Άλωσε την Καλαμαριά η Αναγέννηση Επανομής (photos)

Άλωσε την Καλαμαριά η Αναγέννηση Επανομής (photos)

Η Αναγέννηση Επανομής πήρε την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα 1926 στην Καλαμαριά.

{textlink02}

 

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε την πρόκριση αρκετά δύσκολα, με τους Πόντιους να ισοφαρίζουν και να χάνουν αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 500 φίλοι του Απόλλωνα, καθώς και 80 οπαδοί της Αναγέννησης, σε μια ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Επόμενος αντίπαλος της Αναγέννησης είναι ο Ατρόμητος, με το παιχνίδι να γίνεται στις 21/12.

Η Αναγέννηση Επανομής ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, πράγμα φυσιολογικό, καθώς έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, ενώ αυτό είναι το πρώτο επίσημο για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μετά από ένα αναγνωριστικό δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Στο 16’ ο Πεχλιβανίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Γκέσιος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Μετά το γκολ, οι Πόντιοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Φιρινίδη. Παράλληλα, άλλαξαν και τα πλάνα του Τζο Παλατσίδη, καθώς αρχικά στο ζέσταμα ο Καραπατσακίδης τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Παρμαξίδης, ενώ στο 21’ ο Λεπτοκαρίδης υπέστη κι αυτός τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Πλατάκη. Το σκορ στο ημίχρονο τέλειωσε 1-0 υπέρ της Επανομής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων Καλαμαριάς κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 50’ ο Πλατάκης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Σάλιβαν με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια, οι Πόντιοι πίεσαν για το δεύτερο τέρμα και έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Πλατάκη και Μωυσιάδη. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Σε μια τέτοια στο 83’ ο Γεωργίου με μια κούρσα μπήκε στην περιοχή της Καλαμαριάς, αλλά ανατράπηκε από τον Σάλιβαν. Ο Τάσιο στο 84’ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Επανομή 1-2. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πλατάκη στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά ο διαιτητής Μαλούτας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μετά το τελικό σφύριγμα, παίκτες του Απόλλωνα και κυρίως ο τερματοφύλακας Καρατζιοβαλής διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, η ένταση εκτονώθηκε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Σάλιβαν, Καραντασιάδης, Νάιντος, Παρμαξίδης, Μπιτέλης, Λιόνης (71’ Παντελιάδης), Μωυσιάδης, Δερμιτζόγλου (67’ Χάτζι), Λεπτοκαρύδης (22’ Πλατάκης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Καραμανλής, Κάτσε, Ναλμπάντης (64’ Γεωργιάδης), Γεωργίου (68’ Δεινόπαπας), Τάσιο, Γκέσιος (87’ Κουρδάκης).

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:

{coveritlive}1b4082abe9{/coveritlive}



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved