Από παίκτης του ράγκμπι... θεά!

Από παίκτης του ράγκμπι... θεά!

Χαιρετώ τα πλήθη του Onsports! Κίνδυνος στον πλανήτη… μειώνονται κι άλλο τα επίπεδα τεστοστερόνης και το θέμα αυτό πρέπει να συζητηθεί.

Φουφ… τι άλλο θα γίνει σε αυτό τον πλανήτη ρε Τζεσικόπουλα! Πού είναι επιτέλους αυτά τα γονίδια τεστοστερόνης; Πού πήγαν βόλτα στα Σκόπια; Ποιος τα έκλεψε να πάω να τα πάρω πίσω να τα επιστρέψω στους δικαιούχους. Έλεος πια… όλοι πρέπει να πηγαίνουν πλέον «τοίχο-τοίχο»;

Η είδηση κυκλοφορεί και κάνει τα… θηλυκά να ανησυχούν. Εύσωμος παίκτης του ράγκμπι μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ξύπνησε γκέι και μάλιστα κομμωτής ή κομμώτρια, όπως το θέλετε αγαπουλίνια μου, δεν θα σας πω εγώ όχι!

Ο Κριτς Μπιρτς μεταμορφώθηκε σε «στολισμένη» κομμώτρια –δεν τα λέω εγώ αυτά, έχει βουίξει ο κόσμος. Ο 26χρονος όχι μόνο απέκτησε τις αισθήσεις του αλλά στην αρραβωνιαστικιά του υποστήριξε ότι είχε ξυπνήσει ομοφυλόφιλος. «Ήμουν γκέι όταν ξύπνησα και ακόμα είμαι. Ακούγεται περίεργο, αλλά όταν ξύπνησα ένιωσα αμέσως διαφορετικά». Η τύπισσα έπαθε κοκομπλόκο και με το δίκιο της… Μην ξαφνιαστείτε αν πάει να παίξει ράγκμπι!

Για να μην σας τα πολυλέω, από σφιχτός και εύσωμος λοιπόν ο Μπίρτς έχασε κιλά και έπιασε το σεσουάρ και είναι μετά να μην απορεί κανείς σε αυτή τη ζωή. Όχι τίποτε άλλο αλλά με αυτά που βλέπω και στην ελληνική τηλεόραση, βλέπε τις «πέντε θεές» στον ΑΝΤ1, δεν με κάνουν να αισιοδοξώ για το μέλλον… της τεστοστερόνης.

Αγόρια ενωθείτε και αντισταθείτε… αφήστε τα «Ουάου» γιατί χανόμαστε… και μετά από τέτοιες ειδήσεις και φωτό (απαππαπααπα…) σας βάζω και απόσπασμα από τον πολύ «προχώ» Λάκη Λαζόπουλο για να κλάψουμε. Ενώ για καλό και για κακό να σας προτείνω να πιούμε και κάτι για να πνίξουμε τον πόνο μας και ας γίνουμε «ZOMBIE».

Πώς φτιάχνεται: Βάλτε σε ένα σέικερ πάγο και προσθέστε 1 μεζούρα από καθένα απ’ τα παρακάτω: λευκό ρούμι, αμαρέτο, χυμό πορτοκάλι, χυμό ανανά και μισή μεζούρα Triple Sec (λικέρ πορτοκάλι).Χτυπήστε και σουρώστε το περιεχόμενο σε ποτήρι με πάγο, προσθέτοντας 1 μεζούρα μαύρο ρούμι, κερασάκι και καλαμάκι.

ΥΓ1. Έχουμε πια πρωθυπουργό… ΟΥΑΟΥ!

ΥΓ2. Παπαρήγα για Καρατζαφέρη: «Καλά να πάθει»!!! ΘΕΑ!

ΥΓ3. Κάτω στη δεύτερη φωτό, η Θεά1 βρήκε αμέσως Θεά2. Ουφφφφφφφφφφφ... είναι να είσαι νορμάλ και να μην σκας;;;

ΥΓ4. Μωρέ κάτι ξέρω κι εγώ και τους χτυπάω ανελέητα τους άντρες πριν τους δοκιμάσω…

Αυτάάάάάάάά… και να μην ξεχνάτε ότι δεν είμαι κακιά απλά με σχεδίασαν έτσι!

Φιλούρες,

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved