Ντένις, ο… τρομερός! (photos+videos)

Ντένις, ο… τρομερός! (photos+videos)

Υπάρχουν αθλητές που έγραψαν ιστορία με τα κατορθώματά τους στο παρκέ. Υπάρχει και ο Ντένις Ρόντμαν. Μία κατηγορία μόνος του!

Με εξαιρετικές επιδόσεις εντός παρκέ και προκλητικές εμφανίσεις εκτός, ο Ντένις Ρόντμαν βρήκε πρόσφορο έδαφος στο χώρο του ΝΒΑ, που γεννάει σκάνδαλα και πάσης φύσης κουτσομπολιά, για να ξεδιπλώσει τον ιδιόρρυθμο και εκκεντρικό χαρακτήρα του. Επί σειρά ετών έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια και πικάντικες ιστορίες. Και χρώμα. Πολύ χρώμα. Όπως άλλωστε είπε και κατά την είσοδό του στο Hall of Fame, μόλις τον περασμένο Αύγουστο: «Δεν έπαιξα για να γίνω διάσημος. Αυτός που βλέπετε είναι απλώς μια οπτασία που αγαπώ, ενός ανθρώπου που ήθελε να είναι γεμάτος χρώματα».

Και ξαφνικά όλοι παρέβλεψαν το εκκεντρικό ντύσιμό του και συγκινήθηκαν, βλέποντάς τον να ξεσπάει σε κλάματα. Ποιος είπε πως οι άνδρες δεν κλαίνε;..

«Εγώ, μόνο εγώ!»

Ο περιβόητος γάμος του με την Κάρμεν Ιλέκτρα, που έγινε πριν από ακριβώς 13 χρόνια, και το διαζύγιό τους μόλις εννέα ημέρες μετά είναι μόνο μία από τις πολλές ιστορίες που έχει να διηγείται ο Ρόντμαν. Το «σκουλήκι», άλλωστε, άλλαζε παρτενέρ με την ίδια ευκολία που κατέβαζε ένα ριμπάουντ στα παρκέ του ΝΒΑ. Εξ ου και δεν παραξένεψε κανέναν όταν, σε συνέντευξή του στη «Minneapolis Star Tribune», αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 2.000 γυναίκες.

Η μόνη που σοκαρίστηκε ήταν η ίδια η δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη. Συναντώντας τον τυχαία σε εστιατόριο, ενώ απολάμβανε το ρεπό της, αποφάσισε να τον πλησιάσει για να του μιλήσει. Οι τετριμμένες ερωτήσεις κούρασαν γρήγορα τον Ντένις Ρόντμαν, που πήρε την κατάσταση στα χέρια του. «Θες να κάνω κάτι για εσένα και να μιλάει για αυτό ολόκληρος ο κόσμος;», ήταν η ερώτησή του. «Έχω κάνει σεξ με 2.000 γυναίκες!», παραδέχθηκε και στην απορία της δημοσιογράφου, ποια ήταν η καλύτερη ερωτική σύντροφος ανάμεσα στην Κάρμεν Ιλέκτρα και τη Μαντόνα, απάντησε χωρίς περιστροφές: «Εγώ»!

Η Ιλέκτρα και το τσίζμπεργκερ

Η σεξοβόμβα του «Baywatch» και ο εκκεντρικός μπασκετμπολίστας παντρεύτηκαν σε εκκλησάκι του Λας Βέγκας στις 14 Νοεμβρίου του 1998. Μόλις εννέα ημέρες αργότερα ο Ρόντμαν υπέβαλε αίτηση ακύρωσης του γάμου, ισχυριζόμενος πως την ώρα της τελετής ήταν σε κατάσταση μέθης. «Αγαπάω την Κάρμεν και είμαι υπερήφανος που την παντρεύτηκα», δήλωσε το «σκουλήκι» - και μετά τη χώρισε! «Παρασύρεσαι πολύ εύκολα από τη στιγμή. Νομίζεις πως είναι κάτι ρομαντικό, αλλά μετά αναρωτιέσαι: Θεέ μου, το κάναμε όντως στο Βέγκας; Είναι όπως όταν παραγγέλνεις τσίζμπεργκερ σε φαστφουντάδικο», έγραψε στην αυτοβιογραφία της η Ιλέκτρα.

Αν και ο Ντένις Ρόντμαν δεν έκανε παρέα με το Μάικλ Τζόρνταν εκτός παρκέ, σε συνέντευξή του στο «Slam» αποκάλυψε πως τους τρεις τους τούς «συνδέει» μια ιδιαίτερη (ατυχής) στιγμή. «Ήμασταν σε ξενοδοχείο στον Καναδά, όταν ο Μάικλ μπήκε στο δωμάτιο και με έπιασε στο κρεβάτι με την Κάρμεν. Έμεινε άναυδος εκείνη τη στιγμή και μου είπε: «Μόνο εσύ!».

Το αγοράκι της Μαντόνα

Είχε προηγηθεί η θυελλώδης σχέση του με τη Μαντόνα, τρία χρόνια πριν. Η ποπ σταρ είχε μετακομίσει στο σπίτι του, στο Σαν Αντόνιο, με τις εμφανίσεις της στα αποδυτήρια των Σπερς να είναι πιο συχνές από τις φορές που έπαιρνε τότε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει. «Δεν μπορούσα να είμαι το αγοράκι της Μαντόνα. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Δεν ένιωθα ό,τι θα έπρεπε να νιώθω», είπε ο Ρόντμαν, που δεν άντεξε για πολύ τη Μαντόνα. Η σχέση τους ήταν σύντομη, αλλά στενά παρακολουθούμενη από συμπαίκτες, προπονητές και φυσικά παπαράτσι.

«Δεν ήμουν εγώ αυτός που στεκόταν έξω από τα αποδυτήρια για να φωτογραφηθεί μαζί της. Οι άλλοι παίκτες το έκαναν. Εγώ δεν την ήθελα στα αποδυτήρια. Το NBA μετέτρεψε τη σχέση μας σε τσίρκο. Οι Σπερς τη μετέτρεψαν σε τσίρκο. Οι συμπαίκτες μου την μετέτρεψαν σε τσίρκο», κατηγόρησε τους πάντες σε συνέντευξή του, αρκετά χρόνια μετά.

Λας Βέγκας, η επιστροφή

Ο ατυχής γάμος του με την Κάρμεν Ιλέκτρα στο Λας Βέγκας δεν προκαλεί δυσάρεστες αναμνήσεις στον Ντένις Ρόντμαν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η πόλη παραμένει από τους αγαπημένους προορισμούς του και μάλιστα εκεί γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά του. Στις 13 Μαΐου του 2011 διοργάνωσε πάρτι σε γνωστό στριπτιζάδικο, με τον ίδιο να υποδέχεται τους προσκεκλημένους του φορώντας γυναικείο κομπινεζόν και ζαρτιέρες, μαύρου χρώματος.

Ο Ντένις Ρόντμαν έχει τοποθετηθεί δημόσια για την ομοφυλοφιλία και τον αθλητισμό, έχοντας πει χαρακτηριστικά: «Όλοι το παίζουν σκληροί άνδρες, ζόρικοι. Υπάρχει τόση υποκρισία. Αν κοιτάξεις προσεκτικά, υπάρχουν πολλές ομοφυλοφιλικές πλευρές στα σπορ. Βλέπεις άνδρες να αγκαλιάζουν άνδρες. Να ρίχνουν ξυλιές στον κώλο. Να μιλάνε στο αφτί. Το λες στον κόσμο και σου λέει: «Δεν είναι έτσι. Πρόκειται για ανδρική συμπεριφορά». Δεν λέω πως απαραίτητα πρέπει να είσαι ομοφυλόφιλος για να λειτουργείς έτσι. Αλλά είναι τρελό, δεν το καταλαβαίνω. Οι ομάδες δέχονται ένας παίκτης να είναι ναρκομανής ή αλκοολικός, αλλά αντιδρούν όταν δεν τους αρέσει ό,τι κάνει στον ιδιωτικό χώρο της κρεβατοκάμαράς του».

Στον «αέρα» οι ιδιαίτερες στιγμές

Ο Χόρχε Σολντάνο, Αμερικανός δημοσιογράφος, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως η συνέντευξή του με τον Ντένις Ρόντμαν θα εξελισσόταν σε ακρόαση των ερωτικών περιπτύξεών του. Ο εκκεντρικός φόργουορντ θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μαϊάμι, χωρίς ωστόσο να αφήσει από τα… μάτια του την τότε σύντροφό του, Τερέζα. Αφού ακούστηκαν στον «αέρα» όσα γίνονταν στην κρεβατοκάμαρα του Ρόντμαν, αλλά και η δημόσια δήλωση της κοπέλας του για το πόσο καλά περνούν οι δυο τους, ο Σολντάνο εύλογα τον ρώτησε: «Γιατί με πήρες τηλέφωνο ενώ είσαι με το κορίτσι σου;». Το γέλιο του «σκουληκιού», αντί απάντησης, ακόμα ηχεί στα αφτιά του.

Σε… dolby surround

Περισσότερες από εκατό φορές έχει επισκεφθεί η αστυνομία το σπίτι του Ντένις Ρόντμαν, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων για ανάρμοστη συμπεριφορά και διατάραξη κοινής ησυχίας. Τον εκκεντρικό μπασκετμπολίστα, όμως, ουδέποτε τον ένοιαξε εάν προκαλεί. Όταν σε πολυτελή σουίτα του «Hotel Indigo», στο Χάμπτονς Μπέις, πάτησε κατά λάθος -όπως ισχυρίστηκε αργότερα ο εκπρόσωπός του- το κουμπί του μικροφώνου, με αποτέλεσμα να ακούσει ολόκληρο το ξενοδοχείο τι γινόταν στο δωμάτιο μεταξύ του ίδιου και των έξι γυναικών που είχε για παρέα, δεν ενοχλήθηκε. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε…

«Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τράβηξαν την πρίζα πριν ακουστούν και άλλα πιο βρόμικα λόγια», αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη «New York Post» υπάλληλος του «Hotel Indigo».

Ο Παναθηναϊκός στη σκιά του Ρόντμαν!

Ήταν 19 Ιανουαρίου του 2001, όταν ο Παναθηναϊκός θα αντιμετώπιζε στο Βίλνιους τη Λιέτουβος Ρίτας. Κι όμως κανείς στην πόλη δεν ασχολούταν με το παιχνίδι! Μόλις εκατό μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ελληνικής ομάδας, στο «The Narutis Hotel», ο Ντένις Ρόντμαν είχε περάσει ένα βράδυ του Νοεμβρίου συντροφιά με τρία μοντέλα από τη Λιθουανία.

Το περιοδικό «Style», παραμονή του αγώνα, θυμήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του «σκουληκιού», το οποίο είχε δεμένα τα μάτια κι έπινε σαμπάνια. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 80-59, αλλά κανείς στο Βίλνιους δεν ασχολήθηκε με την ήττα της Λιέτουβος, αφού το μυαλό τους είχε κλέψει ο Ντένις και τα κατορθώματά του...

Ντένις, ο… τρομερός! (photos+videos)



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved