Σισέ: «Θα είμαι κι εγώ εκεί...» (photos)

Σισέ: «Θα είμαι κι εγώ εκεί...» (photos)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να αποχώρησε από το «τριφύλλι» όμως είναι… ακόμα εδώ, αφού ενημερώνεται και ενθουσιάζεται για τα πεπραγμένα του Παναθηναϊκού. Το Onsports καταγράφει τη… διαδικτυακή σύνδεση του Γάλλου με το «τριφύλλι» και θυμίζει τι έχει ζητήσει για το επερχόμενο ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»...

Ένα ντέρμπι όπως αυτό του Σαββάτου στο Φάληρο, ήταν μια από τις αιτίες που ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αλλά και η θέλησή του να παίξει σε ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερο επίπεδο, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες εξασφάλισης θέσης στην Εθνική Γαλλίας, ήταν οι κυριότερες αιτίες, όμως το δέσιμο του Γάλλου με τους «πράσινους» και η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό δεν τον έχει αφήσει αδιάφορο.

Δεν χάνει την επαφή…

Ο Σισέ ήταν ως την τελευταία στιγμή φορτισμένος ψυχολογικά. Οι αντιδράσεις και η αγάπη του κόσμου, η δική του αγάπη και το «δέσιμο» με το «τριφύλλι», το οποίο έχει και στο κορμί του από πέρσι το καλοκαίρι, αλλά και οι καλές σχέσεις – παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα από τους… καλοθελητές – με τους ως το καλοκαίρι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, τον έχουν κάνει να είναι… ακόμα εδώ.

Δεν είχαν περάσει, άλλωστε, παρά μόλις δυο μήνες από τότε που έφυγε και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να δει από κοντά τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Απέναντι στην Οντένσε η ομάδα δεν τα κατάφερε, όμως ο Σισέ ήταν εκεί και χειροκρότησε την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Στηρίζει από την Ρώμη!

Μπορεί να είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά, όμως ο Σισέ δεν παραλείπει να στηρίζει, τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τους συμπαίκτες. Όταν αυτό δεν το κάνει μιλώντας μαζί τους, αφού διατηρεί στενές επαφές με τους περισσότερους από αυτούς, φροντίζει να το κάνει δημόσια μέσα από τη σελίδα που διατηρεί στο Twitter.

Τα παραδείγματα είναι αρκετά. Κυρίως τα μηνύματα πριν από παιχνίδια αλλά και τα συγχαρητήρια μετά από αυτά, που αποδεικνύουν ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ σκέφτεται πάντα τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον τραυματία Σωτήρη Νίνη – με τον οποίο είχαν «δεθεί» περισσότερο στην διετία παραμονής του Γάλλου στην Ελλάδα – έδειξαν πως στην καρδιά και το μυαλό του αρχηγού μένει πάντα το «τριφύλλι».

Η… παραγγελιά για το ντέρμπι

Τελευταίο «χτύπημα» του Γάλλου, ήταν η… παραγγελιά που έκανε στον Σεμπάστιαν Λέτο. Τον άνθρωπο που φέτος έχει κληθεί να «γεμίσει τα παπούτσια» του Σισέ στον Παναθηναϊκό. Βάζοντας τα… γυαλιά σε όσους έλεγαν πως οι σχέσεις του με τον Αργεντινό δεν είναι καλές, ο Σισέ συνομίλησε δημόσια μαζί του στο Twitter και ζήτησε από τον φετινό ηγέτη του «τριφυλλιού» μια χάρη που θα τον κάνει κάτι παραπάνω από χαρούμενο.

twittersebaleto

Ο Σισέ δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα στο «Καραϊσκάκης» πέρσι, όταν αυτός ήταν αρχηγός, και θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη για το «τριφύλλι» σε αυτό το αυριανό (19/11) ντέρμπι. «Bro, I want 2 goal against the red», έγραψε στη σελίδα του Λέτο ο Σισέ και περιμένει από τον «Hermano» (σ.σ. αδερφός) να πραγματοποιήσει την επιθυμία του…

Είναι δεδομένο πως ο Γάλλος θα έδινε τα πάντα όχι μόνο για να δει αλλά και για να παίξει σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Ο Σισέ δε θα έχει τη δυνατότητα να το ζήσει λεπτό προς λεπτό, αφού την ώρα που ξεκινάει το ματς στο «Καραϊσκάκης» αυτός θα πρέπει να φτάνει με την υπόλοιπη αποστολή της Λάτσιο στο «Σάο Πάολο» της Νάπολι για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με τους Ρωμαίους. Το σίγουρο είναι πως θα ενημερωθεί για την πορεία του ματς και πως θα αντιδράσει… σαν να ήταν εδώ!

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved