«Έπαθλο Forthnet» και «Forthnet Rookie of the Year» σε Βόλεϊ και Πόλο (photos)

«Έπαθλο Forthnet» και «Forthnet Rookie of the Year» σε Βόλεϊ και Πόλο (photos)

Για 9η χρονιά ο ετήσιος θεσμός της Forthnet βράβευσε τους πρωταγωνιστές στα 2 αθλήματα!

Τα φώτα στους πρωταγωνιστές της περσινής αγωνιστικής περιόδου της Α1 κατηγορίας Πρωταθλήματος Βόλεϊ και Πόλο, Ανδρών και Γυναικών στράφηκαν και φέτος στο πλαίσιο της απονομής του «Επάθλου Forthnet» και της διάκρισης «Forthnet Rookie of the Year».

Ο θεσμός που καθιέρωσε η Forthnet, συμπλήρωσε φέτος 9 χρόνια και τίμησε τους αθλητές  και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στην κατηγορία Α1 Βόλεϊ και Πόλο για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Το «Έπαθλο Forthnet» και τη διάκριση «Forthnet Rookie of the Year» παρέλαβαν οι καλύτεροι παίκτες που αναδείχθηκαν βάσει της συνολικής βαθμολογίας των αθλητικών δημοσιογράφων του Βόλεϊ και του Πόλο, καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Τηρώντας την περσινή του δέσμευση, ο Όμιλος Forthnet, προχώρησε φέτος στην επέκταση του θεσμού και στην κατηγορία Α1 του γυναικείου Πόλο, στηρίζοντας έμπρακτα ολόκληρο το Πρωτάθλημα Α1 στο συγκεκριμένο άθλημα, σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.).

Ειδικότερα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων «Οδός Κασσάνδρας», την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011, παρουσία αθλητικών συντακτών του ελληνικού Τύπου, εκπροσώπων των αθλητικών φορέων και ομοσπονδιών των δύο αθλημάτων, αλλά και πολύτιμων συνεργατών του Ομίλου Forthnet, βραβεύτηκαν οι αθλητές:

• Έπαθλο Forthnet Βόλεϊ Ανδρών A1: Δημήτρης Τζούριτς

• Forthnet Rookie of the Year Βόλεϊ Ανδρών Α1: Δημήτρης Φιλίποφ

• Έπαθλο Forthnet Βόλεϊ Γυναικών Α1: Έλενα Κόλεβα

• Forthnet Rookie of the Year Βόλεϊ Γυναικών Α1: Αλίκη Κωνσταντινίδου

• Έπαθλο Forthnet Πόλο Ανδρών Α1: Γιώργος Αφρουδάκης

• Forthnet Rookie of the Year Πόλο Ανδρών Α1: Μιχάλης Δανούρδης

• Έπαθλο Forthnet Πόλο Γυναικών Α1: Φιλιώ Μανιωλουδάκη

• Forthnet Rookie of the Year Πόλο Γυναικών Α1: Μάγδα Τζίμα

Στο πλαίσιο του θεσμού «Έπαθλο Forthnet», ο Όμιλος Forthnet επιβράβευσε τους τέσσερις καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς, δημιουργώντας τις προσωπικές τους ιστοσελίδες και δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Βόλεϊ και του Πόλο να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους. Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες http:// και http://, που επιμελήθηκε η ομάδα Online Marketing του Τομέα New Media του Ομίλου Forthnet, περιέχουν φωτογραφικό υλικό και αναλυτικές πληροφορίες για τις επιδόσεις και το αγωνιστικό προφίλ του κάθε αθλητή.

Επιπλέον, στους τέσσερις «Forthnet Rookies of the Year», τους καλύτερους δηλαδή πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές έως 21 ετών, ο Όμιλος Forthnet προσφέρει για τον επόμενο χρόνο δωρεάν broadband ADSL, με την εγγύηση και αξιοπιστία των broadband υπηρεσιών της Forthnet.

Ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet, τόνισε για το «Έπαθλο Forthnet»: «Πρόκειται για ένα θεσμό που περικλείει την αγάπη και την έμπρακτη στήριξη του Ομίλου Forthnet στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Όμιλος Forthnet θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση να στηρίζει εμπράκτως και να αναδεικνύει τους αθλητές, με κινήσεις που προάγουν την ευγενή άμιλλα και στηρίζουν το οικοδόμημα του επαγγελματικού αθλητισμού. Κάτι που εξάλλου πραγματοποιεί σε μεγάλο βαθμό για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπου μέσω της Nova, ο Όμιλος διαθέτει την κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων της Superleague μέχρι το 2015, αποτελώντας τον βασικό αρωγό του ποδοσφαίρου και προσπαθώντας για την αναβάθμιση της ποιότητάς του σε όλα τα επίπεδα. Αλλά δεν μένουμε μόνο στο ποδόσφαιρο. Μέσα από το Έπαθλο Forthnet στρέφουμε τους προβολείς και σε αθλήματα που έχουν προσφέρει ουκ ολίγες στιγμές υπηρηφάνειας στους Έλληνες: το Βόλεϊ και το Πόλο, Ανδρών και Γυναικών».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στη διοργάνωση του «Επάθλου Forthnet» πολύτιμοι συνεργάτες και αρωγοί υπήρξαν για ακόμα μία χρονιά η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), αλλά και ο «Ειδικός Συνεργάτης Forthnet Sports Events», κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Ο Όμιλος Forthnet ενισχύει προσπάθειες και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας, αλλά και στην αφύπνιση ανθρώπων κάθε ηλικίας! Με μια έντονη χορηγική δράση, αλλά δημιουργώντας, παράλληλα, το κατάλληλο υπόβαθρο για το χτίσιμο θεσμών, όπως το Έπαθλο Forthnet, ο Όμιλος Forthnet συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζει αθλητικούς ομίλους  και πολλούς αθλητές, δίνοντας ώθηση και ενισχύοντας τον επαγγελματικό αθλητισμό. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών, όπου αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής ευρυζωνικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, επιβεβαιώνεται ο κυρίαρχος ρόλος του Ομίλου Forthnet και στο χώρο του αθλητισμού.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved