32ο Ράλι Παλάδιο

32ο Ράλι Παλάδιο

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο από πλευράς συμμετοχών, θεάματος και συναγωνισμού κλείνει σήμερα (19/11) το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ράλι.

Το 32ο Ράλι Παλάδιο που διοργανώνει η Start Line συγκέντρωσε 93 συμμετοχές με τα περισσότερα από τα κορυφαία πληρώματα του φετινού θεσμού να δίνουν το «παρών» και να υπόσχονται έναν πολύ δυνατό αγώνα, τόσο από πλευράς θεάματος όσο και σε θέματα ανταγωνισμού για τις κορυφαίες θέσεις.

Το πρώτο αυτοκίνητο να πήρε εκκίνηση το πρωί του Σαββάτου (19/11) από το Λιμάνι της Νέας Περάμου στις 08:00 και θα τερματίσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στις 14:59 πάλι στον ίδιο χώρο.

Περιγραφές ειδικών διαδρομών και προσβάσεις θεατών

Ειδική Διαδρομή: 1 & 5  Άγιος Ιωάννης

Η διαδρομή θα παραμείνει κλειστή από: 07:45 – 10:45 και από: 11:30 – 14:40.

Περιγραφή: Ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη διαδρομή, ανηφορική στα πρώτα 5 χιλιόμετρα με κλειστές στροφές και φουρκέτες, γίνεται γρήγορη και επίπεδη στη συνέχεια, μέχρι την αλλαγή πορείας. Στη συνέχεια τεχνικά γρήγορη μέχρι το χωρίο Μάζι και από εκεί μέχρι τον τερματισμό κατηφορική και σχετικά γρήγορη, χωρίς να απουσιάζουν τα κλειστά, τεχνικά κομμάτια.


Προσβάσεις Αφετηρία: Ερχόμενοι από Μέγαρα, στη διασταύρωση με την παραλία του Αλεποχωρίου, αριστερά με κατεύθυνση  προς  Σχίνο και 5 χλμ. Μετά, στην πινακίδα προς «Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου» αριστερά. Σε 2.800μ μετά είναι η αφετηρία της Ε.Δ.

Ενδιάμεση πρόσβαση:  5ο χλμ.: Στα μέγαρα στο δρόμο προς  Αλεποχώρι και συγκεκριμένα στη στρογγυλή πλατεία, ακολουθείτε κατεύθυνση αριστερά προς Μάζι. Σε περίπου 70μ στρίβετε δεξιά στη πινακίδα προς Μάζι – Άγιος Ιερόθεος.Σε 10 περίπου χιλιόμετρα συναντάτε διχάλα με πινακίδα «ΜΑΖΙ 4.6 χλμ» με κατεύθυνση δεξιά. Στρίβετε δεξιά και σε περίπου 1.5 χλμ. Συναντάτε την Ε.Δ. στην αλλαγή πορείας και συγκεκριμένα στο 5ο χλμ.

Τερματισμός: Ο τερματισμός βρίσκεται 3 χλμ από τον παραλιακό δρόμο Αλεποχωρίου – Σχίνου, με κατεύθυνση προς Νέο Μάζι. Προσοχή: Ο δρόμος από την παραλία είναι στενός και θα κινούνται πλοηγά και αγωνιστικά αυτοκίνητα με αντίθετη φορά, ενώ μόνο αν φτάσετε πολύ νωρίς θα σας αφήσει η Τροχαία να φτάσετε μέχρι τον τερματισμό. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να παρκάρετε με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην κλείσει ο δρόμος για τα αγωνιστικά.

Ειδική Διαδρομή 2 & 6 Ψάθα

 Η διαδρομή θα παραμείνει κλειστή στις 08:20 – 11:20 και από 11:50 – 14:50.


Περιγραφή: Τα πρώτα 4 χλμ. Είναι πολύ ανηφορικά με συνεχόμενες φουρκέτες. Δεν υπάρχει χώρος για παρκάρισμα, ενώ μόνο από κάποιο ύψωμα μπορεί κάποιος να δει ειδική διαδρομή, συγχρόνως με εκπληκτική θέα τον Κορινθιακό κόλπο. Τα τελευταία 3 χλμ. Είναι γρήγορα και απαιτητικά.

Προσβάσεις Αφετηρία: Ερχόμενοι από Μέγαρα φτάνετε στην παραλία Αλεποχωρίου και στρίβετε δεξιά. Μετά από 5 χλμ. Φτάνετε στην Ψάθα και ακολουθώντας κατεύθυνση προς Βίλλια, φτάνετε στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής.Προσοχή: Επειδή ο δρόμος πριν την αφετηρία δεν έχει θέσεις για παρκάρισμα, αφήστε τα αυτοκίνητα σας στη διασταύρωση που αριστερά πάει στην παραλία και σε κάθε περίπτωση μην εμποδίζετε τη διέλευση των αγωνιστικών προς την ειδική διαδρομή.

Ενδιάμεση πρόσβαρη: Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες προσβάσεις.

Τερματισμός: Ο τερματισμός βρίσκεται στον δρόμο που από Βίλλια πάει προς Ψάθα –Πόρτο Γερμενό και συγκεκριμένα 8 χλμ. Μετά τα Βίλλια, στη διασταύρωση προς Ψάθα. Έχει χώρο για παρκινγκ και ο τερματισμός βρίσκεται 200μ από το σημείο του Stop.

Ειδική Διαδρομή 3 και Πάνακτος: Η διαδρομή θα παραμείνει κλειστή από 09:00 – 12:00 και από 12:25 – 15:25.

Περιγραφή: Ειδική διαδρομή με τα πρώτα 4 χλμ. να είναι ανηφορικά και τεχνικά. Η διαδρομή περνά μέσα από τα χωριό Πάνακτος σε μάλλον στενούς δρόμους, ενώ μετά την Πάνακτο και μέχρι τον τερματισμό είναι γρήγορη και επίπεδη. Στο χωριό Πάνακτος υπάρχουν και ταβέρνες μέσα στην ειδική διαδρομή.

ΠροσβάσειςΑφετηρία: Η αφετηρία βρίσκεται 1 χλμ. Μετά τη διασταύρωση προς Όσιο Μελέτιο, στο δρόμο που από την Οινόη οδηγεί προς Πύλη – Πάνακτο – Στεφάνη.

Ενδιάμεσες προσβάσεις: Για να φτάσετε στο χωριό Πάνακτος που βρίσκεται στο 4ο περίπου χλμ της ειδικής διαδρομής, θα πάτε από διασταύρωση Σκούρτων προς Πύλη κι από εκεί μέσα από την πόλη, κατεύθυνση προς Πάνακτο.Μετά από 2 χλμ. Θα φτάσετε στο χωριό όπου όλοι οι δρόμοι θα είναι κλειστοί από την Τροχαία και κριτές της Οργάνωσης.Προσοχή: Μην κλείσετε με παρκαρισμένα αυτοκίνητα, το δρόμο από Πάνακτο προς Πύλη γιατί είναι διαφυγή ασθενοφόρου.

Τερματισμός: Η ειδική τελειώνει στην είσοδο του χωριού Πράσινο.

Ειδική Διαδρομή  4 & Μελετάκι: Ο δρόμος θα κλείσει στην κυκλοφορία από τις 09:45 – 12:45 και από 13:10 – 16:10.

Περιγραφή: Γρήγορη και τεχνική ειδική διαδρομή, προσφέρεται για παρακολούθηση μέχρι τα 5.5 χλμ. Στη συνέχεια και μέχρι τον τερματισμό δεν υπάρχουν θέσεις για θεατές και αυτοκίνητα.

Προσβάσεις Αφετηρία: Από τη Μάνδρα με κατεύθυνση προς Άγιο Γιάννη, Κανδήλι, Μελετάκι, 1χλμ. Μετά την εκκλησία Αγ.Αικατερίνη που βρίσκεται στην έξοδο της πόλης. Ο δρόμος δεν είναι φαρδύς και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην κλείσει ο δρόμος για τα αγωνιστικά, από παρκαρισμένα αυτοκίνητα θεατών.

Ενδιάμεση πρόσβαση: Υπάρχει ενδιάμεση χωμάτινη πρόσβαση από την Αγία Αικατερίνη στη διχάλα δεξιά και μετά από περίπου 5 χλμ. Αριστερά προς Άγιο Γιάννη. Η πρόσβαση βγάζει στο 1ο  χλμ. της ειδικής διαδρομής.

Τερματισμός: Μετά την έξοδο της Εθνικής οδού προς Νέα Πέραμο, ακολουθείτε αρχικά κατεύθυνση αριστερά προς Κάνδηλι και στη συνέχεια πάλι αριστερά προς Άγια Τριάδα. Σχεδόν παράλληλα με την εθνική οδό για περίπου 2 χιλιόμετρα και σ τη συνέχεια δεξιά στη διασταύρωση που ευθεία πάει για Μέγαρα και αριστερά κάτω από την εθνική οδό. Συνεχίζετε για 4 περίπου χλμ. και φτάνετε στον τερματισμό της ειδικής διαδρομής. Προσοχή: θα κινούνται πλοηγά και αγωνιστικά αυτοκίνητα με αντίθετη φορά, ενώ πρέπει να παρκάρετε με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην κλείσει ο δρόμος για τα αγωνιστικά.

Στο video που ακολουθεί δείτε πλάνα από τον περυσινό αγώνα

32ο Ράλι Παλάδιο



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved