Συνελήφθη ο Mάκης Ψωμιάδης στα Σκόπια (photos)

Συνελήφθη ο Mάκης Ψωμιάδης στα Σκόπια (photos)

Στα χέρια της Αστυνομίας είναι ο Μάκης Ψωμιάδης, μέχρι το πρωί καταζητούμενος και έχοντας ήδη κριθεί προφυλακιστέος (με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου), για συμμετοχή στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης από την Αστυνομία ενώ βρισκόταν στην γειτονική χώρα των Σκοπίων. Η είδηση επιβεβαιώνεται από το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας που αναφέρει:

«Συνελήφθη, σήμερα (09.11.2011) το μεσημέρι, στα Σκόπια, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου – «στημένα παιχνίδια»

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές Ασφάλειας των Σκοπίων ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές (Ελληνική Αστυνομία – Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)».

Σημειώνεται ότι ο γνωστός παράγοντας είχε συλληφθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά με απόφαση του 9ου ανακριτή κ. Κασίμη, ο οποίος είχε διαφωνήσει με την εισαγγελέα, έμεινε ελεύθερος και διέφυγε στα Σκόπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεργό ρόλο στη διαδικασία της σύλληψης του Ψωμιάδη από τις αρχές ασφαλείας των Σκοπίων, έπαιξε ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ, το οποίο είχε εντοπίσει τα ίχνη του πρώην ιδιοκτήτη της Καβάλας μέσα από τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, όταν έπινε τον καφέ του νωρίς το πρωί. Μάλιστα, για να παραπλανήσει τους Σκοπιανούς είχε ξυρίσει και το μουστάκι του...

Στο μεταξύ, φαίνεται πως έχει προκύψει κώλυμα με την έκδοση του Ψωμιάδη στις ελληνικές αρχές το οποίο σχετίζεται με την ονομασία που φέρουν τα έγγραφα της ελληνικής πλευράς αναφορικά με τα Σκόπια. Ωστόσο, το κώλυμα αυτό αναμένεται να ξεπεραστεί και να προχωρήσουν οι διαδικασίες έκδοσης του συλληφθέντα.

Τελευταίες πληροφορίες από τα Σκόπια έκαναν λόγο – αργά το βράδυ της Τετάρτης (9/11) – για απόφαση του ανακριτή του Πρωτοδικείου Σκοπίων για προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη. Ο κρατούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές για διάστημα σαράντα ημερών, διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να ολοκληρωθούν από τις ελληνικές Αρχές οι διαδικασίες έκδοσής του.

Διαβάστε επίσης:

Ψωμιάδης: «Πολιτικός κρατούμενος και θύμα πλεκτάνης» (photos) 15/09/2011

Ψωμιάδης: «Φούσκες οι κατηγορίες…» (video+photos) 15/09/2011

Στον εισαγγελέα ο Ψωμιάδης για ερημοκαταδίκες 16/09/2011

Στον ανακριτή ο Ψωμιάδης 17/09/2011

Ψωμιάδης: «Δεν ήταν σύλληψη» 18/09/2011

Κρατούμενος για χρέη στο δημόσιο ο Ψωμιάδης! 20/09/2011

Τι είπε στην απολογία του ο Ψωμιάδης 20/09/2011

Μ. Ψωμιάδης: «Είμαι έτοιμος να υποβληθώ στον ορό της αλήθειας» 21/09/2011

Ελεύθερος ο Μάκης Ψωμιάδης 21/09/2011

Προφυλακιστέος, αλλά άφαντος ο Ψωμιάδης… 27/09/2011

Επικηρυγμένος ο Μάκης Ψωμιάδης! 15/10/2011

Στάθης: «Σύλληψη για αποπροσανατολισμό»

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved