Σάντος: «Είμαι προπονητής της Εθνικής και όχι των αιωνίων» (Photos)

Σάντος: «Είμαι προπονητής της Εθνικής και όχι των αιωνίων» (Photos)

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, όπως φάνηκε, από τα ανεπίσημα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τη συμμετοχή πολλών παικτών στην αποστολή της Εθνικής, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι, στο γήπεδο Καραϊσκάκη (19/11).

Την κούραση επικαλέστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τα παράπονα που φέρονται να έκαναν στους αντίστοιχους της ΕΠΟ για την συμμετοχή πολλών παικτών στα παιχνίδια της Εθνικής πριν το μεταξύ τους ματς.

Ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοείται, καθώς δήλωσε προπονητής της Εθνικής ομάδας και όχι αντίστοιχος του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία, στο αεροδρόμιο του «Ελ. Βενιζέλος»:

«Είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με την προετοιμασία για το EURO. Για τον νέο κύκλο που έχουμε ανοίξει. Μετά το φιλικό με την Ρωσία, στο δεύτερο κατά σειρά, αυτό με την Ρουμανία, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές».

Για τα σημεία που δεν έμεινε ευχαριστημένος παρακολουθώντας το ματς με αντίπαλο την Ρωσία, είπε: «Σε αρκετά σημεία δεν έμεινα ευχαριστημένος και έμεινα ευχαριστημένος, αντίθετα, σε λίγα».

Για τις αλλαγές που θέλει να κάνει, σε σχέση με το ματς κατά της Ρωσίας, τόνισε: «Θα κάνω πολλές αλλαγές».

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή του Στέφανου Καπίνο, είπε: «Δεν ξέρω ακόμη. Δεν έχω αποφασίσει».

Για το αήττητο ρεκόρ, υπογράμμισε: «Δεν θα μπούμε για να χάσουμε. Δεν είναι ότι κυνηγάμε κάποιο ρεκόρ. Από την στιγμή που μπαίνουμε στο χορτάρι και φοράμε το εθνόσημο, δεν θέλουμε να χάσουμε»

Τέλος, για τα ανεπίσημα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τη συμμετοχή πολλών «ερυθρόλευκων» παικτών στην αποστολή της Εθνικής, είπε: «Είμαι προπονητής της Εθνικής και δεν είμαι ούτε του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού. Δεν είναι δική μου ευθύνη».

Για το θέμα της συμμετοχής πολλών παικτών των «αιωνίων» στην αποστολή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, είπε: «Ουδέν σχόλιον».

Αντίθετα, αποκάλυψε, σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους, πριν την αναχώρηση, ότι θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας με την Ομοσπονδία της Ρωσίας, το οποίο θα προβλέπει πολλά φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο χώρες για όλες τις Εθνικές ομάδες.

{textlink02}

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved