Λαμπράκος: «Σημαντική η βοήθεια από Παπαχριστόπουλο»

Λαμπράκος: «Σημαντική η βοήθεια από Παπαχριστόπουλο»

Για την πρεμιέρα της ομάδας του στη Β' κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος, καθώς και για τη στήριξη που βρήκε στο πρόσωπο του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου, μίλησε στο Onsports ο τεχνικός του Ήφαιστου Περιστερίου, Νίκος Λαμπράκος.

Ο Λαμπράκος θέλησε να αποτυπώσει την εμπειρία του, μετά την πρεμιέρα της ανόδου της ομάδας του στη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος, αλλά και για να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Ήφαιστου, Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου για τη βοήθεια που τους παρέχει για πρώτη φορά στην ως τώρα θητεία του τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Για την πρεμιέρα της ομάδας ο Λαμπράκος δήλωσε στο Onsports: «Μετά από την ταλαιπωρία που είχαμε λόγο ταξιδιού, λογικό ήταν τα κορίτσια να μην έχουν την ίδια απόδοση, όπως σε ένα εντός έδρας αγώνα. Παρ' όλα αυτά, όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έτρεχαν σαν... σκυλιά. Νόμιζα πως βρισκόμουν σε πάγκο ευρωπαϊκής ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, βάση ευκαιριών το αποτέλεσμα δεν απεικονίζει την πραγματικότητα και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα που δεν ήρθε πότε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Στη βασική μου ενδεκάδα είχα και τρεις μικρές, με τις δύο από αυτές να παίζουν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι. Το γεγονός αυτό ήταν στα... υπέρ της ομάδας, καθώς οι μικρές έδειξαν τον καλό τους εαυτό μέσα στον αγώνα, κάτι που με έκπληξε ευχάριστα. Στα κατά της ομάδας ήταν πως τρεις βασικές μου παίκτριες δεν ήταν σε καλή φόρμα, παρ' όλα αυτά στάθηκαν αρκετά καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο τεχνικός του Ήφαιστου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την ομάδα των Χανίων λέγοντας: «Οι άνθρωποι του Ηφαίστου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την ομάδα των Χανίων για τη φιλοξενία που μας παρείχαν και εμείς με τη σειρά μας, θα τους ανταποδώσουμε».

Τέλος, ο Λαμπράκος θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Ήφαιστου, Παναγιώτη Παπαχριστόπουλο, λέγοντας: «Είναι η πρώτη φορά που από τη μέρα που είμαι στον πάγκο της ομάδας, βρέθηκε ένας άνθρωπος να ασχοληθεί με το γυναικείο τμήμα. Ο κ. Παπαχριστόπουλος εδώ και λίγο καιρό έχει βοηθήσει αρκετά, καθώς μας παρέχει αρκετά βασικά πράγματα που τα έχουμε ανάγκη σαν ομάδα.

Ήταν εκείνος ο οποίος μας κάλυψε όλα τα έξοδα για το τουρνουά του Βόλου, καθώς και για το παιχνίδι της πρεμιέρας μας στα Χανιά. Ακόμα, μας παρέχει τα γήπεδα 8Χ8 στον Κολωνό για τις καθημερινές μας προπονήσεις αφιλοκερδώς, καθώς και γιατρό με δικά του έξοδα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved