Άρχισε η συνεργασία Power Balance – Παναθηναϊκού (photos+videos)

Άρχισε η συνεργασία Power Balance – Παναθηναϊκού (photos+videos)

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Power Balance παρουσίασε και επίσημα την Δευτέρα (14/11)  η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Power Balance Performance Technology για τα επόμενα τρία χρόνια. Μια συνεργασία που επισημοποιήθηκε σήμερα, παρουσία όλης της ομάδας. Η εταιρεία μετά τη συνεργασία της με κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ και τη χορηγία του NBA All Star Game 2011 συνδέεται πια και με τον εξάστερο Πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης, προλόγισε την εκδήλωση παρουσίασης του χορηγού: «Καλοσωρίζουμε την Power Balance Performance Τechnology στη χορηγική μας ομάδα. Για την ομάδα μας είναι στρατηγικής σημασίας η συγκεκριμένη συμφωνία, αφού μας συνδέει σε επίπεδο marketing με το ΝΒΑ. Θα εργαστούμε μαζί με τους συναδέλφους του χορηγού μας, ώστε αυτή η συνεργασία να είναι απολύτως επιτυχημένη και για τις δύο πλευρές».

Ο Δημήτρης Ρηγόπουλος, πρόεδρος της Power Balance Hellas, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά η Power Balance και η 4Q Α.Ε., αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Μετά από τη συνεργασία με κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ και μετά τη χορηγία του All Star Game 2011 του ΝΒΑ νιώθει ιδιαίτερη τιμή που συνδέεται με τον εξάστερο –για την ώρα εξάστερο- πρωταθλητή Ευρώπης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Γιαννακόπουλου, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες, γι’ αυτή τη συνεργασία».

Ο Κωστής Κιούσης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ανάγνωσε μια επιστολή από τον πρόεδρο της εταιρείας στις ΗΠΑ, σχετικά με τη συνεργασία και με τον Παναθηναϊκό μετά το ΝΒΑ. Στην επιστολή η συνεργασία με το «τριφύλλι» χαρακτηρίζεται ως το «επόμενο φυσιολογικό βήμα μετά το ΝΒΑ, αφού ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της γης», καταλήγοντας: «Ευχόμαστε στην ομάδα και σε όλους τους φιλάθλους μία ακόμη εκπληκτική χρονιά».

Η εταιρεία

Η Power Balance Performance Technology ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2006 με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Σκοπός της είναι να βοηθήσει στην καλύτερη απόδοση κάθε αθλητή παγκοσμίως, επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Διαθέτει τα προϊόντα της σε 75 χώρες σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της 4Q Α.Ε. Έχει συνεργασία με τις κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ (Λος Άντζελες Λέικερς, Μπόστον Σέλτικς, Μαϊάμι Χιτ, Ορλάντο Μάτζικ, Σικάγο Μπουλς, Νιου Γιορκ Νικς). Μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού έχουν επιλέξει το Power Balance, όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Λαμάρ Όντομ, ο Ντέρικ Ρόουζ, ο Πολ Πιρς, ο Σακίλ Ο’ Νιλ. Ψηφίστηκε ως το νούμερο αθλητικό προϊόν για το 2010 σύμφωνα με το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε για τη συνεργασία με την Power Balance: «Είναι μεγάλη τιμή η συνεργασία με την Power Balance. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από της καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ήταν η καλύτερη επιλογή για την Power Balance»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με την Μπάμπεργκ, όπως και σε αυτό με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε δει τη Μπάμπεργκ, παίζει καλά στην έδρα της. Δεν έχουμε δώσει πολλά εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά αν παίξουμε όπως μπορούμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα είναι ένα καλό τεστ για τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς τα μεταξύ μας ματς θα κρίνουν πολλά. Παλεύουμε όλοι για το πλεονέκτημα της έδρας. Εμείς δεν βάζουμε πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ μας στην αρχή της σεζόν και η παρουσία του κόσμου θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Λόγκαν υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντική συμφωνία για τον Παναθηναϊκό με μία μεγάλη εταιρία όπως η Power Balance».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ δηλώνοντας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να ισοφαρίσουμε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, να μάθουμε από τα λάθη μας και να παίζουμε όπως παίζουμε συνήθως».

Για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είπε: «Έχω ακούσει πολλά για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έχω συλλέξει τις πληροφορίες μου, πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε το προβάδισμα. Οι συμπαίκτες μου πάντως μου έχουν πει ιστορίες για να ξέρω τι να περιμένω σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Τέλος, ο Νικ Καλάθης τόνισε αναλυτικά: «Είναι μεγάλη τιμή για μας η συνεργασία με τη Power Balance. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία αυτή».

Για τον αγώνα με τη Μπάμπεργκ είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο και σπουδαίο παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλή άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι για ένα ακόμα τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει να ισοφαρίσουμε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, αλλά η Μπάμπεργκ έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Κάθε ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο. Πρώτα όμως πρέπει να σκεφτούμε τη Μπάμπεργκ, είναι μεγάλη πρόκληση για μας αυτή η μεγάλη εβδομάδα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό η παρουσία του κόσμου. Η βοήθειά του είναι πάντα σημαντική. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παίζουμε τέτοια παιχνίδια με τον κόσμο, τους χρειαζόμαστε».

 

{textlink02}

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Άρχισε η συνεργασία Power Balance – Παναθηναϊκού (photos+videos)



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved