Όσκαρ ατυχίας ο Φέισα (photos+video)

Όσκαρ ατυχίας ο Φέισα (photos+video)

Τον τίτλο του πιο άτυχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, διεκδικεί – με διαφορά από τον επόμενο – ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο Σέρβος άσος, ο οποίος το καλοκαίρι «έπιασε» Λιμάνι από την Παρτιζάν του Βελιγραδίου, στην προπόνηση της Πέμπτης (10/11) αποχώρησε με διάστρεμμα πρώτου με δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, το όνομα του νεαρού μέσου, εμφανίζεται… συχνά πυκνά στο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, κάτι που δεν του έχει επιτρέψει να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», παρά τα εξαιρετικά… σημάδια του ταλέντου του.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα τον Απρίλιο του 2010 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του, καθώς είχε υποστεί ολική ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να… ατονήσει το ενδιαφέρον των ομάδων της Ιταλίας για την περίπτωσή του. Μάλιστα, τον Γενάρη του συγκεκριμένου έτους, η Παρτιζάν είχε απορρίψει πρόταση 5 εκατομμυρίων από την Λάτσιο.

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, ο Σέρβος άσος, το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, ευελπιστώντας σε μια καλή χρονιά, χωρίς προβλήματα, έχοντας αφήσει πίσω του το δύσκολο διάστημα του τραυματισμού του στο γόνατο.

Όμως, στις 15 Ιουλίου του 2011, στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» στο Ζέεφελντ, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον μακρό προσαγωγό στο αριστερό του πόδι. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών, ο συγκεκριμένος τραυματισμός του οφειλόταν κυρίως στην πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σχεδόν ένα μήνα αργότερα, ο Σέρβος έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού, σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», μπαίνοντας ως αλλαγή. Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του, τραυματίστηκε στο φρύδι και αγωνίστηκε με «μπαταρισμένο» κεφάλι.

Περίπου ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου, παραμονές του πρώτου αγώνα των «ερυθρόλευκων» για την Super League απέναντι στην SKODA Ξάνθη, ο Λιούμπομιρ Φέισα βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπος με έναν τραυματισμό.

Ο «Λιούμπο» λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και από τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως υπέφερε από μικρό περιμυϊκό αιμάτωμα στον μακρό προσαγωγό αριστερά – στο ίδιο σημείο που ήταν ο πρώτος του φετινός τραυματισμός – και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Η επιστροφή του έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου, κόντρα στην Άρσεναλ στο «Emirates» για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League, με τον νεαρό άσο να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση, η οποία του έδωσε το εισιτήριο για την επιστροφή του στην Εθνική Σερβίας.

Ωστόσο, η κακοδαιμονία δεν… άφησε ήσυχο τον δυναμικό ποδοσφαιριστή. Στο πρώτο του παιχνίδι με τους «πλάβι» κόντρα στην Ιταλία στις 7 Οκτωβρίου, υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον Ολυμπιακό, μέχρι την 1η Νεομβρίου, όταν ο «Λιούμπο» έκανε την επανεμφάνισή του κόντρα στην Ντόρτμουντ στην Γερμανία.

Η καλή εμφάνιση του Σέρβου με τους Πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα, τον έφερε και πάλι στις επιλογές της εθνικής ομάδας της χώρας του για τα φιλικά των επόμενων ημερών με το Μεξικό και την Ονδούρα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ωστόσο, ο Φέισα ζήτησε και πήρε ειδική άδεια να μην μετάσχει για να είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όμως, για μία ακόμα φορά, η ατυχία… χτύπησε την πόρτα του υψηλόσωμου άσου, καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης (10/11) ο Σέρβος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική πρώτου με δεύτερου βαθμού και η επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου 10 μέρες.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Όσκαρ ατυχίας ο Φέισα (photos+video)



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved