Είπαν «ναι» στο κάλεσμα

Είπαν «ναι» στο κάλεσμα

Σύσσωμη η «οικογένεια» του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που οργάνωσαν οι πολίστριες της ομάδας για τη σωτηρία του τμήματος.

Η ανταπόκριση μεγάλη, ο σκοπός επετεύχθη και η ικανοποίηση διάχυτη στο τμήμα του γυναικείου πόλο του Ολυμπιακού. Οι πολίστριες της πειραϊκής ομάδας πραγματοποίησαν χθες (9/2) εκδήλωση στο «Mare Marine» στη Μαρίνα Φλοίσβου με σκοπό την συγκομιδή χρημάτων προκειμένου να πληρωθούν οι ξένες αθλήτριες, η Ολλανδή Ιφκε Φαν Μπέλκουμ και η Αμερικανίδα, Κέιμι Κρεγκ.

Ο κόσμος απάντησε στο κάλεσμα των κοριτσιών , δίνοντας  βροντερό «παρών» αλλά και οικονομική στήριξη προκειμένου να σωθεί το τμήμα του γυναικείου πόλο του Ολυμπιακού.

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Καραχάλιος, ο βετεράνος μπασκετμπολίστας των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Σιγάλας, ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, Αντώνης Γλύκας,  ο Φώτης Μπλάνης και ο Βαγγέλης Πάτερος  από τους άνδρες στο πόλο, ο παίκτης της ομάδας βόλεϊ, Ανδρέας Ανδρεάδης, η βολεϊμπολίστρια, Εύα Χαντάβα, εκπρόσωποι της Θύρας 7 και άλλη από την «ερυθρόλευκη» οικογένεια έδωσαν το «παρών» στην χθεσινή εκδήλωση.

Ιδιαίτερη ήταν και η εκπροσώπηση από την οικογένεια του πόλο. Οι διεθνείς αθλήτριες της Βουλιαγμένης, Κική Λιόση και Εύη Μωραϊτίδου, παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο του Εθνικού, αλλά και σύσσωμη η οικογένεια της Χίου, ο βετεράνος πολίστας του Πανιωνίου, Κώστας Λούδης έδειξαν τη συμπαράστασή τους στις κοπέλες του πειραϊκού συλλόγου.

Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο υποψήφιος πρώην δήμαρχος Πειραιά, Πέτρος Μαντούβαλος εκπροσώπησαν την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ  με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα και οι τραγουδιστές Νίκος Βουρλιώτης και ο «Ισσοροπιστής».

Αντωνάκου: «Όταν φτάνεις στον πάτο»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Αντωνάκου, όπως και όλες οι πολίστριες του «ερυθρόλευκου» συλλόγου, δεν χαλάρωσαν ούτε λεπτό, αφού είχαν αναλάβει την υποδοχή του κόσμου και την οργάνωση της εκδήλωσης.

Η αρχηγός της πειραϊκής ομάδας, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το «παρών», δεν παρέλειψε να μιλήσει  για την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα του γυναικείου πόλο.

«Όταν φτάνεις στον πάτο, είτε θα τα παρατήσεις είτε θα κάνεις κάτι για να ξανασηκωθείς. Εμείς αποφασίσαμε το δεύτερο. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι είδαμε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο», ήταν τα λόγια της Σταυρούλας Αντωνάκου, η οποία δεν έκρυψε την ικανοποίηση της από την ανταπόκριση του κόσμου.

Και συνέχισε: «Δεν θέλαμε η ομάδα να χαθεί μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα, όταν πέρσι βρισκόταν στις τρεις κορυφαίες της Ευρώπης. Έχουμε στόχους και φέτος και θέλουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να τους πετύχουμε. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα».



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved