια σας είπα; Το βιντεάκι είναι 7’ 37’’ και δεν τελείωσε κιόλας (το βιντεάκι υποθέτω)! Οπότε, το συμπέρασμα είναι το εξής: «Ρόνι αγόρι μου αν είσαι εσύ στο βιντεάκι επιβεβαίωσε το;;;;;» γιατί τότε ο Βλάσαρος έχει υποχρέωση για μια ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφή για να έχουμε και εμείς οι gossip-ιάρες γκόμενες να ασχολούμαστε… Θα γίνει του Ρόνι το κάγκελο Αγαπούλες και ας μην κλωτσήσει ούτε ένα λεπτό το τόπι!!!

Δεν περιγράφω άλλο… απλά σας βάζω ένα βαρύ καψουροτράγουδο με νόημα αφού σε αυτό το blog «ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ»:

ΥΓ1. Ρε, Μητσάρα αγόρι μου… τον Α-ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΤΟ έχεις κι εσύ! Τους Mαλαγά… «μ…σες» θα έλεγε ο οποιοσδήποτε!

ΥΓ2. Το πρώτο ελληνικό γκολ πέτυχε ο Φέτφα για τον Ολυμπιακό. Πού ‘σαι Καραϊσκάκηηηηηη!!!

ΥΓ3. Τα περί μοντάζ (ανόητοι λέει οπαδοί θέλουν να τον εκδικηθούν;) θα τα δεχτώ μόνο εφόσον ο Τσάκας κάνει δήλωση-διάψευση και ο Παναθηναϊκός βγάλει ανακοίνωση! ΤΕΛΟΣ! Γατάκια! 

ΥΓ4. Ήθελα να πω κι άλλα… αλλά μετά από αυτό το κείμενο τα λόγια είναι περιττάααααα… Πέστε για ύπνο αι αντί για κοκτέιλ, πιείτε και λίγο νερό!

Αυτάάάάά και να θυμάστε ότι τέτοιες ώρες όλα επιτρέπονται!

Φιλούρες τρελές,

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved