Φουριόζα για το σερί η ΑΕΚ στο Αγρίνιο (photos)

Φουριόζα για το σερί η ΑΕΚ στο Αγρίνιο (photos)

Για μία ακόμα βραδιά ο Λεονάρντο ειχε οίστρο και με δύο γκολ οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν... λυπήθηκε την πρώην ομάδα του και πλέον η «Ένωση» σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

{textlink02}

Όσο ο Λεονάρντο βγάζει αυτή την καταπληκτική διάθεση και αισθάνεται αυτοπεποίθηση ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν έκανε... εκπτώσεις ούτε στην πρώην ομάδα του, τον Λεβαδειακό, πετυχαίνοντας δύο τέρματα που έφεραν την ΑΕΚ ψηλά στην βαθμολογία. Ωστόσο, το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, έφτιαξαν το κέφι τους και πάνε το Σάββατο (26/11) στο Αγρίνιο να παίξουν με τον Παναιτωλικό για να... τριτώσουν το καλό.

Η εικόνα του αγώνα ήταν πανομοιότυπη με αυτή του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΑΕΚ, με μοναδική αλλαγή στη σύνθεσή της σε σχέση με το ματς με τους Αρκάδες τον Φαμπιάν Βάργκας δίπλα στον Γρηγόρη Μάκο, τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον Λεβαδειακό που με διπλή ζώνη άμυνας δεν άφηνε χώρους για την εστία του Κυριακίδη.

Όπως στο ματς του περασμένου Σαββάτου (19/11) έτσι και τώρα οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν άνευροι, χωρίς φαντασία και κίνηση μέσα στο γήπεδο. Οι Χοσέ Κάρλος και Λεονάρντο προσπαθούσαν με ατομικές ενέργειες να κάνουν κάτι, αλλά τα πολλά φάουλ που έδινε ο Δελφάκης έκαναν... κομμάτια τον όποιο ρυθμό είχε το ματς.

Ώσπου στο 41΄σε μια ανύποπτη φάση ο Χοσέ Κάρλος ανατράπηκε από τον Λισγάρα κερδίζοντας πέναλτι. Ο Λεονάρντο εκτέλεσε εύστοχα την ποινή βάζοντας την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ χωρίς να το δικαιούται με βάση την απόδοσή της.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα απλουστεύτηκαν πολύ γρήγορα. Στο 51΄ο Λεονάρντο δέχτηκε την ασίστ από τον Λυμπερόπουλο και απέναντι στον Κυριακίδη δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Εκεί το ματς ουσιαστικά κρίθηκε και οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου άρχισαν να σκέφτονται τον Παναιτωλικό. Το κακό, όμως, για την ΑΕΚ δεν έλειψε ούτε σε αυτό το ματς, καθώς ο Παντελής Καφές αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο αφήνοντας κηλίδα στη νίκη της «Ένωσης». Τη βραδιά χάλασε και η ανόητη αποβολή του Αντώνη Ρίκκα στο 88΄, ο οποίος πρόλαβε σε μισή ώρα αγώνα να δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, έψαξαν πιο ήρεμοι το τρίτο γκολ το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Αντιθέτως, το δέχτηκαν στις καθυστερήσεις με πλασέ του Βασιλείου, στην μοναδική ευκαιρία του Λεβαδειακού στο ματς που προήλθε από παιδικό λάθος του Κώστα Μανωλά.

Οι Βοιωτοί, δεν παρουσίασαν τα θετικά στοιχεία που είχαν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και δικαίως ηττήθηκαν. Η ΑΕΚ πάει πλέον φουριόζα και γεμάτη αυτοπεποίθηση στο Αγρίνιο για το «3 στα 3» που θα την εδραιώσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved